Manea – capete de dusmani in iarba

 

Etichete: ,

20 răspunsuri to “Manea – capete de dusmani in iarba”

 1. gg Says:

  manea,adica manea cel spatos/cu cojoc mare,mitos/cu cojoc intors pe dos. bine,la urma l-a pus toma alimos la pamant,in iarba,nu?

  ce mai faci,tu,buckule?

 2. mulliganoglu Says:

  nu ala, ci Manea Dragul si Iubitul, ninja bebele care a descoperit pictura murala

  ce sa fac, gg… obosit, deprimat de potopul asta. ninjalaiesc p-acilea, poate-mi pica si mie un mimolan in plasa in apele astea maronii, de viitura. pana acum doar carasul asta de blegu din care nu se poate face nici macar o juma de sashimi

  da’ speranta moare ultima

  tu?

 3. ninja girl Says:

  @m
  Impunator! Poti sa intrebi artistul daca avem voie sa le folosim pentru un triptic reprezentand The Foundation Myth of the Ninja Games ‘OWEH’ (Off With Enemies’ Heads) – pe nemteste O’, weh!

 4. impricinatul Says:

  ce chestie…
  ma despart v’o cateva minute de urmatorul post de la chez moi… unde de ieri am planuit sa bag o chestie haralambinica. ninjoasa de acasa, furibunda…
  sa revenim, insa. piesa numarul 3 a rupestrului artist e icstrem, da’ icstrem de bazata! sa inteleg ca ai facut vernisaj p’acasa, alea-alea?

 5. mulliganoglu Says:

  l-am intrebat si m-am ales cu o sabie de pirat sangeros (shinobigata s-a frant cand isi sapa un culcus nijesc in nisip) intre coarne. cred ca nu e de acord, dar il mai intreb dupa ce se trezeste.

 6. mulliganoglu Says:

  telekinezii, alea

  n-am facut din cauza ca tocmai a distrus pasadeste opera maxima: ‘serpi in iarba’ (pe care o facuse intre doua respiratii; 5 m cu serpi momo, serpi bebe si serpi naninani; imi vine sa ma arunc in garla de ciuda; i-am facut ceva poze proaste, sper s-o pot restaura la sfarsit de saptamana, desi e dificil caci e carioca verde savana pe lavabila oliv stins)

 7. lilja Says:

  hobby-u’ tău e războiu’? dc „da”, d c? :) …

 8. mulliganoglu Says:

  da. dac-as sti, n-ar mai fi.

 9. lilja Says:

  eu cre’ că ştiu, e dstul d simplu, e chestia aia cu înlăturat competitorii :) …

 10. mulliganoglu Says:

  competitori la ce?!

 11. ninja girl Says:

  Acum cand ai un artist atat de valoros in familie trebuie sa faci cursuri de specializare ca restaurator si custode, ca operele acelea valoroase sa nu se piarda. Si intreaba-l ce material prefera, ca sa stii ce sa pui pe pereti.

  Nu uita sa-ti pui un coif special cu o extensie/pavaza speciala intre coarne cand vorbesti cu artistul – ca un custode ranit nu mai poate sa-si indeplineasca functia ca lumea…

 12. mulliganoglu Says:

  de cursuri d-alea n-am timp. si nici bani de coif. da’ macar un turban tre’ sa-mi fac, am numai muguri de coarne, cucuie, parca-s Belial in pruncie

 13. lilja Says:

  femei

 14. we Says:

  si mie mi-a placut cel mai mult a 3’a poza. bazata de bazata:)

 15. mulliganoglu Says:

  m-ai demascat. felicitari!

 16. mulliganoglu Says:

  2 si 3 sunt expresive. in +, sunt capete de daimyo, dar prima e mai ingenioasa caci capetele retezate au crestetul ras, iar artistul n-a vazut nici un film cu bushi decapitati, singura sursa deinspiratie fiind o carte pt. copii in genul ‘semaraii – ce si cum’. o fi memoria aia ancestrala de care se tot vorbeste :)

 17. impricinatul Says:

  asadar, artistul e violent! vezi ca stiu niste sabioare gonflabile, ca asta e epoca, alcatuita din gonflabile, dar pentru discutii cu artistii sunt cele mai safe chestii. te lovesc ai naibii artisti din rasputeri, consuma calorii, transpira si dorm bine dupa aia, dar nu provoaca des degats majore…

 18. impricinatul Says:

  dom’le, te dovedesti a fi un curator lipsit de acribie, bag sama… o sa se razbune shinobi al mic, parca il vad! o sa te urmareasca din incapere in incapere, cu ochii sclipitori, incruntat, slobozind kiaiuri cumplite, sa-ti naclaiasca sangele in vine, o sa deseneze pe tavan in absenta ta, o sa…

 19. mulliganoglu Says:

  cu toate vanataile, o sabie gonflabila ar fi prea de tot

  mai pune si ca musca de nas, artistii care sunt ei artisti. au facut sinteza, visata de Cervantes, intre sabie si penel, adica au facut din penel sabie si invers. in aceste vremuri quantice.

 20. mulliganoglu Says:

  da, impricinatule, merit din plin omorurile pe care mi le iau

  cred ca observ o schimbare de anotimp, spre minimalismul utilitarist regandit in cheie distructiva. deja a transformat doua clante, scarboase in functionarea lor decenta, in doua clante pur decorative. le-a innobilat prin distrugerea arcurilor. inainte de a se scufunda in culcusul ninjelor, la despartire, si-a adus aminte de ultimele lucrari si mi-a zis foarte vesel si optimist: „rup tot”.

  bienalo care esti tu la venetia, te vom uimi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: