dragă amice,

baladam pe Kogălniceanu (ieșisem în oraș cu ceva treburi îmbârligate – altfel stau acasă, ud plantele, fumez, beau și frunzăresc o enciclopedie a Máfiei în care varianta dâmbovițeană, Mafía lui v.c. tudor, nu apare) și am văzut un hipster d-ăla cu freză de sioux și barbă de bandit rus călărind un fel de pegas (probabil din fibră de carbon cu fax-modem încorporat). deodată m-a năpădit dezmoștenirea aquitană care cerea niște vin roșu (care vara îmi dă palpitații), așa că m-am așezat la o terasă goală și am meditat la pegașii noștri de cinșpe kile, de două ori înaripați, pe care îi urcam cu sforile în ulmul din trapeza mănăstirii ca să nu ni-i fure ciobanii, să ne bălăcim liniștiți în gropile balastierelor de pe dulcele Dâmbov. detaliile bătăilor, pe care le încasam seara, le-am uitat. îți mai amintești când ne-a prins Doamna Mama Ta cu snopul de Top în geanta de scule?

ce soartă am avut! berzele noastre au căzut săgetate pe acest țărm al Bîlkanilor. mă mir cum coșurile nu ni s-au răsturnat prin răgăliile Dâmbovului, poate am fi fost scutiți de lipsuri, noi, făcuți pentru a toca mari averi și înnegri castele. dar pe atunci nu ne păsa. eram autocratori, fiecare în parte, pe ruinele mănăstirii, înarmați cu florete din alun și apărători din mingi de 10 lei, alea colorate de parcă erau copaci Koch. mă gândeam că dacă Naș Tatanașului Bălăurea îi ieșeau planurie (de mare anvergură, ce-ar fi cuprins, desigur, și destinele noastre) și făcea din cătunele astea de rumîni o Țară, acum strângeam birul de la hoții de țărani. prăfuiți și asudați, deci tot un drac. suntem prinși în bucla asta. cred că și-n alte veacuri am fi fost tot așa de inadequați.

Io mi-am lăsat părul mare, zici că-s Fudo. nevasta lui Khoi a crezut ca mi-am pus părul pe bigudiuri. toți mă cred italian, cu tenul meu tuciuriu. îmi pare o pedeapsa prea mare pentru niște neglijență.

a înviat Meterez, ne-am întâlnit întâmplător pe teresa Cercului Militar (nu mă întreba ce căutam în târlănia aia). rulează ceva gypsymall prin Parigi. făcea urât, m-a pupat, a plâns, zicea că vinde tot și se întoarce în Bukale, că s-a gândit în fiecare zi la noi. are o alură de mare burghez, nu mă mai amuză. îmi venea să-i dau adresa ta, să te trezești cu faraonul că-ți bate la ușă, eventual și cu fo 2, maxim 3, lăutari. ar fi trebuit să te muți.

n-a mai murit nimeni.

cu bine!

205 răspunsuri to “dragă amice,”

 1. colector Says:

  respect.

 2. blegoo2 Says:

  E pericoloso sporgersi să introduci „naș tatanaș” în lirică, deorece dă o indicație de cronologie și alea. Îngustează serciu’ care se face oricum – de ce să-i ajuți? Lasă-i să se chinuie…

 3. blegoo2 Says:

  @colector:
  Sanchi respect… respecți pă alții, da’ nu te respecți pă tine?!?
  Unde-i proza hartimetică… unde-s visele rele matematice… unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?

 4. garcea Says:

  ba blegule,
  rezonanta propriei basini imi gadila narile nu tocmai placut si tocmai angoasa vreunui ecou ma fac sa´mi dezlipesc vizaju´ de programu´teve pe care am adormit in timp ce ma uitam la filmuri onlain si beam vodka. Erectia postmatinala mi a intrat in intercostali zic oaaa sa vezi minune da´nu era decit telecomanda, semn ca iar o sa caut mouseul pina innebunesc. Risc si o privire´n oglinda in timp ce ma spal pe maini, arat chiar haios cu literele alea amestecate cu saliva, daca bag o cafea mare si niste omleta cu de toate sper sa mai am aspirina, frec trei bloguri si feisbucu´pina´mi tirasc restu´de mahmureala si hoitu´pe girla.Poate maine, poate maine sunt si eu in stare sa ma imbat decent, sa nu fiu in stare sa ma dau jos din pat, sa vreau sa mor de greata ce mi´e, sa´si ia si viata asta cursu´ei firesc ca prea ne dicteaza euroii si litru´de benzina ce facem si pina unde ajungem.sky is the limit da´e cam scumpa.

  PS-blegule, iar ai nostalgii cu florin piersic?

 5. blegoo2 Says:

  @garcea:
  În semn dă respect pt. d-ta, dezvălui doo dîn nostalgiile mele:

  Mai criptic decît atîta… nu cred că pot să mă manifest.

 6. garcea Says:

  One way or another..pina la urma toti belim pula, macar s-o facem spectaculos, rezemati de gard cu chistocu’ ntre gingii si sticla de matrafox in buzunare rinjind dubitativ mioritic spre demiurg”pa ce te bazezi?”
  Gata, inauguram o noua emisiune:ENIGME, ENIGME!?

 7. blegoo2 Says:

  „I have transcended that phase in my intellectual growth where I discover humour in simple freakishness. What exists is real; therefore it is tragic, since whatever lives must die. Only fantasy, the vapors rising from sheer nonsense, can now excite my laughter.” – Lord Pirmence of Castle Lutez

  ……………………………………………….

  Exist merit în propunerea lui Garcea – fie doar ca exercițiu intelectual:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Voynich_manuscript
  http://elonka.com/kryptos/
  http://www.oakislandmoneypit.com/

  Din păcate, cei echipați intelectual sunt relativ puțini; un exemplu notabil:

  http://www.otherhand.org/home-page/search-and-rescue/the-hunt-for-the-death-valley-germans/

  Menționez deasemenea o enigmatică paralelă între apa care inunda constant puțul comorii din Oak Island și pivnițele lui Eliade din „Pe Strada Mântuleasa”.

  ……………………………………………….

  Revenind în lumea contemporană, e o enigmă pentru mine dacă cineva cu capacitatea guvernamentală de a lua decizii a considerat TOATE HASPECTELE de a avea o bază militară NATO permanentă în spațiul carpato-danubiano-pontic.

 8. impricinatul Says:

  jawohl! wunderbar!

 9. goguvangogh Says:

  Rrromeo Fantastik feeling rrrromantik

 10. we Says:

  @gogu: reclamele imi par f. potrivite. in poza din drt., textul reclamei are mai mult iq decat comentariul tinerei critice Lorena.
  altfel, mai sufli?

  @m: ca miyaela a devenit jurata, eu cred ca ai o sansa mare sa castigi concursul!

  @garceo, hai sa ne injuram.

  mai bleago, mai lasa naibii pe eliade, ca il pomenesti de 3 ori pe sapt. literatura sa e pompoasa si cu putine exceptii relativ proasta. eliade a fost in altcv. f. tare, nu in literatura.

 11. garcea Says:

  we, te referi la „futaiurile malitioase” de antan? nu stiu… propune un subiect.

 12. we Says:

  cum adica sa propun un subect, cand pulitica ne ineaca? cu cine votam? eu, pe udrea.
  pun pariu ca o votezi pe monica, ca e o curata.
  acu’ serios, ce a facut concret individa asta? mie mi se pare unul din cele mai mari bulshituri romanesti.

 13. goguvangogh Says:

  @we, mai fuflu, da tot mai greu, mă simt emasculat de emoţia asta nichitiană de toamnă (mă refer aici desigur la nichita din romană, colega de spectacol a lenuţei udrea)… am nostalgii luismacoviene şi reverii iohanniste… aştept cu dezamăgire apriorică devoalarea băsesciană a cheliei agentului hirsut acoperit de mătreaţa mărgăritarelor.
  cică dacă bei n-o să fii fericit, da măcar o să fii beat.
  nu mai sufăr de nevroză. mă bucur de ea.

 14. garcea Says:

  poate te ineaca pe tine. io nu mai votez din: comoditate( sa ma duc io duminica j de km pina la consulat??) si principiu. Deci pt mine e comedie, cam scirboasa, da´comedie.

 15. garcea Says:

  si ca sa nu las vreun loc de dubiu: nu am ABSOLUT nici o simpatie pt ABSOLUT nici un personaj politic. I ´as exila pe toti de la primar in sus pe o insula unde sa nu existe decit ursi polari.

 16. we Says:

  pai eu tot pentru comedie voi vota lenutza. macar sa ajunga in turul II. altfel, orice combinatie este ori plictisitoare, or sinistra.
  daca data trecuta am facut-o din patriotism prost inteles, de data asta voi vota de si pentru fun. hai ca trenurile germane merg bine, nu te poti plange.

  @gogule, totusi, cu cine votezi? ca ardelean, pp. ca esti indemnat inspre johannis ala despre care nu inteleg ce cauta in circul asta. si se pare ca nici el nu are idee prea clara.

  si inca o data, f. serios: ce a facut concret madam macovei?

 17. goguvangogh Says:

  şi ca să fiu în total dezacord cu venerabilul horhe garsia malatesta, dar ca să am şi eu o obligatoriu o opinie neavizată de expert specialist în competenţe, propun ca iniţiativă legislativă un proiect de lege care să oblige avocatul poporului să castreze/lege trompele tuturor cetăţenilor de etnie nerromă, care nu vor să voteze rromi, cocalari, târfe sau interlopi.
  păi ce plm, d-aia am intrat noi în politică, să fim sabotaţi de toţi obiectorii de conştiinţă?
  pe de altă parte, dacă elveţia nu rămânea neutră, mai făceau belgienii ciocolată nemţească de calitate?

 18. garcea Says:

  we nu e vb de mersu´trenurilor, care fie vb intre noi numa´mokka nu´s in rest totul ok, e vb de timpu´meu liber…sincer singura varianta care m´ar motiva sa ard benzina ca. 70 de km dusintors ar fi un personaj scuril extremist la modu´ benign care sa aibe vreo 30% in sondaje. Nu stiu mai nimic despre mocofei da´votu´tau pt udrea..nu´l inteleg. shtoarfa aia e pata de sloboz pe obrazu´tarii tale.

 19. goguvangogh Says:

  domnu we, să nu trecem la invective.
  tot internetu ştie că gogu nu a votat niciodată pe nimeni, nici măcar când votul era obligatoriu.
  iar ardeleni sunt doar maghiarii, că de-acolo se trage denumirea acestui colţ rupt de rai. restul sunt daci getofagi.

 20. goguvangogh Says:

  foarte concret: madam luisa a făcut un copil. un hobby destul de răspândit printre oligofreni.

 21. garcea Says:

  gogule esti nedrept..are si fata de carmolista, un hobby foarte ingust dintre genii si oligofreni.

 22. goguvangogh Says:

  dacă e să ne luăm după informaţiile cele mai informate şi demne de încredere (gen http://www.vadim.com), se pare că pe vremuri era febleţea miliţienilor TF din gara de nord…
  acuma, bine, una e să sugi pula unui chel şi alta e să te umple de moloz toţi miliţienii… chestie de rafinament…

 23. goguvangogh Says:

  cel mai îngrijorător mi se pare însă faptul că cealaltă lenuţă, lupu, a rămas definitiv prizoniera unor halucinaţii potrivit cărora ea ar scrie romane…

  „Nu ştii ce romancier există în tine, până ce nu pui mâna să-l descoperi. Desigur, e posibil să nu existe nici unul. Să excelezi pe texte scurte. E posibil să existe doar unul minor. E posibil, însă, dacă te relaxezi şi lucrezi cu tine, să descoperi că în tine zace nu Marquez, nu Kafka, nu Sadoveanu, ci romancierul “tu”, care să fie sclipitor de original şi de talentat. N-ai de unde să ştii, până când nu încerci.“

  eu am înţeles perfect mesajul. poţi să fii. sau nu.

 24. garcea Says:

  ´ai ma ca mocofei nu atenta la postu´de iapa prezidentiabila. pur si simplu metabolismu´uman nu face fata la cantitatea de alcool care sa o faca pe duduia futabila. cre´ca jobu´ei era sa l tina ocupat pe bleaga. pe metoda ai nevoie de un prost casa faca chestí in locu´tau da´ti´e tirsha ca incepe sa se dea important? mai pui un prost ingimfat linga el si se anihileaza reciproc.

  tareeee tantza cu obsesiile ei maladive… am asa un deja vu, peste inca vreo douaj de ani cum isi va scrie memoriile la un leptoc defect de acum, inconjurata de treishpe pisici si excrementele lor.

 25. colector Says:

  cine voteaza cu hunor kelemen?

 26. blegoo2 Says:

  Fin’ca atzi dat-o in puliytica – nu pot decat sa ma repet:

  “I have transcended that phase in my intellectual growth where I discover humour in simple freakishness. What exists is real; therefore it is tragic, since whatever lives must die. Only fantasy, the vapors rising from sheer nonsense, can now excite my laughter.” – Lord Pirmence of Castle Lutez

 27. goguvangogh Says:

  sau cum ar zice corina chiriac: my clever baton holds your unnatural sorcery in abeyance.

 28. garcea Says:

  mi a cazut mucu´n sosiera ahhahhahha

  @colector-daca mai eram in tara probabil l´as fi votat pe kelemen.

 29. blegoo2 Says:

  @goguvangogh: :-)))) …
  (pla mea… încerc să mă dau și io ‘telectual… om citit, alea… gogu îmi dă în cap, mă duce la fundu’ cazanului.
  Nu zic că face rău!
  Doar că readucerea la realitae e cam cam cum aterizează parașutiștii: de-a berbeleaca.)

  @garcea: Bre… da’ de ce nu mă votați … PĂ MINE???
  Dacă tot vreți să miștocăriți… de ce nu?
  Hai, fac sait de înscriere, tut a le gtu!
  Vă dați cu semnătură, alea.
  Votați un câine, ce pla mea!
  Băgat pumnu’n gură ălora care zice că românii omoară câini vagabonzi nevinovați.
  Mdeah, e o contradicție hîn termeni – „nevinovați” și „vagabonzi”.
  O să mne hadresăm la Brucsel… să vedem ei ce zice.

  VOTAȚI BLEGU’!!!
  EL LATRĂ!!!

 30. colector Says:

  „ce soartă am avut! berzele noastre au căzut săgetate pe acest țărm al Bîlkanilor.”

  deci cine baga pumnul in gura berzelor? eu il banuiesc pe kelemen, invirtosat in viorel.

  dar paserea e maiastra, cu statura de bronz si profil de smarald.

 31. garcea Says:

  blegule io m´am exprimat f precis: ai 30% din sondaje, ai votu´meu.
  si vezi ca tumba aia nu e ce pare, are rol sa absoarba shocu´.

  colectoare, gata ai trecut pe absynth?

 32. blegoo2 Says:

  @colekktor:
  Barză, brînză, viezure!…
  Ejti cunoscut ca nazionalist ferok, nu-i nevoie să ne reamintești.
  VOTEAZĂ BLEGU’ ! EL LATRĂ!

 33. blegoo2 Says:

  @Garcea:
  Mulțumesc de înțelegere. Unii comentakktori comekktează sub hinfluență dă substanțe/halcolemie.

  Dar serios acuma:
  De ce nu votați BLEGU ?
  Dacă tot vreți miștokkăreală, protest, alea?

  Nuș’ de habsoarpții dă șocuri, io ham-ham vânătăi.

 34. mulliganoglu Says:

  @colector: niste mancatori de lebede

 35. garcea Says:

  tre sa manince si gura noastra ceva si apoi…”paserea (e) maiastra, cu statura de bronz si profil de smarald” asta se lasa prinsa mai greu si e musai sa ai aprobare cu patalama de la balaceanca.

 36. we Says:

  @garceo, nu stiu daca raspunsul meu mai are rost, venind dupa atatea postari…
  pai Vadim si-a anuntat candidatura, nu are el sanse de 30%, da’ cu votul tau cine stie….
  acum cu lenuta, mata hari, etc: daca dai cu UV’ul pe la obrazul Romaniei nubile si abuzate, vei vedea alte nenorociri decat ce zici tu. si pana la urma, nu stiu de nicio dovada clara ca ar fi (fost) amanta lui base. toate acuzele se pot pasa ca fiind conjuncturale, inclusiv perdelele trase de la bodega, sau vizitele ei in miez de noapte la cotroceni.

  ma uit la ‘cantindatii’ 2015 si ma ia cu fiori: ponta (da, e perfect pt. o apropiere de rusia, asa e), razgandeanu(really??), johannis (omul e de lemn si e in plus total pe dinafara), monica macovei (ca tot vine halouin)…
  ce are udrea in plus sau in minus, in sens negativ, fata de toti astia incat sa fie exclusa? ca e de prost gust, ca nu stie sa se imbrace? ca l-a dat in gat pe paturiciu? ca e flebetea chiorului?
  o prefer pe ea numai pt. potentialul de a crea niste crize geopolitice pe motiv de sotii geloase de presedinti, prim ministri etc. poate, cine stie, romania ajunge o putere regionala:)

  sa revin la macovei, despre care nimeni nu stie nimic (a fost procuror si pe vremea lu ceasca, mind you), care apare din spuma marii, e.teodoriu a justitiei post-89.
  inca o data si f. serios, pentru toata lumea: ce a facut concret Monica Macovei? nu e nevoie de raspunsuri, doar ganditi-va 5 minute si daca ajungeti la vreo 50 de mari delapidatori, corupti, saormei arestati, judecati si condamnati cat a fost ea min. al justitiei, sa imi spuneti si mie. uitati-va singuri la pagina ei de wiki sa vedeti ce si cate chestii concrete a facut.
  si in final…prefer pe una sprijinita de chioru decat pe una sprijinita de alde volodea. serios, cand alde volodea ia in brate atat de strans pe cineva, mi se aprind toate beculetele, de toate culorile, formele si marimile.

  gogule, daca o votezi pe lenutza, dau de beut:)

  bleago, care e platforma matale?

 37. we Says:

  ala sub „acoperire” nu cred ca e udrea, pt. ca e sprijinta direct de base, cel care a aruncat pastila.
  hunor, poate, da’ cate voturi poate strange? 5-6%? nu e crucial.
  ponta? nu cred, ca e prea putoare si neserios. da’ nu e imposibil.
  in ordinea potentialului de a o elimina pe udrea (sa ii ia electoratul): johannis, madam macovei, razgandeanu.

  tocma’ s-a anuntat ca eternul melescanu si-a dat demisia din jobul de sef al acoperitilor si vrea sa cantideze si el…

 38. blegoo2 Says:

  „VOTAȚI BLEGU! EL LATRĂ!”

 39. garcea Says:

  @we
  wow da´cita pasiune, cita energie demna de scopuri mai nobile pui in toata daravera asta. Am zis extremist scuril da´BENIGN! Momentan pt mine Vadim e doar jignitor, dar cred ca daca´l lasi singur la butoane e in stare sa dea drumu´la ventilator in timp ce maninca cacat. Cu Lenuta gresesti profund. Io nu vad calitati, io vad o parvenita narcisista lipsita de scrupule care a punctat la un golan alcoolist. Stiu ca gusturile nu se discuta da´mai da si tu o raita pe saiturile xrated, e pliiin de prezidentiabile, muuult mai bune ca lenuta.

  @blegoo- drumu´dintre cunoscatoru´rafinat de cinematografie si „ham,ham blegu” e atit de lung incit ma cam pierzi.

 40. we Says:

  asta-i nimic:) daravera ceasta se lasa cu presedinte de romanika pt. 5 anisori, posibil 10. si ai vazut si tu ce cantindati sunt. 1 si 1. si oricare ar fi dintre ei, romanika tot in kap se duce.
  vadim e numai gura de el. de unul ca neamtu mi-ar fi teama, da’ unul ca vadim, supravietuitor si al lui ceasca si al lui ilici si al lui base, da numai din gura. e mai benign decat un becali. cat de periculos poate fi unul care ajunge sa se spurce cu zavoranca?

  da, lenutza e cum zici. da’ a punctat la un sg. golan. i-a fost fidela de cand era base primar. e ceva. fata de ea, intelectuali rafinati, poli- si multi- au comportamente de centuriste. sa dau exemple?
  si cum ziceam, nu stiu de nicio dovada concreta precum ca. macar un sms.
  si mai e ceva: e singura din toata gasca aia care are experienta prezidentiala – a fost pana la urma in cancelaria domneasca.
  serios acum, care ar fi atuurile imbatabile si irefutabile ale altuia? daca ii luam comparativ, ce ar avea altul atat de mult (sau putin) incat sa fie fara de drept preferabil ei?
  si cum ziceam, cu ea ar fi show:) cred ca putin ne-ar da basarabia imediat dupa o discutie de fo 2 ore cu ea. un sg. spich la un si s-ar face pace’n lume!

 41. garcea Says:

  hai ma..glumesti? ce argumente sunt astea? sti cum suna asta? deci avem una bucata boshorog psihopat f periculos care are o catea nasoala. Cateaua poseda loialitatea proverbiala si… s´a pisat de nenumarate ori sub castanu´din mijlocu´satului unde se adunau inteleptii cind inca existau. Din toata ecuatia asta tu ne extrapolezi loialitate si intelepciune si ni le servesti pe tava. yiiipiiieayei

 42. colector Says:

  ide figyelj testver garcsa, de ce nu ne adunam noi bozgorii ca sa bagam granita la brasov si sa-si aleaga miticii pe cine vor ei?

  io prefer ponta, cel mai bun roumin della decsebal.

 43. koiu auriu aka garcea Says:

  Adica ce sugerezi…ca tatal meu cu mama ta…?
  Si cum, punem granita la bv si’l aducem pe cel mai mitic ca sa ne scape de mitici? Io zic sa’l clonam pe citizen turmentat.

 44. garcea Says:

  Scuze….memoria lu’tableta

 45. colector Says:

  punem granita, testver, si-o inchidem.

 46. blegoo2 Says:

  Sunteți toți o adunătură de neserioși/miștocari.
  Votați Blegu’, ce dreaq’ e așa greu?

 47. garcea Says:

  colectoare, ce ai ma, te´ai saturat de manele??

 48. colector Says:

  vreau decit bor, pezsgø es csardas.

 49. garcea Says:

  na mi van , mar nem izlik a palesz? sem a sör?

 50. we Says:

  garceo, ce spui tu acolo? ca am cautat cu goagal si initial m-a dus la un articol despre bere (?), dupa care tot goagal mi-a zis ca sema e cuvant in swahili!
  lasa-l pe colector ot fetesti in durerea lui alinabila numai de chinchi stuff si vin prost frantuzesc. nu uit cum se izmenea mai an cum bea el nu stiu ce chateauneuf du muci, i.e., beaujolaisul de 3 euro de la supermarket.

  asa. deci udrea ar fi catea, deci tovarasa cu bleaga, deci are sens ca asta sa urle aici sa votam. nu e bre catea (udrea) si serios loialitatea chiar fata de unul cum zici tu (base nu e deloc pshihopat – un psihopat nu trage chefuri by definition) e f. mare lucru la o tara ca romania, unde acum 25 ani inteleptii aia de care zici tu se pixuiau reciproc con gusto. si, serios, a invatat mult. la inceput se imbraca la fel ca o centurista, asa e. incet-incet a renuntat la cizmele alea peste genunchi.
  in fine. nu cred ca are sanse reale. da’ sincer ceva din mutra si „portul” lui johannis ma pune pe ganduri. nu pot arata cu degetul, da’ ceva e in neinregula. & daca iese ponta…nu mai are sens sa se spuna ceva. decat poate ca intr-adevar ne-am intors in perioada medievala cand boierii puneau domn pe ala care le convenea cel mai mult. cel putin aia erau boieri. astia de acum…

 51. garcea Says:

  lost in translation..
  mai we, io n´am de unde sa stiu cum e cu sexualitatea incerta a lu´colector.

  in rest ai dreptate, iar folosesc aiurea termenii, trebuia sa zic sociopat. Da´tot nu´nteleg ce te lamentezi? ce crezi ca mayasii, inka, civilizatiile zic, au disparut asa peste noapte? a venit cineva si le a oprit aparatele ca la comatosi? Acolo nu mai poti decit sa constati metastaza si sa pui pariuri care invinge. Canceru´sunt toti.

 52. goguvangogh Says:

  deşi văd câteva sute de proşti în fiecare zi, de vreo câteva zeci de ani, fenomenul prostiei nu încetează să mă stupefieze. paregzamplu discuţiile pasionate despre:
  1. aşa-zisa politică dintr-un destul de obscur stat al lumii;
  2. orice alt subiect dezbătut pe aceleaşi bogazuri.

  eniuei, dacă pentru dobitocii pedeştri din republica balalaică rrromânia prostia e un beteşug endemic, mă cam întristează să constat că şi expaţii se expun cu aceeaşi patimă molimei futgrijismului…

 53. goguvangogh Says:

 54. goguvangogh Says:

  e snapshot de pe bloaga lui.
  dacă nici ironia karmei din „cumperi 2 plătești 1“ nu e destul de clară, înseamnă că dumnezeu e chiar prost.

 55. goguvangogh Says:

  mii de scuze, mulli san. e destul de trivial pentru pagina ta, dar nu m-am putut abține… sunt un filantrop sociopat.

 56. garcea Says:

  Un smecher de presa s’ a dovedit a fi un imbecil sub acoperire, urmeaza kinkonk inkoknito scriindu’si critica delatiunii pure pe un bob de mazare. Nu va panicati, durerea de bascheti s’ a transformat in pandemie. Ce hazliu sunt..

 57. garcea Says:

  Aaaa stati ca m’am prins: a primit mesaj de la liceeana „ori facem siecs, ori bag divort si te las in gaozu gol”. Normal ca s’ a scurtcircuitat.

 58. blegoo2 Says:

  Ce prostii vehiculați în loc de conversație cultă…
  Când avem ebola, rușii, bozgorii, alienii, reptilienii…
  Mi-e rușine de diplomele voastre!
  „Bravos națiune, halal să-ți fie!” – cum bine v-a zis Garibardea.

 59. garcea Says:

  Vezi ca n’ai habar, vezi? A zis „sieg heil si la gara, birjar!”si l’a platit cu diploma de la spiru

 60. we Says:

  ‘ai mai gogule, nu mai fii atat de cinic. speranta moare ultima!
  & nu cred ca se discuta politica per se, ci despre cine mama naiba sa votam pt. prezident. da, stiu, ‘da’ de ce sa votam?’. pai, uite asa. cu ala sau aia vom (veti) sta poate si 10 ani. acum nu mai e referendum de dat jos „dictatorul”. e altceva, care ne va schimba pe fiecare din noi. cel putin 2 din cei 3 presedinti post-90 au facut asta.
  inca o data: poate sta si 10 ani la cotroceni. si romania e o republica semi-prezidentiala (nici cal, nici magar), deci presedintele are ceva putere.
  orice s-ar spune, si ilici si base ne-au influentat cam pe toti. direct si mai ales indirect. asa ca…

  episodul turcescu chiar ca mi se pare non-eveniment.

 61. blegoo2 Says:

  BLEGOO (obosit): „Votați Blegu’… el latră…”

 62. goguvangogh Says:

  am și compus sloganul electoral pentru cuțu:
  omu prost, femeia bleagă, drumu lung și pizda largă!

 63. we Says:

  si incheie nea turcescu: „cu dzeu inainte…” – ei, asta ma cam deranjeaza inspre ingrijoreaza. si nu era acum cativa ani, e noua chestia. toata lumea se saluta „sa ajute dzeu”, „cu dzeu inainte”, „doamne-ajuta”.
  de la gutza torpedou la avocati, la primari.
  wtf? au ajuns romanii in ceriuri si nu am aflat?
  inca un pic si o sa vad flagelanti prin bukres.

 64. http://youtu.be/RdCZH_ppmek?list=RDDD9uekyIHtY Says:

  cică vine sarah brightman pe 13 novembre, la alegeri, în sectoru lu vanghele. cică și asta are vreo 5 sau 6 case și e nason. dar dumnezeu știe mai multe…
  până atunci, eu, moș crăciun și prietenii lui, vă dorim moarte ușoară!

 65. http://youtu.be/aKfbzDUlua8 Says:

  a fost genial radu banciu cu süjpüla cütre turcescu.
  fata mea, trecând și ea pe la coafor, ca o doamnă ce este, îmi povestea, acum 3 ani, cum l-a văzut pe erizipelul ăsta cu o pungă-n cap, din care ieșeau niște șuvițe ce se cereau grizonate. ca să aibă aer de intelectual serios…
  de atunci, pot să jur că își dădea cu lac și pe unghiile de la picioare…

 66. extrema dura Says:

 67. extrema dura Says:

 68. extrema dura Says:

  și în curând la catedrala neamului!

 69. extrema dura Says:

  pardon, luați d-cilișa, că e mai bun calitativ și ca valoare:

 70. extrema dura Says:

  n-am înțeles din subtitrare dacă fernando lima ăla, deși contratenor, e și contramascul…

 71. we Says:

  niciunul nu merge la mine, gogule.
  nu inteleg de ce atata zgomot si volbura pentru un fapt banal. da, exista servicii de informatii care au si jobul de a infiltra oameni in biznisuri. nu e ilegal. in plus, s-a uitat complet ca base l-a facut pe asta ofiter, chestie scrisa si in monitorul oficial. chiar nimeni nu s-a gandit ca asta a fost cadou pt. ceva mult mai folositor decat niste emisiuni? si base a spus ca un candidat la tron este ofiter sub acoperire (asa, si? poate ca ar fi mai bine).
  nu inteleg nici gestul lui turcescu, nici taraboiul mediatic. toti stau cu ochii pe bloaga lu turcescu de parca s-ar anunta apocalipsa. „se misca ceva pe blog, acum vin si alte dezvaluiri!”.
  pesemne ca e vreo bizantina cu 5 ocolisuri si ricoseuri pe care nu o vad. pesemne ca sunt prost…

 72. extrema dura Says:

  ce nu merg? clipurile?
  nu stă, mă, nimeni, pe blogu ăla de cîcat, io abia ieri am aflat…

 73. mulliganoglu Says:

  da, tot basescu e de vina ca turcescu face greseli de ortografie. sper ca basescu sa nu ploua si maine.

 74. extrema dura Says:

  orișicât, dacă toți papagalii de guatemala ajung să fie ofițeri de informații, să sparie gândul la cum arată subofițerii…

 75. mulliganoglu Says:

  cred ca e invers, altufelu s-ar scufunda lotca. n-ai vazut generalii?

 76. extrema dura Says:

  mda. avem 5 generali la un soldat. norocul nostru e că n-avem armată. deci, nimeni nu se poate lăuda că ne-a înfrânt…

 77. garcea Says:

  Nu e chioru vinovat pt catastrofa climatica, da’ si sa te implici fara jena’ n campanie si porma sa te faci ca ploaoa.

 78. extrema dura Says:

  vaaai, domnu președinte, ce urât vorbește unii despre pula voastră…
  și ce tare vă doare-n pulă despre pula voastră, ahahaha!
  nu vrem bani, nu vrem valută, vrem un chior și-o parașută!

 79. extrema dura Says:

  poporul rrromân e sensibil la muie, dar nu și la cur.

 80. extrema dura Says:

  facem nășii cu țiganii, da le lom și gologanii, ahahaha!

 81. extrema dura Says:

  fraier o fost nelson că n-o candidat, rupea tot!

 82. Blegoo Says:

  Nelson e mai tare decât Sarah… se înmulțește mai repede!

 83. we Says:

  gogule, da, cele 3 clipuri – nu merg la mine.
  nu ma refeream la tine cu blogul lu acoperitu’. ci la ‘telectuali, sotzietatea tzivila (ce clapa a fost si este si asta…) et al.
  nelson mondialul e cumva ala care a fost facut ko de gorilele de la secret service cand a baletat cu sabia pe langa inalti demnitari americani?

  garceo, eram in tara cand l-au condamnat pe varan si cand antenele au depasit norma la isterie. varanul, antenele si prin extensie intreaga tara sunt victemele lui capt nemo.
  & nu inteleg de ce base nu ar avea voie sa se bage in alegeri. e undeva scris ca e ilegal? numai ilici mai facea pe fetitul cu chestii de astea – ipocrizii „subtiri” de comunist semidoct, da’ practica peste tot e ca presedintele care pleaca sa prefere pe 1 si sa injure pe ceilalti.

 84. goguvangogh Says:

  deci, garsia, ioț ezpliq, că e mai complicat decât crezi:
  toț nenjură, toț ne fură, toț ne bagă pulan gură.

  poate nu știi, dar nu ceaușescu a fost de vină, ăia din juru lui…

  iar chiomparliu se luptă când cu parașuta, când cu corupția… mai ia câteo pauză… ie și iel om… de stat…

  da nu știu cum pula me încă nimeni nu l-a luat la dna pă ilici…

  e can vorba aia: nu mă întreba cum am făcut primele 3 mandate, că poate mai apuci și tu vreo 7…

 85. goguvangogh Says:

  orjcât, venerabile garsia, la tancuri e mai corect. măcar știi că nu știi cu cine pici în turu 2 al nădragilor…

 86. goguvangogh Says:

 87. garcea Says:

  @we
  asa si? unde e varanu´acuma si ce se intimpla cu antenele?
  e si o problema de focusare aicea: perspectiva din satelit ni´i arata si pe ceilanti. Ori din gasca adversa n´a pupat nimeni mascarada cu proces&puscarie.

  Io m´as bucura pt Iohannis. Zic ca a fost de ajuns o maimutza alcoolica din partidu´securist ca sa´l urmeze direct plagiatorica din partidu´comunist. Macar e prezentabil si vb cel putin o limba straina la nivel de avansati. In afara de asta l´ar aduce pe baselu´in situatia defensiva de as desface tolba cu secrete. ce circ va face…

 88. garcea Says:

  gogule, la fel ziceam si io. Hai sa nu ne mai cacam pe noi, hai sa ne cacam pe ei ;o)))

 89. we Says:

  varanul e la besh-hau si antenele presupun ca urla.
  au pupat. si chiar ieri-alaltaieri, DNA-ul a cerut aprob. pt. 9 fosti/actuali ministri si ceva deputati parca, printre care si Funeriu, cadru de nadejde al chiorului si mai ales, cica, al elenei. nu mai zic ca asta e clasic miticism. cum o dai tot nu e bine. ca ii umfla acum si macar le iau banii, tot nu e bine.

  al doilea paragraf il inteleg asa: daca basescu atunci ponta. basescu e cauza lui ponta. am trait sa citesc si asa ceva.
  cu johannis m-as bucura si eu daca ne-ar explica cum e cu aeroportul ala din sibiu, luxemburg si datoriile primariei. aia cu 6 case e ieftina, da’ instantele sunt suspicioase la cateva cumpereturi de-ale lui, din banii de meditatie… hai sa lasam fleacurile astea. cum e cu aeroportul ala?
  si m-as bucura daca nu ar fi liberalii in spatele lui (sta la masa cu kkrau? wtf!), cele mai mari curve posibile. partid de turnatori si cersetori (gen varujan – „dati-mi si mie un portofoliu, oricare ar fi, dati-mi-l si va cant la pian”). daca e vb. de prezentabilitate si limbi straine, pai atunci de ce nu melescanu?

 90. garcea Says:

  we, nu prea te´am inteles cu „al doilea paragraf” dar marturisesc ca nici nu m´am straduit prea mult. Nu´s informat cu aeroportu´;stiu doar ca l´a facut o firma germana care a facut si celebrul castravete din Londra. Daca e sa aplic logica ta, shpaga se da peste tot in lume mai ales la acest nivel deci care´i surpriza??
  da´pe aia cu johannis n´o `nteleg: deci sta cu curvele politice ale lu´liberali la masa deci no go si drept alternativa mi´l oferi pe melescanu care emana un miros discret de praf de pusca de la lovilutie si e tata traseistilor?? bine ma, daca zici tu.
  Io ca expat care nu votez din principiu si lenevie sper sa iasa oricare altu´in afara de ponta sau leana(desi asta din urma e la plezneala banuiesc)

 91. excrementa atque decrementa aulae hoţomanice Says:

  frumos ar fi din partea noastră să-i urăm caporalului acoperit turcescu casă de piatră. la rinichi. că cică ieri s-a căsătorit…

 92. we Says:

  cu mele era vorba numai de asa zisa prezentabilitate, eventual limbi straine.
  cu johannis am mai zis: e ceva ce cade stramb. mai mult gut-feeling. o fi neamt, da’ tot in romania a trait…
  asa ca sa nu mai faca pe fata mare si sa dea din el cu „lucrul bine facut”. cam 100 mil. euro ar fi costat acel aeroport cam gol si cam surpat si fara ultimii 50 de metri de pista din cauza alunecarilor de teren. aeroport subventionat de contribuabili, pt. ca nu prea avea avioane pe el – al dreak lucru bine facut.
  tocmai aia e, ca nu e nicio surpriza.

 93. garcea Says:

  mai we, am si io asa un feeling…ma simt de parca am fi la campionatu´de fugarit in juru ´cozii. Invingatoru´isi va baga -gratuit-un nas in gaoaza (a sta ca sa nu ma dezmint respectiv sa nu te dezamagesc).

  PS- si care atirna mai mult? haeroportu´STOL vs terenu´de folbal in panta, sala polivalenta din ciordeni vale etiki. Si daca tot suntem la inventariere, despre casa din mihaileanu´, penthouseul ioanei basescu si terenurile alea ce senzatii ai?

 94. excrementa atque dementa haulae hoţomanice Says:

  don garsia, toată clasa politică actuală a făcut avere din muncă. dar încă e foarte clar din a cui…

 95. excrementa atque dementa haulae hoţomanice Says:

  err. încă nu e.

 96. garcea Says:

  yep cind ma uit la ce arfe de monarh absolut are chioru´incep sa inteleg sintakma „munca innobileaza omu´”. Dar totodata este exemplara smerenia unuia ca we pare egzamplu, care cred eu ca ar fi putut dovedi pina la ultimul cent pretul(preferential) al villei din mihaileanu.-chiar we tu in ce ai investit pentru´la batrinete, ceva actiuni la fabrica de robotei din japonia? in zece ani cre´ca nu o sa verse cana cu apa daca joaca de pe acum pingpong de performanta.

 97. excrementa atque dementa haulae hoţomanice Says:

  pă sistemu oţii noştri e mai cinstiţ decât ai lor.

 98. we Says:

  garcea, pai atunci nu e mai bine „sarac si cinstit”? trebuia sa iesim in strada pt. un referendum, pt. ilici la cotroceni pana la moartea sa.
  sarac da’ cinstit, firar ai naibii ei de dalmatieni.
  eu nu am vorbit comparativ. ci am dat cateva contra-exemple de lucru bine facut cu care se impauneaza johannis. si un aeroport cred ca e un pic mai important decat un teren de fotbal sau o sala de sport…da’ ce stiu eu?
  la ora asta ponta are cele mai mari sanse sa castige alegerile. si vom fi iarasi in situatia partidului unic. cel putin ilici nu si-a manarit CV-ul, dar un asemenea presedinte va fi extrem de slab.
  cum parlamentul e sufocat de pesedisti si guvernul este facut de partidul castigator, atunci numai presedintele mai ramane drept contrapondere.
  care din astia „de dreapta” ar fi contrapondere la pesedisti, pe care nu ii vad plecati nici peste 25 de ani? johannis, adus de pnl, cel mai jegos partid posibil? daca se intreaba cineva de ce am zis „cel mai jegos”, amintiti-va de kkrau la cotroceni.
  madam macovei, care a dat-o iar in isterii cu scrisori deschise si cereri de referendum pt. reducerea privilegiilor demnitarilor (yeah, right)?
  raspunsul este evident: ori DDD ori vadim:) sau poate razgandeanu.

  pe bune acum, care dintre toti astia ar fi cea mai buna contrapondere la pesedism? caci daca au luat si cotroceniul, sa te tii atunci legi, dilaila, bananiere si feudale. vor trece ce legi vor dori, vor face orice prin ordonante. sunt in eu, li se rupe de schengen, asa ca nici bau-baul de la bruxelles nu o sa mai aiba vreun efect.

 99. garcea Says:

  we, te afli ashea intr´o nebuloasa cu excentric spre base…n´am cum sa te ajut, lamuresc etiki. Ce atita jale, te batea gandul sa te intorci? Apoi cum sa´tz zic, da, ai dreptate ce faci cu un aeroport fara autostrazi pe linga? Ca el(aeroportu´) exista, ca´i mai futi 100 de metri de pista in prelungire(sau te pomenesti ca´i pe granita si se termina rromanela ;o)))) ) da´vezi tu posetele&botinele lu´leana se demodeaza, trebe altele noi.

  Nu´mi place cum insisti cu propaganda: simti tu in urina ca Johannis e nashpa. Ok, si eu citeodtata ma bazez pe instinct. Dar…cu ce e mai jegos pnl fata de pdl respectiv pnp ( zici ca´i limbaj fictiv din desene animate pt copii sub 2 ani) Apoi aia cu kkrau..sunt de acord nu´i antonescu un exemplu de integritate dar sa folosesti tu, om educat, goanga asta fabricata de propaganda lu´base(care are o problema de imagine majora: bulangiu mincinos cu fizic de poveste si´l mai si cheama basescu) mi se pare grotesc.

  Si ca sa n´o mai lungesc de pomana, ba, urita´i daciada aia ahahhahhahha.

 100. we Says:

  e mai mult timorata, asa mi se pare mie. cred ca vb. despre poza aia cu obameii.

  nu-i propaganda. am zis despre johannis ca’i de lemn inainte de lansarea la apa de duminica, asa a fost. a citit de pe prompter. asa isi incepe omul campania electorala, dp prompter. gut-feelingul nu m-a inselat f. des.
  la fel de propagandistic am marait si la adresa lui funeriu, de la inceput. nu’s pro-basescu, de ex. tare as vrea sa aflu care a fost povestea flotei – cum dispare nene vaporul din port? experimentul philadelphia la scara, in portul cta.
  numai ca acum, iarasi, nu mai e vorba sa alegi 500+ de lachei, sau pe aia pentru parlamentul EU. acum alegi o persoana care poate va sta si 10 ani. asta ar fi fost o domnie decenta in vest, respectiv lunga in regate. e alta liga. asta in conditiile in care 2000-2004 se va repeta, posibil dublu.
  da, am inteles, tie ti se rupe din principiu, numai ca posibila (& probabila) influentare va fi si la cei ca tine. nu mai citi ziarele romanesti, nu te mai atinge de nimic ce provine de acolo, pe nicio cale si poate vom putea vorbi despre imunizare peste cativa ani.

  dspr pnl e prea mult de scris, nu am putere acum. cat despre limbajul meu, pp. ca am voie sa folosesc ce parte din DEX vreau. & in cazul cu pricina, kkrau mi se pare f. potrivit pt. ce s-a intamplat. nu-l mai plange pe antonescu, ca e din nou vesel la tribune.

  cica meseria lu johannis ar fi cea de profesor de fizica. putea sa intrebe pe cineva de specialitate si sa inteleaga cam ce ar putea insemna 50 de metri in minus la o pista de decolare/aterizare. numai ca el, ca neamtul, a declarat ca nu e nicio problema. in romania se poate.

 101. we Says:

  uite, inca una, acum despre elena din troia: a avut pe mana fondurile EU – 300 de milioane buget, daca nu ma insel. ce s-a intamplat cu banii astia? chiar asa, niciun audit, si ultimul eurocent este motivat de chitante si acte stampilate la greu? cum au luat la puricat IT-ul (trebuia de muuult mai devreme) si firme dubioase gen siveco, puteau lua si asta la verificat

 102. garcea Says:

  mai we, am dat un search cu pista scurta+sibiu da´se pare ca nu le am cu internețu´..n´am gasit decit cu o alunecare de teren etiki.

  io ma ingrozesc..vrei sa ma tii inca o luna pina la alegeri in discutii sterile? deci zic-politicos- pas. Nu fara o reala admiratie pt implicarea ta.

 103. we Says:

  1. http://www.evz.ro/ancheta-care-arunca-in-aer-candidatura-lui-iohannis-noi-dezvaluiri-despre-tunurile-sefului-pnl-din-sibiu.html –despre caz in general, cu specificarea ca exista o plangere penala de 4 ani…

  2. http://www.turnulsfatului.ro/6712/johannis:-viitorul-aeroportului-din-sibiu-nu-tine-de-companiile-low-cost.html – nu se pot folosi 50 de m. de pista, wizzair tocmai plecase, iar el gaseste ca e doar suparator.

  3. http://ancheteonline.ro/2014/09/cum-au-zburat-de-peaeroportul-sibiu-peste-100-de-milioane-euro-un-gheseft-al-primarului-klaus-iohannis-in-colaborare-cu-fostul-sef-al-cj-martin-bottesch/ – pentru cei mai rabdatori. detaliile afacerii, e.g. DNA considera pangerea justificata, panza freatica la 7m adancime.

  cauta dupa „iohannis aeroport sibiu” si le ai pe toate.

  nu te tin bre, sterile nu cred ca sunt. ca nu esti numai matale pe aici.
  da’ ai si tu dreptate, tot aia e.
  asa ca mai bine sa vorbim despre…lorena:)

 104. we Says:

  @m, mesajul meu ultim e in asteptare, pt. ca are prea multe linkuri. poti sa il scoti de acolo, pls?

 105. we Says:

  & ca incheiere la johannis, ca sa realizezi ca eu nu am discutat politica pana acum.
  cazul asta are 2 aspecte nediscutate nicaieri, care spun mult despre individul asta:

  1. a fost profesor de fizica. deci a terminat o facultate de fizica, unde a invatat abc-ul. pt. el e ok. ca panza freatica sa fie doar la 7m adancime (o sa ai infiltratii de o sa te ia naiba). pt. el e ok ca 50 de m de pista sa dispara. lungimea aia de pista e rezultatul unui calcul, nu e ochiometru. ca un cesna are nevoie de o distanta de aterizare/decolare, iar un 747 de alta. dar se pare ca postul de primar anuleaza orice bun simt

  2. afacerea asta nu e ca oricare alta de mita, unde vieti omenesti pot fi puse in pericol. una e o licenta de soft, alta e un aeroport. dementii aia nu mai aveau conditii de primire a avioanelor pe timp de ceata! se intampla ceva, era mai complicat pt. pompieri sa iasa, pentru ca…usile erau altfel facute! o singura pasare sa fi intrat in turbinele unui singur avion si se putea lasa urat.
  un singur caz problematic, o roata pleznita, si puteau muri oameni. a avut noroc, asta e tot (legea numerelor mari).

  unde e politica in cele de mai sus, garceo? si: pui asemenea om drept presedinte?

 106. Paco din Copaco Says:

  – Domnul îţi dă, dar nu-ţi bagă-n traistă.
  – mie, domnul mi-i lasă întotdeauna pe noptieră…

 107. garcea Says:

  we, mersi pt linkuri..ev zilei, really?? te trimit si eu sa inveti anatomie din hustler.

  Io am inteles ca s´au surpat 50m din pista iar tu il tragi direct pe primar la raspundere desi o primarie are oameni de specialitate care sa se ocupe de chestiile astea, respectiv firma care a facut toata treaba ntz ntz ntz..

  poi aia cu leana din Troia e groasa rau, gusturile nu se discuta dar totusi..de la o caloaica boita pina la legenda mai e. Dar da, a intrat in legenda pt ca nu a accesat nici 3% din fondurile puse la dispozitie..no comment.

  PS – am vorbit serios , ma plictiseste subiectul si nu te simti ofensat mai mult decit este sanatos ma oboseste modul tau de abordare( da´e vina mea ca nu pot la nivelu´tau). deci inca o data zic pas.

 108. we Says:

  Draga Garcea, pentru politetea de care dai dovada in ultimele 5 zile, iti dedic pe aceasta cale cea mai populara manea din Romania:

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/s-a-decis-asta-este-cea-mai-populara-manea-si-va-fi-premiata-509083.html

 109. goguvangogh Says:

  DRAGĂ we, poate ești oligofren fenilpiruvic, nu poate, sigur ești, dar caută totuși pagina elenei udrea pe feisbucurești și vei vedea, cu ochii tăi, plini de cîcat pișat cu umoare apoasă, că această ștoarfă ineptă, stârpitură sagace și sugace, questa troglodita ginecopata… se pozează în hale industriale distruse cu o cască de protecție pe cap vorbind despre industrie!!!

  Trebuie să fii colosal de prost!

  Nu știu de unde ai ajuns să-l cunoști pe slăvitul Mulli san, un om de cultură de carte, nu de microbi, dar e mai mult decât evident că nu ești sănătos la cap!

  Termină-ți dracului emfizema, că-mi încep discursul!

  Atât epilepticul bipolar eu, cât și incultul imens garsia ți-au spus destule cât să devii un submersibil fără periscop într-un ocean de muci! Ce pula mea mai vrei?!

  Vrei să mori de cuvinte?…

 110. goguvangogh Says:

  Toți sunt la fel, nu ai cu cine vota!
  Bagă-ți în pula mea chestia asta în cap și fă o labă la pornoșaguri cu japoneze mulatre!
  Dar numai parazita ecosistemul și ecosfera asta! Mori, dracului, demn!
  Dacă tot ești prost…

 111. goguvangogh Says:

  Și nu te da jignit sau lovit la operație, că nu e momentul!
  Și nu ai calibrul, nici cadența!
  Suge și taci!

  Mii de scuze, Mulli san!

 112. goguvangogh Says:

 113. goguvangogh Says:

  o fi românia frumoasă, da nici noi nu suntem proști!

 114. goguvangogh Says:

  P.S. Numai pentru Mulli san.
  Dacă rAdu BanCiu este etalonul jurnalistului rotacist agramat, el e! Când ești ardelean și nu știi să pui accentul pe unde trubui, degeaba trăiești că viermili-n slănină.
  Are buricele degetelor mai îmbibate în zeamă de mici decât turcescu și tolontan, dar la el se vede mai târziu… pentru neculți…
  Nimeni nu l-a citit pe Pamfil Șeicaru, dar toți s-au curentat la el…

 115. goguvangogh Says:

  Aaa, da! Știe steagurile tutulor țărilor africane și din melanezia… Păi de-asta am murit noi la revoluție, domne? ca să știm geografie și istorie?

 116. goguvangogh Says:

  Ca să vină și să ne spună toate astea, radU baNciu nu bea, nu merge în concediu, ca turcescu, că să nu fie embientot se bientot. Io beau, că am pinot noir, și e și 1998. Și nu mi-e frică cine o să iasă.

  Că toți ajung în același loc.

 117. goguvangogh Says:

  Aj vrea să am puterea fizică că să-mi iau toată puterea sihică. Da n-am.

 118. blegoo2 Says:

  BLEGOO (cu respect): „Am mai spus… și repet: Io… când o să cresc mare… o să comentez ca GoguVG!”

 119. goguvangogh Says:

  blegoo, pa bonsi!

 120. blegoo2 Says:

  Deci bre!
  Că tot faceți voi analiză politică oftopic la harticol valahian:

  „…descrierea reală a candidatului PSD din prezent.

  Pro: În 1989, Victor Ponta avea 17 ani- are zero experiență profesională în vremea comunistă, iar șansele să fi apucat să fie turnător sunt destul de mici. Așadar, pornește fără zurgălăii legați de coada majorității politicienilor din România, care le permit junilor încântați de propria junețe să strige “Când or muri bătrânii, o să avem și noi o țară ca lumea!” Ponta e tânăr, și vă oferă ocazia unică de a le spune unor hipsteri să tacă din gură când îl dați drept contraexemplu, măcar pentru atât trebuie să-l apreciem. În teorie, Ponta ar fi trebuit să fie un candidat care să mai scuture praful de pe politica de stânga din România, asociată cu Ceașcă, și după 90 cu foști comuniști.

  Contra: În practică, nu sunt prea convinsă…”

  ( http://nadiabatecampii.wordpress.com/2014/10/04/ghidul-alegatorului-superficial-i/ )

  Contribuția mea la off-topic, că văz că v-ați cam moleșit…
  :-)

 121. we Says:

  wow. gogu imi dadu una de imi muta falca si imi smulse 2 dinti din fatza. gogule, te pun la plata de operatii esteticoase.
  da, nene, nu am nici cadenta nici calibrul tau pentru ca mintea mea nu se ocupa de/cu injuraturi in ritm. ejti tare, bah. stai linistit ca nu voi face vreun efort sa concurez cu tine, locul tau in skata este asigurat.
  zici ceva, cam repetat, de fenil-piruvic, nu prea stiu ce ar putea sa insemne, pesemne ceva cu alcool? si/sau legat de indol, fenol, scatol? nu m-ar mira, caci astia par polii tai: alcool si scatologie. rumanul (cu pretentii de ardelean, adica mai roman decat altii) la apexul dezvoltarii.

  inca o data, pe scurt, ca ai atentia un pic challenged:
  1. da, EU a facut o vizita de „lucru” la republica. s-a vrut sa fie „cu skepsis”, ce a iesit, nu stiu. e campanie electorala, gogule!!,cand cei care vor sa fie alesi fac si spun orice pt. un vot in plus. unul da spichuri in salopeta, altul face vizite in teritoriu, altul arunca cu scrisori deschise, fiecare dupa cum ii zice echipa.
  2. daca erai baiat destept si un pic atent, te-ai fi legat de poza cu base razand, cu mana pe capul elenei, avand un carnat in farfurie. poza aia cred ca a terminat-o ca pretender la tron.
  3. eu am inceput prin a intreba ce a facut concret monica. silentio stampa. dupa care mi-am spus preferinta. si s-a inceput cu vechiul pomelnic. ca e curva etc.
  si am terminat cu marele iohannis – asta pare-se ca te-a iritat.
  la toate chestiile factuale mi s-a raspuns practic romaneste: „hahaha”. btw, garceo casca ochii pe ce am trimis drept lectura si vezi ca johannis si-a luat responsabilitatea pt. nenorocirea aia de aeroport.

  revenind, dupa ce s-a terminat discutia, apari si tu cu insultele.
  omule, eu nu te-am insultat, cine iti da dreptul sa insulti? ti-l iei tu de la sine? ok, se va retine asta.

  si cireasa pe tort, marele tau mesaj este „toti sunt la fel”. wow. chiar ca-i scoasa din putul fenil peruvicului scatologic.
  cum dracu poti sa spui asa ceva cand numai perioada 2000-2004 a fost cu totul diferita de cea 2008-2012, sau 1996-2000? cat de tampit si de autist tre sa fii ca sa scoti o asemenea imbecilitate. ca toti sunt la fel.

 122. we Says:

  ‘au s-a inflamat monoxida in tine ca i-am dedicat lu garcea maneaua aia? nashpa ba, cand nu mai simtul umorului. trist. dar in ton cu natura ta fenil-scatolica, goago, mare jucator cu tunulete virtuale.

 123. we Says:

  uite-ti goago cantindatul: http://www.evz.ro/funar-propune-ca-tara-sa-fie-condusa-de-popor-prin-referendumuri-nationale.html
  patriote-nationale fenil scatulare, noi suntem rumani, avram iancu si horiacloscasicrisan, ia goago sticla in laba-ti si urneste-te la schimbarea tarii. ca tot ne injurai pe noi, astia plecatii ca suntem vinovati de starea natiunii.

 124. garcea Says:

  Alo, alo, domnu´ we? pai ce facem noi aciea? Imi permit sa ti reamintesc „hai garceo sa ne injuram!” si sa te citez „nashpa ba, cand nu mai (ai) simtul umorului. trist.”

  grab a beer. relax.

 125. goguvangogh Says:

  bă, şi io mai vorbesc prostii, da măcar nu mă bîlbîi…

  magiunstate we, mă doare-n pulă de ego-ul tău toroştit. go fuck a panda!

  eniuei, reputaţia mea e în zdrenţe, de când mi-am călcat promisiunea de a nu mai pugila cu experţi puleţi pulifagi…

 126. we Says:

  garceo, tocmai am grabuit o bere. fara alcool. am uitat un „ai”, au si vai. eu m-am adresat tie cu „hai sa ne injuram”. si culmea ca nu ne injuraram. nu prea vad ce simt al omorului ar tb. sa am cand ma trezesc injurat ca la usa cortului. macar sa stiu ce am facut de am creat ilarul asta. posibil ca gogu asta sa fie din aia care rad la deget.

  ai iesit pe strasse papagalule? limbaj f. similat am intalnit la un singur individ, cand aveam vreo 14-15 ani.
  individul a ajuns destul de rau.
  si garcea si eu am incercat sa vorbim cu argumente, cat ne-a dus capul. efortul conteaza in cazuri de astea. si dupa ce s-a incheiat discutia, aparusi si tu, ca sa spui marele adevar universal.
  asta e diferenta dintre noi si voi. acum o dai cu egouri si frectii de galenica. papagal grotesc.

 127. goguvangogh Says:

  la 14-15 ani sufereai încă de enurezis nocturn din cauza omorului diurn (pe care ţi-l notai meticulos la cv) de la colegi (casa de copii nu e acasă…)

  nu cred că garcea a vorbit vreodată cu tine, nici măcar când se cîca cu tableta-n mână şi era mahmur. eşti prea prost.
  de fapt, eşti atât de prost, încât mai anţărţ ba ne confundai, ba ziceai că suntem acelaşi comentator…

 128. goguvangogh Says:

  sper că părinţii tăi au câştigat în final suficient de pe urma procesului intentat companiei durex, încât să-ţi doneze un benjy, ca să-ţi iei şi tu un pistol sehaş.
  şi 2-3-4 gloanţe… în caz că nu reuşeşti din prima…

 129. garcea Says:

  we, nu prea cred ca esti in masura sa faci pe limbistu´pt ca am impresia ca´ti lipseste experienta de la fermoaru´bivuacului..
  mie d´aia nu´mi place de tine pt ca n´ai enduranta si incepi sa ti stringi jucariile cu aplomb(esti ofticos, ce sa mai)

  blegoole, nu mi´a placut defel de nadia aia, nici glumeata n´a fost nici la obect nu e. by the way, leana tot postapocaliptica e, bluji are, oleaca de muie are, de ce sa n´o alegem pe ea steluta discotecii?

  da´unde´ti e domeniu? pagina de facebook? ca sa te promovam sa ti dam laika nenumarate??

 130. blegoo2 Says:

  BLEGU’ (spășit): „Dom’ agent dă circulație… io treceam p-acolo-șa… și am amușinat ceva dăspre halegeri… am zis să contribui și io cu ceva… că uameni sunteți… nici rahat n-am mîncat, nici nu mi-a plăcut, zău!”
  Nu voiesc să fiu promovat, nici lăicuit!… io… cînd mă gândesc la țărișoara voastră…”
  (suspină cu patos) „…la politica ei…” (copleșit) „… la suarta dînsei…” (izbucnește în plînsete)

  ADUNAREA (miloasă): „Aaa! Aaa! Aaa!…”

  BLEGU’ (brusc lătrător): „D-aia zic! Valahia să prospere… tot românu’ să trăiască bine… ca să facă politică!”

 131. mulliganoglu Says:

  blea, mai terminati cu rautacismele si bucurati-va de mere & pere in panere!

  si de acest sartorialist rromîn abroad:

  http://www.isuciu.ro/2014/10/in-budapesta.html

 132. blegoo2 Says:

  Deci așa se poartă intelectualizmu’ la Buda?
  Cu adibași la costum?
  Bine, băh…

 133. mulliganoglu Says:

  e pa stil niuiorchez, blegule

 134. goguvangogh Says:

  foaaarrrte frrrrumos costumul.
  de om cumsecade. aproape cum se cade în cap pe gresie în sala de nașteri.
  iar inocențiu e suficient de țapăn, când se pune pe treabă, ca să fie gata mort.

  păcat că e și ăsta ungur, janos szöcs…
  ce credeai, Mulli sama, ke süntem pröschty?…

 135. blegoo2 Says:

  Aha.
  Ce să zic… splendid.
  De ce ne arunci tu puroi în ochi… nu știu.
  Oi fi având tu un scop, ceva.

 136. goguvangogh Says:

  blegule, io cred că și bastos ăla era tot ungur, că prea seamănă cu bistoș…

 137. mulliganoglu Says:

  io cre’ ca voi nu stiti cine e (Autorul) Ioan Suciu

 138. goguvangogh Says:

  și io cred. inlaitenează-ne.

 139. goguvangogh Says:

  da repede, că stă pe țavă ultimu episod din bordoc empaiăr.

 140. blegoo2 Says:

  „io cre’ ca voi nu stiti cine e (Autorul) Ioan Suciu”

  Un mare scriitor român contemporan?
  Stima noastră și mândria?

 141. goguvangogh Says:

  dar, ca să nu crezi că suntem cu totul ignari, și mie, ca și comentatoarei rihanna, îm platsche copertah.

 142. blegoo2 Says:

  bastos era un câine unguresc.

 143. goguvangogh Says:

  ăla era puli, blegule. ciobănesc românesc de zărand.

 144. mulliganoglu Says:

  chiar ca Mare. + capitanul lui a.l.ş.

 145. blegoo2 Says:

  Pardon, am vrut să scriu „intelectual” român, nu scriitor.
  „Mare” dă bine în contextul contemporan.
  Suciu, Liiceanu, EBA, Pleșu, Ponta, Vadim, CeTePe-ul…fără număr, fără număr…

  Serios acuma, ce intelectualitate mai are România?
  Întreb serios, nu dau cu paru’.

 146. mulliganoglu Says:

  serios acuma: Ioan Suciu

 147. we Says:

  garceo, nu am dat niciun limbism (eu si alea:) ). mai, una e handraleala, alta e injuratura neprovocata. si d’aia din fosa septica necuratata de cativa ani.
  goago, hai sictir. bah, ai si tu o obsesie. freud ii zicea intr-un fel. ceva cu reducerea la infantil si tragerea placerii din partea aialalta.
  pe bune, mai du-te si te si impusca, poate trece glontele prin testul ala de retard alcoolic.

  holy shit, @m, de unde le-ai pescuit?:) dp blogul lui?:) prima poza e stramba, cred ca aparatul s-a dus dupa diagonala lui. a doua e minunata. un starv privind spre groapa comuna.
  acesta este ioan suciu, autor, „lucrator la institutii”, i.e., STS, contabil la aia.
  da’ a imbatranit al nostru, e cam paradit, nu o mai duce mult. l-o fi vampirizand leutza.

 148. we Says:

  bleago, mai sunt, da’ nu apar in fata. de ex. sunt vreo 2 la iasi, nu le retin numele. da’ daca chiar te intereseaza, ma chinui si le aflu.
  in fata apar saltimbacii si macelarii. liiceanu tocmai l-a mai macelarit pe unul, pur si simplu de aiurea, ca asa i s-a spus.

 149. goguvangogh Says:

  La cererea defunctă a d-lui răposat ALȘ, atelierul de contrainformatică al liceului de informatică de pe lângă academia
  risipitoare de științe economice a înfins.

  Dixit jancsi szöcs (pe vremea când încă mai spera să-și închidă blogul):
  „Din curiozitate, am intrat pe blogul tinut de tipul cu pseudonimul mulliganoglu (nume real Daniel Constantin Neguţ)… N-o sa mai repet experienta. Ca sa va dati seama ce inseamna lipsa de umanitate, triumful abjectiei, redau o fotografie de pe blog https://yistamate.wordpress.com/2011/12/12/photoshopaj-postmodernist-kmkz/“

  Vorba Maestrului Brăila: Ce dracu, domne, suntem umaniști!…

 150. goguvangogh Says:

  we, te pomenești că ești vreun pudic care nu folosește cuvântul pulă… de teama declanșării vreunui delir oniric în care jupan schlomo te surprinde masturbându-te afazic la al doilea sau al treilea sex al segnoritei de beauvoir.

  io-ți recomandam doar o umilă autocolimație, dar când le știi pe toate e ușor să devii karagöz…

 151. mulliganoglu Says:

  we, de pe globul Marelui Maestru al Iubirilor Inverte

  gogule, recunosc, nu am fost cuminte

 152. garcea Says:

  belgule, ce film e ala ma? „Macii si afghanii” cumva??

 153. we Says:

  ti-ai platit rata la banca, gogule? ti-ai luat suficienta bere la pet? bon, du-te acum in locul caruia ii zici „casa” si abuzeaza. pe tine te si/sau pe ei/ii. hai ca am pierdut prea mult timp cu un retard la stadiul anal. asta esti ma. mai injuram, mai alea, dar tu le zici prea des si prea inchegat ca sa fie numai o „chestie”. tu vorbesti din suflet mah. ala de valah neurotic (cam pleonasm). hai, du-te si canta-ti ratarea la alta masa.

 154. garcea Says:

  ce´i we, ti´au intrat cheile de la mertz in cur si te stinjenesc la scris? pune´le si tu pe pian.

 155. we Says:

  garceo, cand ti-ai bagat betele alea in nari cred ca ai apasat un pic cam tare. de ai inceput ulterior sa lingi lama de cutit de bucatarie si sa te dai mare para-.

 156. we Says:

  cica am un comentariu duplicat, pe care inca nu il vad.
  in fine, gata cu harjoneala pa ziua de azi. garceo ai grija de gogu sa nu mai sparga oglinzile, gogule ai grija de garcea sa nu isi faca limba sushi.

 157. garcea Says:

  am scapat si de data asta..da´pina cind?

 158. goguvangogh Says:

  na, iaca pula, să termină și borduocu de pe ziua de azi și iar scăpă bușemi de colivă, colici și colaci…
  ––––––––––––––––

  și-acum, doamnelor și domnilor, a sosit și timpul să vorbesc din suflet:

  eeh-hee… acum chiar că pot să mor liniștit!…

  un domn foarte bine, din înalta societate, cu studii îndesate de biblioteconomie, mi-a păstrat la loc sacru în cartoteca lui degetală, de ametist suflat cu aur dentar, toate articolele mele stânjenitor de mediocre.
  le-a catalogat, le-a etichetat, le-a îndosariat și le-a clasat:

  nevropatus valahorensis petofilus.

  prost mai ești, gogule, dacă până și pribegii din diaspora (pleonasm necesar) te studiază prin baltimoarele celea depărtate alu nea nelu hopkins.

  păcat, păcat, și iar păcate…
  și mai aveai câteva rate…
  până la posteritate…

  –––––––––––––––-
  Sensei Mulli, d-aia nu e bine să-ngropi mortu, până nu te pui bine cu moroiu globului…

 159. goguvangogh Says:

  garceo, și ca să nu mai fim confundați de azi înainte, propun ca orice cetățean cu drept de vot să ni se adreseze simplu și cinstit: SĂRACILOR!
  ahahahahahahaha! – cu rictus neurotic

 160. garcea Says:

  Nu vreau bani, vreau decit cultura,
  Vreau doar weed in batatura!

 161. blegoo2 Says:

  @garcea: Nu nene, e replica aia cu:
  „În nemernicia mea… ca un câine turbat… am mușcat mâna care m-a hrănit…” etc.
  Film mioritic – mulți țărani – err… mulți daci în ițari și cojoace și cușme și paltoane dă blană cu flocii p-afară.
  Poate „Columna”? Poate „Dacii” seria 2-a?

  Nuș’… dar eu am considerat că e potrivită pt. mine.

  Poze cu mine:
  https://www.facebook.com/mircea.eliade.779/photos

  O poză d-a mea, dînd buzna/bulucind prin bloage mioritice – surprinsă de Tapirul:
  http://twitpic.com/8lpnl2

  @goguvangogh: Bre; eu nu-s intelectual, am serala la bază. Da’ cât am apucat din articolele tale, mi s-au părut… nuș’ cum să zic… ciudate.
  Nu-s la nivelul comentariilor – asta fără discuție.
  Dar… ciudate. Antitezice cu Valahia, dacă îmi permit să zic – tu oricum n-o să-mi permiți.
  În opinia mea n-au cum să concureze la premiu’ Goncourt ori la o mențiune la „Decât o revistă”.
  Dacă cineva… nu zici tu cine… le-a păstrat – apăi… io cred că-i bine, nu rău. Poate să le tipărească și să doarmă cu capu’ pă ele.
  Am auzit că inspirația e transmisibilă – deși e posibil ca primitorul să recepționeze doar un bâzâit de albine, nu esența dă miere.
  Prost am fost că n-am descărcat saitul, cât încă mai era.

  Eh… un bleg – asta sunt.

 162. blegoo2 Says:

  Peseu: Mie mi-a plăcut de alș – în mahala.
  Știu… alea și alea… dar eu nu judec persoana care scrie, eu judec personajul. Poate voi ați avut o relație mai intimă cu alș (ahem…) și cunoașteți mai bine.
  Io… fix ca și aici: nu-s interesat cine e cine – sunt interesat de personaj. La comentariile ăluia răspund, alea contează pentru mine.
  Restu’… e deșertăciune și goană politică.

 163. colector Says:

  blegoo, eu votez cu iohanis.

  nu m-ai convins sa votez cu tine, nici macar n-ai facut efortul sa candidezi.

 164. mulliganoglu Says:

  blegu e ponta

 165. colector Says:

  daciana?? hm…

 166. blegoo2 Says:

  Deci… nu vreți să mă votați pă mine?
  Sunteți anti-ponta?
  Bine băh…

  Vă mnzic numa’ hatîta:
  Valahia e ținut carpato-danubiano-pontic,
  nu udreano-daciano(fă daciano!) – băsist!
  Încă dă pă vremea Martirului Neamului, pre numele său Niculaie – Odihnească-l Domnu’ și pedepsi-ar pre Vrăjmașii Dujmănoși!
  Carele… cu osîrdie… (etc)

  Dă la Posada la Rovine și dă la Huniversitate la Timișoara, români neînfricați, cu piepții goi, au înfruntat vrăjmașii cu celebru’ strigăt de luptă:

  „”tu-idumnezeiimă-siidăviață!”

 167. mulliganoglu Says:

  daciana?! hm…

  strigatul de lupta, blegule, era: „fugiți, băăă!!!”

 168. blegoo2 Says:

  BLEGOO (rușinat): „Ai stand corected…”

 169. blegoo2 Says:

  BLEGOO (brusc gânditor): „Da’ dușmanii dă ce nu fugea, meștere?”

 170. mulliganoglu Says:

  ca n-aveau de cine

 171. blegoo2 Says:

  BLEGOO (rușinat din nou): „Groaznic…”
  (brusc înviorat):
  „Da’ insulina? Da’ aveonu cu reacțiune? Da’ stilou’? Da’ Nadia? Da’ Brânza? Da Zeru’? Da’ Mânzu? Da’ Barza’? Da’ Viezurele? Da’ Liru-Trandafiru’?”

 172. mulliganoglu Says:

  da’ premiili nobiel, da’ alea…

  de ce te rusinezi, decat_un_catelule?!

 173. blegoo2 Says:

  BLEGOO (ofensat brusc): „Că bine zici! Că nemțoaica aia… și nemțu’ ăla… dă nu se hrănea ei cu ceapă și mămăligă … cu salam dă vară și telemea… mai pupa ei premii?
  Pupa pă dreaq’ în fund.
  E meritu’ țării… națiunii care i-a crescut și hrănit…

  (cu lacrimi):
  ” Io… când mă găndesc la țărișoara aia… „
  (hohotind):
  „… La Sfănta Paraschiva… la Moaștele ei…

  Hai că nu mai pot.
  Să vină Garcea și GoguVGogh.
  Ei sunt buni la astea… miștocăreli, zic.

  Io… ori dă câte ori încerc… iese dramatisme… blegeli.
  Nu râde niminea.

 174. mulliganoglu Says:

  zi ceva de Loredana Lupu

 175. mulliganoglu Says:

  , ei sunt mai mult pe partea cu cultura, in special bella_tristica

 176. blegoo2 Says:

  Păi… L.L…. ce să zic?
  Scriitoare, actriță, poietă, ‘telectuală.
  Când cu măru’, când cu paru’.
  Când cu una, când cu alta.
  Adaptare la mediu, mi se pare mie.
  Ceea ce nu pot să te gratulez pă d-ta.
  Că d-tale… nu prea te hadaptezi la hmediu.
  Care este.

  Vorbesc serios, eu am tendința s-o dau în dramatisme, pus filme plângăcioase, astea.
  E parte dîn programarea mea dă „bot”.
  Repet tot aia și tot aia.
  Un pisălog bleg.

  D-aia zic… avem nevoie de prospătură, de G. și GvG, că fără ei… io împut comentariili.
  Nu că asta aș vrea… doar că asta devine.

  Ori… ideea e că să ne mai și râdem, că altceva ce mai e?

 177. mulliganoglu Says:

  robodogule, aia cu inadaptarea e de bine sau de rau? ca sa stiu cum sa te injur

 178. blegoo2 Says:

  E o chestie complecsă.
  Pe d-o parte… e bine că nu.
  Pă d-alta… e rău.

  Viața în Norvegia nu-i la fel cu aia din Somalia.
  Oarece adaptare e necesară pentru supraviețuire.

  Chestia e… unde tragi linia?

  La Suciu?

  Întreb, nu dau cu paru’.

 179. mulliganoglu Says:

  linia a-s trage-o la Toole, ala cu Conjuratia. gem rafturile, tarabele, discurile dure de loredane si suciulani.

 180. blegoo2 Says:

  Linia ta e aia a ta.
  A mea… e aia la care mă uit în hoglindă.
  Dacă mi-e greață… se cheamă că am sărit linia.

  Cum am spus, e un topic complex.
  Personal, alea.

  Diferit de topicul unde „Martirul Niculaie Al Neamului” lua decizii pentru tine. El decidea general, tu aveai opțiunea să decizi în particular.
  Desigur, atunci ca și acum, orice alegere e dificilă.
  Întreabă-l pe Mirel, nu?

  :-)

 181. colector Says:

  blegoo, iarta-mi lipsa de imaginatie dar nu te-am perceput pina acuma pe partea feminina (pe) care o ai.

  sint sigur ca ti-ar sta bine imbracata in rosu si vopsita blonda in rol de daciana sirbu la brat cu hturcescu, gindindu-te la o nunta ca-n povesti cu iliescu nas si vanghelie sef de ceremonii..

  mai baga, te rog, niste ginduri lirice, completeaza, sugereaza, asa ca intre fete..

 182. blegoo2 Says:

  Devine evident că Dom’ Profexxor VREA SĂ MĂ REGULEZE/FUTĂ!
  Altminterea, nu ezistă esplicație!
  Întâiul coit pă blog mioritic!
  Zemuri, alea…

  Ioropenii… vejnic vor să penetreze alte teritorii, mucoase, alea.
  Cică… e dreptu’ lor, dă la D-Zeu!

  O să-ți bag io ceva „liric” deîndată ce Garcea o să se manifeste – ca să am ce să citez.
  GvG o să fie sălbatic, mi-e cam teamă de africanismu’ lui canibalistic.

 183. mulliganoglu Says:

  blegule sau, pardon, bleago, ca nu vreau sa aduc jikniri: cine dracului e Mirel?!

 184. blegoo2 Says:

  Mirel Palade

 185. blegoo2 Says:

  http://turambarr.blogspot.com/2014/10/sedinta-de-cadre-in-rindul-pmt.html

  Dacă e dificil să diferențiezi între alegerile lui și ale tale… hapăi, să ne vedem la o bere, chestii d-astea.
  Ca să te limpezesc.
  Ori tu pe mine.

 186. mulliganoglu Says:

  blegule/bleago, te cam incanta ideea cu fututul, trebuie sa recunosti! si tu vrei sa-i bagi ceva, visul tuturor femelelor. hai ca intram in cartea recordurilor, primul act de robozoofilie.

  nu cunosc Mirelul, dar nu pot pentru ca sa contrazic fatis o doamna in functie, asa c-o sa-l intreb prin Morse

 187. blegoo2 Says:

  Mirel Palade, conloicutor cu d-ta.
  :-)

 188. blegoo2 Says:

  Fentezi palma pe care ți-am oferit-o.
  Bine, băh…
  Da, cum futem „boți” – „only in rumenia…”
  Ca la Vaslui.
  :-)

 189. mulliganoglu Says:

  bleago, bine ca n-ai zis la un pahar de vin rosu, ca rautaciosii rautacisti interpretau

  ai tu ceva solutie de decantat?

 190. mulliganoglu Says:

  palma sau laba?!

 191. colector Says:

  deci recunosti, blegoo, ca esti gagica! rasuflu usurat, caci pina mai acu o juma de ora aveam probleme grave de identitate la ideea ca ma excita un ciine de sex masculin..

  asa deci, myrel el repetente, ce dezamagire, goebbels il ia de zece ori oricind si oricum, zece vieti de-ar trai si zece pontsi de-ar servi.

 192. mulliganoglu Says:

  bine ca nu sunt singur, colectoare!

  daca facem bleaga joagar, stam in cartea recordurilor pana la sfarsitul pesedeului

 193. colector Says:

  deci eu cu blegoo vorbesc frumos de-acu inainte, intotdeauna mi-au placut blondele epilate..

 194. mulliganoglu Says:

  pai nu zicea ca e alsaciana d-aia natiur, maroniu cu taciune, cu doua cozi de veverita la bijboaca?! botii astia… tot timpul personalizeaza ei originalul

 195. blegoo2 Says:

  Bre:
  Că mă frecați de parcă vreți să mi-o trageți la comun – chestie tipică de masculi care n-are posibilitate dă femele individuală – că nu-i duce capu’, sula, altele.

  @mulliganoglu: știi foarte bine că e palmă (culturală) în contextul discuției.
  GarceooOOO!

  @colector: Continuă să freci pontismu’, io mă duc să tai lemne, că vine iarna.

  @mulliganoglu: Soluția e simplă și cunoscută.
  Pleacă.
  Nu poți?
  Nu vrei?
  Ți-e frică?

  Păii… poți să stai, să contribui la gică-contrismul care se acceptă.
  Dar timpul trece.
  Valoarea ta, gândurile tale… or să treaca în istorie.

 196. colector Says:

  spune si tu: e avocata proponta nonplagiat dar se da liber-cugetatoare, e blonda platinata epilata dar pune poze cu ea paroasa dacian-alsaciana, ce mai, o fi myrel(a) de fapt si ii e jena sa iasa la lumina..

  blegoo: ce parere ai tu de numele myrela? mie-mi place.

  dau o bere, chiar si-o techila, daca recunosti.

 197. mulliganoglu Says:

  cica gandurile mele vor trece in istorie. moaaa! mishteaux! si n-am decat clapacit p-acilea. daca munceam, luam 3 nobele d-alea, da’ mi-a fost lene, loredane si suciuleni. amu planjeti!

  colectoare, crezi ca petele alea intunecate din poza catelei sunt un fel de camuflaje pentru bulanele alea ravisante? ce rafinament!

 198. mulliganoglu Says:

  hai, blegule, mai baga o critica, sa juisez intelectual!

 199. mulliganoglu Says:

  am destabilizat robodogul!

  pt. programatori: daca el face pe dadaca, noi de ce sa nu facem pe doicile (vorba lu’ Pirgu)?!

 200. blegoo2 Says:

  BLEGOO (nădușit, plin dă rumeguș): „Bre taică… io am cunoscut o fată pre numele ei Mirela, spre care tînjeam biblic, în hanu’ dă grație una mie noo sute șașizeci și DOI.”
  (visător):
  „Se făcea… mă-nțelegi… că era ca-n vise și alea… ea era vizavi dă casă cu unde io concubinam, adică unde nu locuiam cu domiciliul, zic, doar vizitam… și avea țîțe mici, spre care orientam binoclul lui unchimi-u… sculă germană, pradă de răsboi… și Mirela se spăla în curte. Cu ibricu’. Dar nu dădea niciodată chiloții jos… să văz și io treaba cum era ea… veșnic era ca la piață, la cumpărat pepeni, dacă m-ă ‘nțelegi ce și cum… Da’ [•••CENZURAT•••] și vară-sa… Rodica… era altă [•••CENZURAT•••] Dar ca experiențe, zic că [•••CENZURAT•••] „

 201. blegoo2 Says:

  Ca să ocluzionez, G & GvG fiind absenți la carttalog:
  • Da, Numele de Mirela îmi place, îmi trezește hamintiri dă nehuitat.
  • Numele dă „Mirel” în combinație cu „ruibi” mă duce la cu mintea (care o am) la :

  • Din nou, o absență la catalog.

  ……………………………………………………
  „…decat clapacit p-acilea. daca munceam, luam…”
  Luai o rîlă.
  Munca e pentru tractoare.

  Blegu’: Singur contra tutulora!

 202. blegoo2 Says:

  Cer… să mi se dea… oarece handicap… avantaj, zic… ori măcar ceva ajutor social.
  Acilea, zic, în hacest concubinagiu comentaristic.
  Unde io-s singur contra toți.

  Nu că aș vrea avantaj dă retardat… doar zic că voiu VALOARE!
  Adică, un comentariu’ d-al mieu… să valoreze cât 5 d-ale lu’ „colector”.

  (și cam 0,5 la alea ale lu’ GvG)

 203. we Says:

  colectoare nu iti mai plac brunetele incaltate cu bocanci si cu perle la gat? alea carora le plac sa bage integrala in cerc? te-a convins kinki ca e mai bine cu blondele [a se intelege ca baleste dupa aproape orice gagica pe care o vede pe strada]? d’aia creste nivelul apelor.

  stamate, da’ tu cine votezi?

 204. we Says:

  stamate, myrela cred ca a patit ceva. i-o fi gasit barbate-su una-alta in computer si a vopsit peretii cu ea. elodia culturala, ce mai.

 205. mulliganoglu Says:

  blonda sau bruna
  imi e totuna
  deopotriva le votez

  p.s. care mirela?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: