pitie, courtoisie, largesse, franchise

Chivalry is itself the poetry of life
Friedrich von Schlegel

228 răspunsuri to “pitie, courtoisie, largesse, franchise”

 1. goguvangogh Says:

  deci mingia găr e cavaleroasă că dă dovadă de largesse. ca în bancu cu măria. ioanie, o fo măria fată mare? apăi… cam mare, da… lăbărţarea mă-sii de largesse, ahahahaha!

 2. grammar ninja Says:

  Schlegel chiar era romantic… Ach, Lucinde! Mysterien sind weiblich.

 3. ninja girl Says:

  Mulligan, sa stii ca am citit ‘Craii’ in vacanta de Pasti. Am sa comentez mai mult la alta ocazie, acum vreau sa fac numai o observatie marginala: Gore Pirgu era un Nea’ Cimpoaca, or the other way round: Nea Cimpoaca este un Gore Pirgu!
  :)

 4. garcea, who else? Says:

  na nietzsche, ca le dadea si bice!

 5. garcea, who else? Says:

  err „ba”

 6. we Says:

  stamate, apropo de cavalerism (?), ai semnat pt. nicusor dan? just curios.

  cimpoaca, nu vii si pe blogul meu sa ne jucam un pic?

 7. goguvangogh Says:

  aduci tu nisipu?

 8. goguvangogh Says:

  io nu fut gravide!

  Ach! schlimmer drohn ihr lächelnde Gefahren,
  Wenn sie des Zufalls Tücken überwand.
  Vergänglichkeit muß jede Blüth’ erfahren:
  Hat aller Blüthen Blüthe mehr Bestand?
  Die wie durch Zauber fest geschlungen waren,
  Löst Glück und Ruh und Zeit mit leiser Hand,
  Und, jedem fremden Widerstand entronnen,
  Ertränkt sich Lieb’ im Becher eigner Wonnen.

 9. garcea Says:

  ui´ma la ei, oameni vrednici in toiu´diminetii :o)))

  mulligan san, auzi ma? ce dracu´nseamna franciza pa franceza?? ca pe americaneste´nseamna mecdonaltz. Adica tre´sa fiu galant si s´o scot la un amburgher si o cocicacola?!

 10. we Says:

  cam asa. tu, galetusele.

 11. garcea Says:

  asa faci, pa mine nu ma hinviti?? Sa vezi ce corazonu´lu stalin iti fut io´n teasta, ca´n miorita ashea.

 12. goguvangogh Says:

  nu, dragă, io mă gândeam că ne jucăm cu puţa. tu aduci nisipu şi tot tu găleata (desigur, aş prefera găletuşa, da a cuma, cum mi-o fi norocu…)

 13. ninja girl Says:

  @mulligan

  Chivalry is itself the poetry of life.

  Ritterllickeit ist selbst die Poesie des Lebens. – a touching motto pentru ‘The Soul of Japan’. Deci concluzia este ca Inazô Nitobé l-a citit pe Friedrich von Schlegel. Oare in germana, sau in engleza?

 14. goguvangogh Says:

  „deci concluzia“ concesiv-consecutiv-conclusivă este:

  eşti proastă rău, fă! şi în engleză, şi în japoneză, şi în germană!

  cum plm dau io numa de lorenici pe orice satană de sait intru?!!!

 15. goguvangogh Says:

  bă, mulli, fute-o odată pă proasta asta cu carricciu, să simtă şi ea ceva inteligent în ea, că-ţi bese tot prestiggiu!

 16. goguvangogh Says:

  aşadar şi prin urmare: fute-o dreacu, că tot moare!

 17. goguvangogh Says:

  dă soul of gipan… te doare tiroida…

 18. we Says:

  cimpoaca esti bun de metronom:) de la greseala @grrlitei ai scos cate 1 mesaj la fiecare 2 minute. cred ca asta e intervalul necesar pt. scris si postat un mesaj scurt.
  a facut si ea o greseala, 1 mesaj, tu bubui cu 4. nu ti se pare ca e overkill?
  & oricat te-ai stradui, @grrl nu e deloc lorenica, sunt in ligi diferite.

  ce pacat ca nu l-ai prins pe als. ce-ar fi fost pe globuri:)) lorenica e parfum pe langa leutza in zilele sale faste. ca exemplu, ajunsese sa se certe cu spamurile. in engleza!:)

 19. we Says:

  te hinvit si pe tine, garceo. tu aduci berile. ce inseamna „corazonu’ lu stalin”? „corazon” stiu ce e, „stalin” stiu ce e, dar corazonu lu stalin nu stiu.

 20. ninja girl Says:

  @we

  cimpoaca esti bun de metronom:) de la greseala @grrlitei

  we, multumesc de ‘aparare’. Esti si tu un gentleman! :)

  Dar nu inteleg, de fapt, cu ce as fi gresit, mai ales ca l-am citit pe F. von Schlegel quite in detail. De asemeni am citit ‘Bushido’ de Inizo Nitobe
  Citatul pe care l-a dat mulligan este din F. von Schlegel, si este folosit ca Motto la cartea „Bushido – The Soul of Japan” by Inazo Nitobe, vezi aici http://www.gutenberg.org/files/12096/12096-h/12096-h.htm .
  Eu am citit (pe goole) ca Inazo Nitobe stia germana, pentru ca a studiat in Halle, respectively he did “obtain a doctorate in agricultural economics in Germany, vezi aici “http://en.wikipedia.org/wiki/Nitobe_Inazo”

  Asa ca ma intrebam daca el, Nitobe Ignazo, l-ar fi citit pe Schlegel (Friedrich von) in germana (deci cand, sau dupa ce a studiat in Halle), sau mai inainte, in engleza (penmtru ca Schlegel a fost tradus in engleza foarte timpuriu). Well, nu inteleg unde as oi gresit in comentul pe care l-am facut – adica prin ce anume se ‘justifica’ un atac cimpoaca-esque. :)

  Pe cimpoaca incerc sa-l ingor, in general, pentru ca este – in my opinion – a non reliable person, doar unul care umbla aiurea cu prohabul mereu deschis, in speranta sa gaseasca o lorena (cum zici tu foarte corect), de aceea nu e nevoie sa-l combatem prea mult, este doar o pierdere de energie intelectuala.

  Desigur sunt in continuare interesata sa mi sa explice unde ‘am gresit’ cu comentul acela referitor la citatul din F.v. Schlegel.

 21. we Says:

  @grrl, aici: „Deci concluzia”. Ori deci, ori concluzia. in +, deci-ul e un fel automatism, nu stiu cum ii zice exact, similar cu ‘gen’, care e folosit in zilele astea de catre hipsterii chichiliti.
  cand spui „deci”, e clar ca spui o concluzie.

  cum ziceam, daca cimpoaca se intersecta cu als ar fi iesit ceva bestial:)

 22. garcea Says:

  Mishto aia cu spamu´ :o)))

  Io credeam ca grrl imi face mie concurenta, da´observ ca nu mai are nevoie sa se intersecteze cu nimeni ca se intersecteaza destul cu ea insile.
  In rest sunt de acord dar nu fara o mica precizare: lorenica o tinea pe a ei tacadam, tacadam pina in momentul in care invariabil, deraia. Astalanta, scutura la modu´simandicos ditai cearshafu´de comentarii si abia dupa ce ti l´a netezit cu exprimarea´i aleasa te lasa asa instarea aia de absoluta nedumerire, ce plm a vrut sa zica asta. Logic, ea se afla permanent pe aratura.

 23. goguvangogh Says:

  @we
  n-o fi în aceeaşi ligă, dar în mod sigur împărtăşesc aceleaşi izvoare bibliografice pertinente: vichi, gugăl aso.

  io nu pricep neam, de ce o cititoare de hegăl, şlegăl, breţăl usw, başca mingiuţu latobe, îşi decavează p-acilea erudiţia ei intergalactică, în loc să conferenţieze pe la sesiuni de comunicări ştiinţifice sau să scrie ceva doct şi documentat fest pe la publicaţii de specialitate (dacă s-o fi inventat vreo asemenea specialitate sau competenţă), să PRODUCĂ, adică, ceva pe măsura calibrului ei savant.
  eu unul, în senilitatea mea de hodorog sfertobeţiv decent, nu văd decât o mucoasă cu băşini de sfeclă roşie şi exces de foliculină.

 24. garcea Says:

  ma dedeam si io subtil, adicatelea salivind pavlovian la reactia „ba, ce dashtept e garcea”.
  „Deci, concluzionez” ca n´am de ales, esti uom simpatic :o)))
  Inima lu´Stalin erea o lopata in forma de ai ghicit, folosita de politici in minele de carbune si nu numai, vezi „cel mai iubit dintre paminteni” daca nu ma insel, mi´e lene sa caut. Implementarea stahanovismului ca metoda de reeducare, plm.

 25. ninja girl Says:

  @we

  merci pentru ‘lamurire’- am mai ‘invatat’ ceva. Si ma bucur ca pot sa vorbesc cu cineva normal. La ocazia asta ma intreb daca atunci cand nu observi o asemena greseala de exprimare, ca ‚invatacel‘, asta ar fi un motiv sa fii imbrancit cu vulgaritate?

  cred ca am mai spus pe undeva ca eu ‘conversez‘’/comentez aici (sau pe alte blog-uri in lb romna, nu prea multe, de fapt) mainly for language (training) purposes… Deci, concluzia este este inteles de la sine ca nu excelez prin corectitudine ortografica, sintactica sau de alta categorie lingvistica. Incerc sa particip la ‘discutii’ de tot felul asa cum discuti si real intr-un ‘gathering’ de orice fel, profesional, particular, intr-o pauza de concert, sau pur si simplu la ‘iarmaroc’ unde intri in discutie cu necunoscuti in mod decent. Daca, in decursul unor astfel de comenturi, unii ameninta in continuu cu ‘pisatul’, sau imi arata mereu prohabul deschis, sau se straduiesc din rasputeri (fara mare success) sa ma aduca in apropierea nu stiu carei lorene, sau sa ‘dovedeasca’ ce ‘proasta’ sunt, asta nu afecteaza in nici un fel ‘statutul’ meu de comentator decent. Mult mai mult se vede ce fel de persoane sunt ei .

  re ‘intersectarea’ de care vorbesti, nu stiu daca cimpoaca s-ar fi ‘pisat’ asa de mult pe cel care l-ai numit, ca am impresia ca aici s-ar fi aplicat zicala ‘corb la corb nu scoate ochii’.

  Cine ‘tanjeste’ dupa conversatii cu Lorena trebuie sa se duca direct la Lorena, si nu sa ‘projecteze’ o Lorena in orice fata pe care o intalnesc la intamplare. (ce fac cimpoaca si garcea pe nemteste ii spoune ‘Wunschvorstellung’ – confundarea dorintelor cu realitatea)

 26. ninja girl Says:

  @cimpoaca

  des Zufalls Tücken

  Bre, aicea te-ai impiedicat matale de o Tücke: poiezia aista iaste de Gustl von Şlegăl, nu de Fritz von Şlegăl. Citatul ala da mai sus din post care l-a folosit si japonezul ala iaste din Fritz, deci hai sa vorbim de Frizl! Matale incepi.
  Gustl ierea frasu lu Fritz, Da amandoi von Şlegăli iereau uameni fuarte cooli, because… nemţi.

 27. ninja girl Says:

  @mulligan

  Ah, abia acum observ ca ai scris blogpostul pe 23 aprilie.
  A (belated) Happy Saint George’s Day! :)

  [imi pare ca se aude un ‘haoleuuu’ ? ;) ]

 28. garcea Says:

  vrei sa spui „inlocuirea” dorintelor cu realitatea? si´i zice wunschdenken daca nu ma insel ;o))))) ah si daca tot suntem la desertat ocale: esti decit numa un moft, si anume a lui mulligan san. Incearca sa nu uiti asta.

 29. garcea Says:

  hint: dumneavoastra prea infantila domnita ar fi fost recomandabil sa va concentrati asupra semnificatiei conotatiilor acestor minunate versuri inainte de´a va repezi shagalnic sa faceti niste reprosuri de care in mod comic va plingeti in aval.

 30. ninja girl Says:

  @garcea

  vrei sa spui “inlocuirea” dorintelor cu realitatea? si´i zice wunschdenken daca nu ma insel

  Nu, nu vreau sa spun “inlocuirea” dorintelor cu realitatea”.
  Este vorba de Wunschvorstellung, cum am spus.

  D-ta vorbesti cu (sau despre) o ‘inchipuita’ Lorena, adica nu cu o Lorena adevarata, ci cu una proiectata, man stellt sich eine ‘Lorena’ vor in locul unde ea, Lorena. nu este (ci cu totul altcineva, care, din íntamplare, este tot de gen feminin, si asta este singurul ‘detaliu’ comun).

  Mai mult nu am timp sa va explic – nu dau meditatii de germana fara bani. Nu pt. d-ta.

 31. ninja girl Says:

  @garcea

  va plingeti in aval

  eu nu ma plang! Eu va arat numai (cu varful sabiei) unde exact gresiti.

 32. ninja girl Says:

  @garcea

  esti… un moft…a lui mulligan san

  oarecum s-a ivit acum impresia ca d-ta, garcea, nu-i dai voie lui mulligan san sa aiba si el un mic moft, oricat de neinsemnat ar fi acel moft… si iti dai prea multa silinta sa imbrancesti micul moft (in loc sa inveti germana mai bine, care ti-ar folosi mai mult…) :)

 33. goguvangogh Says:

  garcio, vezi că eşti prost? man stellt sich vorerst etwas vor, dann stellt man sich vor dem Vorstgestellten bis man nach hinten (oder ins Hintere) geschoben wird. adică, pentru cei care nu iau meditaţii de la mute proaste pe blog: te uiţi cu muia-n castravete până cazi cu curu-n pulă.

  plm, io ţi-am zis să mai citeşti şi tu o carte, o şeptică, un tabu, ceva, da tu nu, că nu-ţi place Blegel.

 34. garcea Says:

  eu insist ca termenul mai des uzitat este cel folosit de mine, ceea ce evident ca nu conteaza intr´adevar. Si fenomenul de „proiectie” l´ai adaptat ad hoc nevoilor tale. Si a iesit o ciunga. Mi´e lene sa´ti explic.
  aaaa sa nu uit, sabia aia care ti´a bagat´o mulligan in cap: esti ridicola, parol!

 35. goguvangogh Says:

  deci aşadar şi also so was, premiu Herder pentru proasta din Hârdău se acordă celei clasate etern pe locu 2.
  sau cum ar zice KFC von Schneeball „jeder ungebildete Mensch ist die Karikatur von sich selbst“.
  să râdem deci-în concluzie-prin urmare de mindscha gerrrrr.

 36. goguvangogh Says:

  ca să nu mai zic că mi se pare de un căcat colosal faptul de a gogăi într-o limbă cvasinecunoscută de proprietarul blogului doar de dragul de a părea mai interesant decât eşti.
  cum se zice, garcio, la bun-simţ în germană?

 37. garcea Says:

  stai sa caut pe google :o))))

 38. garcea Says:

  nu stie ba nemtii astia, cica „gesunder Menschenverstand” care´mi si shopteste pleaca acasa garceo, s´a inchis la wiki .o))) tschüsss

 39. ninja girl Says:

  ANUNT EXTRAORDINAR!

  Propun sa se faca aici o petrecere, cu mancare, bautura si muzica – sa o chemam si pe Lorena care sa discute live cu garcea – sa ne veselim si sa celebram faptul ca Cimpoaca a gandit si scris “bun-simţ” pentru prima oara in viata lui, iar noi am fost martorii acestei minuni care are sigur numai cauze ceresti (probabil influenta lui St. George?)
  :)

 40. goguvangogh Says:

  confunzi bunul-simţ şi respectul cu prostia. şi eu am multe defecte, dar nesimţit şi prost nu sunt.
  ia pune mâna şi conspectează din urmă comentariile tale de pe blog la adresa mea şi vei fi beneficiara unei epifanii: tu ai început!

 41. goguvangogh Says:

  păi, vezi că eşti deştept? Mensch e om, nu muiere.

 42. grammar ninja Says:

  Was sich neckt, das liebt sich! Deci girrrl & gogu, sitting on a treeeee

  :))))

  Atâta va ciondaniti…

  K i n d e r g a r t e n

 43. goguvangogh Says:

  apăi, de, ea – copchilă, io – coşcovit damblagit în mintea copchiilor. hast recht.

 44. garcea Says:

  da´n´ai recunoaste ca te´a amuzat :oP

 45. goguvangogh Says:

  na, vă mai las o vorbă de la nea gigi dinică, pă când filma el undeva în aer liber şi era mucificat. şi unu îi zice:
  – bre, nea gigi, ninge.
  – să ningă, bă, să ningă, că de-aia-i plăteşte statu!

  aşa că, să ninja. dă care vrea ei,

 46. ninja girl Says:

  Eine kleine grammar ninja,
  se plimba-ntr-o zi cu birja.
  Grammar ninja lachte,
  ihre birja krachte.

  Eins, zwei, drei,
  Cimpoacǎ mâncǎ Brei.
  Patru, cinci, şase, şapte,
  Garcea papă griş cu lapte.

  :)

 47. we Says:

  cimpoaca, nu cred ca @grrl a spus ca l-a citit pe hegal (da, stiu, ai folosit numele aluia ca sa arati ceva). o intrebare de gradinita, vorba lu grammar ninja ar fi: da’ tu l-ai citit?:) cand am pus intrebarea asta motanului meu, intr-o noapte fierbinte de iunie, exasperat de imbarligaturile sus-numitului, matza s-a ridicat de pe masa (ii placea sa se joace cu hartiile si uneltele mele de scris), s-a intins, a cascat si a plecat sictirit pe balcon. un raspuns concis si corect.

  pai grrl a zis de cateva f. multe ori ca vrea sa invete mai bine romana, de aia umbla pe gloabele valahe. si a mai zis, long time ago, pe un glob plin de fitzosi si despletite, ca nu’s ce proiect are pt. „studierea” comportamentului pe gloabe. en fin.
  de tanara, da, pp. ca e tanara (mucoasa, cum ii zici tu), da’ nu cred ca e vreo pb. in asta.
  nu mi se pare ca se da in barci prea tare cu eruditii et al. oricum, nu mai mult decat altii, mult mai putin decat media valahilor cu ifose. pot sa iti fac cunostinta cu cateva personaje super-hyper-mega-para erudite din globonia si cred ca vei ajunge la aceeasi concl. cu mine daca le vei citi elucubratiile: @grrl e normala dpv-ul asta.

  pai IRL poate produce, ce stiu eu.

  zici de exces de foliculina. asta e cam greu de raspuns/verificat. daca ar fi asa, ar tb. sa vedem un raspuns lordotic, ceea ce nu prea am vazut in ce scrie.

 48. we Says:

  @grrlito, imi pare rau ca abia acum ai realizat ca sunt normal. de gentle-manie, nu stiu, dar te asigur ca ma stradui sa nu incep vreo propozitie cu „but”:)
  nu sunt f. sigur ca e vreo limba care admite „deci in concluzie”. nu e vorba de romana, culmea ca romana e destul de ciudata, admite de ex. negarea negatiei.
  te-a luat valul si asta e tot.

 49. garcea Says:

  reis! deci te rog sa respecti adevaru´istoric.
  Io nu vreau sa fiu spielverderber dar te risti rau, imagineaza´ti ce rime scoate cimpoaca din el… io t´am zis

  PS-reis=orez; spielverderber=ciufut, care strica distractia.

 50. impricinatul Says:

  aaaach, ia sa-mi iau io neshte semintze ca-i mai tare ca la meci…

 51. garcea Says:

  nici io nu´s microbist desi mi s´a spus ca au fost tari bavarezii.

 52. grammar ninja Says:

  Riksha! Ich muss bitten! Haha!

  :p

 53. impricinatul Says:

  pai atunci… sa incerc cu niste bere nefiltrata varata cu forta intr-un perfuzor, ca nu ne lasa astia cu sticle in tribune.

 54. garcea Says:

  :o)))) si inca un perfuzor pt dupa ce ai filtrat´o, ca nah metabolismu´e si el uom. Deja am dat´o´n golaneala zici ca´stem pe topicu´”piftie, curvasarie…”

 55. impricinatul Says:

  domne, cand lumea incepe sa se certe, fie si doar virtual, da-le un schnaps, un jeleu, un fursec ceva :))
  al´minteri, ca sa stick to the point cum zicem noi, neocosmopolitzii, am putea sa dezvoltam uMpic legaturile profunde dintre mintile alora care striga: banzai, banzai, banzai! – cu astilanti, mai apropiati de ro, care canta haydnianul Deutschland, Deutschland, uber (scuze, da´ n-am punctuletze d-alea…) alles.
  hai, pros´t, ca berea nefiltrata era in frigider pana acum tzaspe secunde!

 56. garcea Says:

  Haha gind la gind cu bucurie am facut si io un jest de fronda incontra multhulitei prohibitii de la noi de la popicarie( pe drept de altfel,caci un alcoolist cu state vechi a beut la un moment dat pina si´a dat duhu´si o data cu el si responsabilitatea gaurii ce o realizase in finantele popicariei)
  Io m´am gandit la varianta ca´n dangerous mind, deci in momentul in care se iau doi la harta sa incerci sa ramai transpartinic fara sentimentalisme de gasca, evitind astfel efectul domino, da´zic asta doar ca sa ma daui dashtept ca io´s troll(olololo).hai sa traiesti!

 57. ninja girl Says:

  @we

  „deci concluzia este ca” ” e o ‘constructie’ pe care probabil am auzit-o si am preluat(invatat)-o automat, fara sa reflectez asupra particulelor componente (asta ca *incercare de ‘exculpare* :)…).
  Acum ca am constientizat-o (sub indrumarea ta neagresiva) vad ca „deci” este un conclusion indicator, si da, ‘constructia’ este stramba, gresita… Deci, concluzia este ca minus 1 punct pentru ninja girl – pe care il scriu pe sabie, ca sa nu uit!!! :)

  de traductibilitate, ce sa spun,
  daca ai traduce „deci concluzia este ca”, sa spunem, cu “hence, we may conclude”, sau “thus, we could conclude” atunci… tot asa si pe dincolo(?)… ;)

 58. grammar ninja Says:

  Saboteurul saboteaza (avec ses sabots)
  Rencontrait trois capitaines ( avec ses sabots)
  Ils l’ont appelleė : Vilaine!
  (avec ses sabots)
  Puisque le fils du roi l’aime,
  (avec ses sabots)

 59. goguvangogh Says:

  foaie verde de sabot,
  când eşti prost, o iei la bot.

 60. ninja girl Says:

  @we

  citit pe hegal

  ‘hegal’ este, cum probabil iti imaginezi, in spatiul german speaking un fel de ‘cultura generala’, adica in multe specialitati (academice) e lectura obligatorie, si nu e considerata eruditie. Nu mi-ar veni idea sa ‘epatez’ cu hegăl, chiar daca s-ar fi intamplat sa-l fi citit (pe Hegel il citesti oricum, ca te pune sa-l citesti din cauza lui Kant… adica ei doi vin la pachet, Tandi cu Mandi, cum zicea bunicul, dacă-l buchisesti pe Tandi Kant, e musai si pe Mandi Hegel – ) . Daca vine vorba – in vreun blogpost – de vreo ‘garnitura literara sau filozofica’ nemteasca, atunci daca zic si eu ceva este numai ‘taifas’.

  Btw, mi-am notat ca nu trebuie sa-l pomenesc pe hegăl daca-l intalnesc candva pe motanul tau si vreau sa ma imprietenesc cu el, right? :)

  cu ‘gloabele valahe’ cred ca faci aluzie la ‘mahala’, pe care am comentat o perioada scurta. Este un blog ‘populat’ de indivizi lipsiti cu totul de empatie, unii din ei discuta chiar ca niste roboti cu un numar limitat de reflexe, au o agenda interesanta de interdictie a anumitor teme/opinii; daca studiezi putin blogul ‘mahala’ iti dai bine seama cum a fost posibila dictatura comunista, cum a fost posibil fenomenul ‘copiii strazii’ si alte fenomene politice, sociale, sau culturale de pe timpul comunismului.

  ps: ce este ‘raspuns lordotic’? Cumva (traducere libera): raspunsul cu o anumita geometrie a sirei spinarii in the lumbar region? Suna cam asa cum se danseaza Lambada. :)

 61. ninja girl Says:

  Nea Cimpoaca,
  nu suna bine. Poezia.
  Si e prea scurta.
  Spune mai mult.
  Ca faci impresia ca stii
  mai mult.

 62. goguvangogh Says:

  nu fac impresii, bag în morţii mă-sii.

 63. ninja girl Says:

  @cimpoaca
  pai, hai, bre, bagă unde le bagi, dar spovedeste-te Nea Cimpoaca! Ca arăti cam ‘abătut’.

 64. grammar ninja Says:

  Impresia solitară a splendorii de Cucu Alexandru _/_

  :D

 65. garcea Says:

  ahhahhaha stiam io ca´s baiat bun, da anturaju´ma strica, n´am mai aberat atitea prostii la gramada de cind m´am imbetat crunt ultima oara. Una peste alta´mi prieste printre ´telectuali. Da´ar trebui sa iau o pauza.

  PS-beautiful era. mind zic.

 66. ninja girl Says:

  @garcea

  iau o pauza

  adica va ascundeti de cimpoaca?

 67. garcea Says:

  mnu, ma duc sa´l caut pe mulligan san ;o)

 68. we Says:

  asta e traducere a la lorena. daca as scrie asa ceva mi s-ar sugera sa imi trimit manuscrisul la traducator. ori e hence, ori e we may conclude. etc.
  n-o mai invarti ca nu e loc.

 69. garcea Says:

  auzi, ai gresit replaiu´ sau ai schimbat furnizoru? ca nu mai pricep nimic.

 70. we Says:

  replaiul. tb. sa fie dupa asta: ninja girl spune:
  aprilie 26, 2012 la 6:46 pm

 71. ninja girl Says:

  @we

  traducere a la lorena … … … n-o mai invarti ca nu e loc.

  hey, nu era ‘invarteala’ :) , am dat cateva exemple de ‘automatisme’ similare, unde am adaugat ca ‘tot asa si pe dincolo’ e, adica tot expresii scrise ‘automat’, fara ‘reflectie , de non-nativi, cum face(supposedly, ca n-o stiu) Lorena in engl, sau o oarecare ninja (pe care o stim) in romana :).

  Daca dai un search pe google cu ‘Thus, we could conclude” , sau „Hence, we may conclude” ai sa te miri cate hit results vei obtinre – cu predilectie in ‘papers’ scrise de non-nativi.

 72. goguvangogh Says:

  deci, aşadar şi în consecinţă, mulli-san, cât o să mai am parte de sparring partneri de-alde ăştia, prefer să mă bat cu ţiganii din mijloacele de transport comun din românia. acolo măcar mă bat cu ţiganii mei, nu cu ai europii.

  oricum, cică lângă tokyo e deja un michi-mouse-land cu ningialoi. l-au închis pă perioada cutremurelor şi radiaţiilor, da acu l-au dat din nou aviz pentru bushi-disnilend.

  proastele astea te vor trage în jos, la nivelul lor de incultură atestată la nivel european şi nordatlantic.

  şi dacă tot vrei să creşti copchii cu tupeu, care să-ţi ia karata din gură, mai bine ia-ţi o birmaneză. pisică. e mai sinceră. te omoară în somn, că aşa vrea ea şi firea ei, fire-ar a dracu.

  treaba ta, io mă duc la treaba mea.

  à bientôt.

  cimpoacă

  şi da, bă, we, l-am citit şi pă hegăl şi pă kant, şi pă şopenhauer. şi ştii ceva? i-a durut în pulă, că i-am citit eu.

 73. garcea Says:

  si io, si io, i´am citit si pa kant si pa muche. Numa´ca n´am retinut nimic, ghinion, nah.

 74. goguvangogh Says:

  da, ştiu, e mijloace de transport ÎN comun, da io aşa zic, că aşa vrea pula lu haidebalegăr şi pizda lu epicurus.

 75. goguvangogh Says:

  tu, garcio, să-ţi ceri scuze la natură că nu te-a făcut dumnezeu prost!

 76. goguvangogh Says:

  de la natură, incultule, că l-ai citit numa pă Metrodorus din Lampsacus, tânăru, nu şi pă martalogu!

 77. goguvangogh Says:

  citiţi ce vreţi, superbi puleţi!

 78. goguvangogh Says:

  oricum nu pricepeţi.

 79. goguvangogh Says:

  se dă un gius la uichi, staţi flexate,
  mute căcate, lăbărţate şi-agramate,
  căscaţi din fălci la cărţi, că e cu litere aldine,
  acolo e de voi, unde nu e de tine…

 80. we Says:

  @grrlito, ajung sa ii dau dreptate lu gogu (& metresului garcea:)). daca a ajuns „cultura generala”, atunci, pacatele mele, e timpul sa imi trag un glonte in oki. mai bine nu mai vorbi despre subiectele astea, nu de alta da’ insulti oameni care si-au petrecut vieti ca sa ii traduca pe unul sau celalalt (& nu si) cum trebuie. nu ma intreba „de unde stiu”, just take it as such.

  „raspunsul lordotic” a fost ca raspuns lu gogu ca foliculina nu are de-a face cu foliculii de pe tegument sau cu mai stiu eu ce. tradus pe romaneste ar fi „ridicat coada”. in fine, nu e de la foliculina ci de la altele.

 81. we Says:

  „daca studiezi putin blogul ‘mahala’ iti dai bine seama cum a fost posibila dictatura comunista, cum a fost posibil fenomenul ‘copiii strazii’ si alte fenomene politice, sociale, sau culturale de pe timpul comunismului.” – pai tinand cont ca primii XX ani dan pretioasa mea veatza i-am petrecut in comunismul al frumos, desi ii zicea societate socialista multilateral dezvoltata (ca miez nu mai avea, true, avea numai manere), cred ca am o idee vaga cum a devenit comunismul posibil. cum familia mea a avut de suferit direct din afacerea asta, inclusiv chestii cu 6 feet under, cred ca ideea asta vaga a devenit un pic mai clara. ca am avut turnatori in grupa, care lasau usa deschisa la camera (in camin), eu fiind in cealalta, penca na, 1. eram mai slobod la gura, 2. aveam „straini” in grupa (greci) si 3. beizadele drept colegi – asta mi-a mai clarificat un pic mai mult din nebuloasa.
  deci asadar si prin urmare, nu am nevoie de personajele de pe un blog sau altul ca sa realizez cum a fost comunismul posibil in ro. (apropo, daca tancurile rusesti ar fi fost lasate la vienna, ar fi cantat si aia imnuri lu stalin de nu aveau aer). dar blogurile alea sunt interesante sa vezi ce a facut comunismul & aruncatul cu capul inainte intr-un capitalism luat de la anii ’30 de la inceput. si despre niste invarianti culturali valahi, cum ar fi „geniul pustiu” (cred ca ni se trage de la eminescu si anii ’30), sau limbismul turco-slav, sau ipocrizia ardeleneasca, sau imburiceala clasica mahalagica – niciun apropo la blog – imburiceala asta e tipica sudului romaniei si o gasesti si in alte tari.
  ar mai fi interesant si pt. zbaterile unor reprezentanti ai lumpenului comunist…
  etc.

  apropo, am primit o invitatie pe linkedn de la un geniu de asta pustiu. stilul valah: azi ne pupam, maine ne luam de gat, peste o saptamana suntem iar preteni.

 82. we Says:

  corectie – imburiceala o gasesti si in moldova, dar nu in bucovina. cel putin nu stiu niciun bucovinean care sa fie epidermic cu tine din prima secunda.

 83. agrammar ninja Says:

  Poate vrei un cap in gura

 84. garcea Says:

  bai we, acu´io´nteleg ca esti neted intre picioare ca cerebelu´ lu´gârrrl si de ciuda ma faci metres, da´chiar asa, fara pic de rushinika? :o))) Abiea acum il apreciez pe cimpoaca, nu toata lumea e in stare sa´si poarte sanchoponchoúl cu demnitate.

  Auzi ba hegal cultura generala:o)))) Schiller Strasse coltz cu Goethe Platz, ahahhahhahhaha, prin 2001 m´am dus la profesionala lor sa ma rescolarizez cit sa fiu si io compatibil cu sistemu´lor, oameni de treaba, vedeau ca esti linistit si´ti vezi de treaba se purtau civilizat. In fine la ore ne pune profu´sa citim cite un exercitiu, pai aia citeau ca hagi stilu´caramida rostogolindu´se pe scari,fimea dupa trei luni de clasa intaia citeste maibine, io ma jenam groaznic ca nah masacrez gramatica fluent in vreo patru limbi pina a venit profa care ne invata wordu si mi´a zis stai ba linistit ca pustii aia din stinga si dreapta au copiat dupa tine numa ca au facut acordurile ceva mai corect; dadusera aia cu havioanele in turnuri si vine profa de germana(la vreo 60) sa´i scriem compunere cu filingu´nostru despre treaba asta, io la fel, tanti nu faci o exceptie ca uite sunt andicapat de problema asta cu scrisu´, nu se poate, scrii cum poti, cit poti, bine macar mottoul ales sa´l scriu corect, cum se zice „somnul ratiunii naste monstri” pa limba lu´hegal? ce´i asta? Goya, un pictor. N´am auzit in viata mea. ah ok…

 85. goguvangogh Says:

  @ăl de suge de la garcea

  pote-ţi place sub natură.

 86. goguvangogh Says:

  garcio, io cred că tu le-ai făcut profesionala de râs. ai ajuns profesor, ahahahaha!
  no, lasă, că nu-i aşa grav, şi la noi teo trandafir joacă în filme cu miliţieni care cântă nue nimeni pe drum. normal, că pe drum e multe gropi, ahahahaha!

  azi noapte intrase unu pă chessfriends şi înjura a la kkk toţi românii, că e gipsi. adevăru e că o cam lua la botină cu mat în maxim 15 mutări, ahahahaha!

  şi aşa, în general, fără să concluzionăm pozitivist: fereşte-te de omu spân şi polisat pă cortex. e cel mai bun prieten al câinelui.

 87. goguvangogh Says:

  eniuei, garcio, totu e o chei, două chei, femei… ahahahahaha!
  când vrea vaca să nu dea lapte, cică filosofeasă. şi dup-aaia muge, că d-aia e vacă, ahahahaha!
  mai era una care mugea în fa major, se credea din Köchel-Verzeichnis. i-am tăiat lanţu cu tot cu capu de bivoliţă şi acuma rumegă pe la monţi şi pe la pitici şi n-o fute niminia.
  să ningia, bă, să ningia, că d-aia le plăteşte stau!

 88. goguvangogh Says:

  era să zic statu, da a ieşit staulu, ahahahaha!

 89. goguvangogh Says:

  să nu uităm ce ne-a impus apropitaru ca temă de compunere: pitie.
  apăi, dragă mulli-san, o cam ieşit piftié.
  de curcă-n lemne.

 90. ninja girl Says:

  @we

  daca a ajuns “cultura generala”, atunci, pacatele mele, e timpul sa imi trag un glonte in oki.

  vai, nu, nu-ti trage in oki, nu ma lasa aici cu constiinta ca am facut ceva rau” :) Stai sa clarificam putin…

  Ce am spus prin ‘cultura generala’ era ca un academic in spe – in german speaking academia (=univ) are cursuri si seminarii obligatorii de Wissenschaftstheorie si Erkenntnistheorie (=Epistemologie), adica indiferent daca faci politologie, sociologie, arta, economie, drept, etc. (chiar si medicina), Kant (si Hegel, si nu numai.. ei) fac parte din programa generala (asta voiam sa spun prin ‚cultura generala‘ academica, cum de fapt am si apus in comentul dinainte).

  re: traduccerea: imi imaginez ca este o cazna pe viata sa traduci Kant in alte limbi, dar eu vorbeam de programa academica in german(native) speaking academia. Daca faci parte din acea grupa nu esti plagued cu traducerea. Traducerea si problemele legate de ea apartin altui domeniu

  Cititul din Kant (et Hegel, et al.) in cadrul a ceea ce am numit eu ‘cultura generala academica’ este o cunoastere probabil nu neaparat la nivelul sa scrii si o dizertatie despre, dar poti sa discuti pe orcice blog, ce putin de fun, fiindca ai totusi oarecare habar. La asta ma refeream.

  De fapt, daca ma uit bine la tot thread-ul, nu am discutat aici ceva de Kant sau Hegel in particular, ci totul a plecat numai de la o observatie meaningless a lui cimpoaca, (virgula) ca de obicei… :)

 91. ninja girl Says:

  @garcea

  Auzi ba hegal cultura generala

  bre, nea garcea, daca matale esti un ‘gastarbeiter‘ care vrea sa lucreze in germania in domeniul ‘technica locomotivelor’ (sa zicem). meserie pe care ai invatat-o in Ro, aia stiu ca nu ai facut matale prea mare multa ‚Erkenntnistheorie‘ si iti recunosc titlul de techniker de locomotive fara sa te sacaie la cap cu Kant si Hegel.

  Ca sa lucrezi la technika de lokomotive (sau la munca aia poe care o faci matale) nu ai nevoie de cerebel, nici macar de unul neted, ci ai nevoie numai de forta musculara (sa invartesti suruburile la lokomotiva, sau alte suruburi, ca nu vrem sa stim exact cu ce tehnica te ocupi acolo ca sa-ti castigi o bucata de paine nemteasca).

  Sigur ca nu te lasa aia in Bavaria sa umbi cu prohabul deschis, de aceea te mai ‘produci’ si matale pe aici pe blog, ca Ausgleich (=compensare) … :)))

 92. ninja girl Says:

  @cimpoaca

  temă de compunere

  Bre, Nea cimpoaca, matale vorbesti. tot matale iti raspunzi – asta se numeste ‘cercul vicios perfect’, sau ‘cercul perfect vicios’ (cam asa cum cainele se musca in coada)
  :)

 93. garcea Says:

  bre infantilooou, ai zis CULTURA GENERALA, iar eshtia nu fac exceptie de la restu´ioropei, 90% stiu numele jucatorilor echipei de folbal preferate respectiv firu´epic al telenovelei preferate. Nu mai vb balarii, FILOZOFIA nu e cultuhra generala ca asa iti fac si io un arbore genealogic de la socrate incoace relativ corect cronologic si cit de cit pe curente impartit da´asta nu inseamna ca i´am cetit pe fiecare in parte. de inteles nu mai zic nimic…

  PS- nu io vorbesc cu tine ci IAD meu!!! doamne, ce vita…

 94. ninja girl Says:

  @garcea

  nu io vorbesc cu tine ci IAD meu

  carevasazica matale esti un ‘caz’ in care ID-ul vorbeste fara controlul dumitale. Vorbeste IAD ul mereu fara controlul dumitale, sau numai in anumite zile?

  Spre deosebire de dta, pentru ‘IAD’ ul meu scriu eu singura, adica ID ul meu nu vorbeste niciodata independent de mine.

  ai zis CULTURA GENERALA

  Nea garcea, am zis ‘cultura generala’ la nivelul academic. Citat exact a ce am zis prima data: ‘cultura generala’ , care in multe specialitati (academice) e lectura obligatorie, si nu e considerata eruditie .

  Exista o cultura generala de gradinita (unde inveti poezioare ca ‘catelus cu parul cret), o cultura generala de nivel de scoala primara, (ca de exemplu stii sa scrii si citesti, adica esti alfabetizat, si stii poezioare mai complicate, ca de exemplu alea de pionieri comunisti pe care le-ai invatat matale la scoala primara), ecsista apoi si o cultura generala de chelneri, asa cum are cimpoaca, alta de mecanici de locomotive(ca a dumitale), precum exista si o cultura generala de nivel academic, unde inveti niscai logica, de asemeni Erkenntnistheorie, unde in mod sigur citesti din Kant mai mult decat numai ‘ai auzit’. Ieri am cautat in pod si am despachetat niste lucrari de seminar, una din ele cu tema ‘imperativul categoric’ kantian, pe care intentionam sa o fotografiez si sa o pun aici sa o vezi si mata, ca sa-ti dai seama de ce spun (specialitatea mea nu este filosofie, btw.) – as fi facut-o daca as fi avut un oricat de infinitezimal interes sa iti ‘demonstrez’ dumitale ceva, exact dtale care pari prea preformat, sau deformat de sistemul securist ca sa poti purta o discutie normala (indiferent cu care din ID urile dumitale, ala controlat de dta, sau ala care vorbeste independent de dta).

 95. garcea Says:

  Internet Addiction Disorder, trebuia sa precizez.

 96. ninja girl Says:

  @garcea

  Internet Addiction Disorder, trebuia sa precizez.

  Pai; bre Nea Garcea, mutatis mutandis avem ceeasi situatie. In loc de ID punem IAD, deci Internet Addiction Disorder-ul dumitale vorbeste (cu mine) in loc de dumneata.

  Intrebarea de mai sus ramane acceasi:
  Vorbeste IAD ul dumitale MEREU fara controlul dumitale/independent de dta, sau numai in anumite zile?

 97. ninja girl Says:

  „acceasi” este un mistyping, obviously

 98. we Says:

  de fapt domnul dginboaka e un sensibil.
  pe blogul sau numa’ poze se gasesc, de vreo 2 saptamani incoace (o mioritie netica, cumva garcea te impresoara?:) ).
  fluturasi, gaze, carabusi. Gargarite. Nori.
  nu tre sa mentionez kitchiul din multe poze prea-prelucrate: fetite cu catei cuminti in luminish, cu o ceata bine temperata. ce mi-s carpetele pe pereti, ce mi-s poze de astea „dulci”.
  asa ca 1 din 2: ori cimpoaca este un sensibil iremediabil, ori e un pic ipocrit cand vorbeste despre ‘ipsteri si despletite semi-alfabetizate, el insusi punand botul la poze imbunatatite in AI et al.

 99. ninja girl Says:

  @we

  fluturasi, gaze, carabusi. Gargarite. Nori.

  eu cred ca dginboaka pune acele gargarite si carabusi ca să atragă copiii sa se duca la el pe blog, si daca ei se duc, apoi el le arată prohabul deschis – asta cred ca e stategia lui de pervers. De aceea mă feresc mereu ca de Scaraoţchi să dau click pe vreun link spre blog(urile) lui. :)

 100. we Says:

  grrl: 1. cimpoaca are un warning la blogul sau – daca esti peste 18 ani sau nu. 2. ceea e ai scris tu e f. aproape de slander – da’ de ala nasolu’. ce naiba, gluma gluma da’ sa nu incepem sa il imitam pe raposatul leutza.

 101. garcea Says:

  hopaaa, ba we te cam sacaie gandu´asta, nu ne ofticam corespunzator sau te´ai baga la un menaj a trois? ;o))))

  nici io nu´s fan photoshop da´majoritatea sunt mishto, alea cu gargaritza si soarecii chiar m´au dat pe spate.

  baga si tu un text nou la tine, de preferinta random(adica fara base&co) ca io ma bag la bagabonteala n´am probleme ;o))

 102. we Says:

  nu va ofticati corespunzator:)) va mai intep din cand in cand:)
  subiecte as avea, timp nu prea si nici motivatie. da’ ce are basescu? i-a cazut guvernul, nu prea mai are nici maj. parlamentara, in teritoriu dezertarile sunt in masa, asa ca am putea sa il plangem, chiar sustinem!:)

 103. goguvangogh Says:

  @we
  foarte expertă, doctă şi mai ales avizată observaţia ta referitoare la pozele foarte chicioase de pe bloghul meu, argumentul tău pentru apostila de „chici“ fiind folosirea unor filtre de culoare şi aplicarea unor tehnici de fotomanipularea digitală, adică ceea ce se numeşte între chicioşi artă fotografică.
  tu, desigur, eşti un boss în realism, naturalism şi sămănătorism, nu te încurci cu artificii cocalareşti, îţi faci poze cu mobilu când te caci – pointilism cu moţ, când te scobeşti în nas la semafor – mucul de la barbizon şi eventual la o labă feroce în oglindă – minimalism simultaneist.

  @nietzsche’s kaulquappe aka nincsen gîrlă
  textura ta intelectuală de sacoşă de rafie cu mânere de satin şi fermoar de platină îmi permite abducţia, conform teoriei confirmării bayesiene, că eşti foarte proastă, vorba lui la forge: proastă de un dualism substanţial, ceea ce, în traducere liberă, aşa cum am învăţat la şcoala generală de chelneri, se tratează cu sictirul adecvat, adică ßügi pülä!

 104. garcea Says:

  bai we, ce sa zic, iti ramin recunoscator!!!made my day sau cum se zice corect pa anglosaxoneste

 105. goguvangogh Says:

  domnu mechaniker, „serviţi“ un schirtuţ direct pă locomotivă sau la vagonu restaurant?:)

 106. garcea Says:

  io as zice direkht dân stikla, da´daca insisti cu locatiile egzotice…
  plm am evoluat, acu´ceva ani l´am adus pe un mare „intelectual” in situatiunea neplacuta de a folosi cuvinte urite, gen pula pizda bagat, si asta, un om fin de altfel, probabil tare frustrat de anduranta de care dadeam dovada m´a promovat director adjunct sef responsabil cu higiena a unui wc de benzinarie. :o))) ce spume facea omuletu´ala, ahh ce vremuri..tinereteeeee cui ma lasi!?

 107. ninja girl Says:

  @we

  ceea e ai scris tu e f. aproape de slander

  ba deloc! este o impresie pe care am obtinut-o direct din spusele lui Nea Cimpoaca, si anume aici (in case you’d ask how he came under suspicion :)…):
  yistamate.wordpress.com/2012/02/19/cugetari-lenese/#comment-7404
  unde citim ca să mai joacă şi copchii cu p**a .

  Copiii NU se joaca cu. Unless…

 108. ninja girl Says:

  @Nea Cimpoaca

  tu ai început!

  uite bre ca am pierdut catva timp sa gasesc comentul acela unde am avut un exchange de cuvinte cu dta pemtru prima data:

  yistamate.wordpress.com/2012/02/19/cugetari-lenese/#comment-7379

  inceputul l-ai facut matale cu expresia: poporul ăsta de cretini , adica românii, care, asa banuiai matale, te fac sa te pişi pe matale de râs.
  Eu ti-am spus atunci ca desigur te pişi pe matale din alte cauze. Btw, ai fost la doctor sa vezi ce ai la başica urinara? :)

 109. garcea Says:

  hmm ce behaviourizm ziceai ca shtudiezi???
  paÙla psihologie…

 110. we Says:

  @cimpoaca – eu nu vorbeam despre values, ci despre issues. tu, ca un rroman doct si plin de … lichide in general, ai sarit la values, ce plm.
  1. de cand fotografia e arta, gogule?
  2. de cand manipularea prin computer e arta? sa iti zic eu de cand: de cand toti kitchiosii si imbecilii au declarat-o asa ca sa scoata un ban.
  3. nu am nevoie de teoria artei, pt. ca a. nu se aplica monsher, foto nefiind arta si b. ca sa vad acelasi gen de poze vandute la supermarketul din colt si pe web. tu stii de cate ori am vazut gargarite de alea de 2 lei?! si de cand?! de vreo 16 ani lejer. asa ca …lasa-ma cu preziozitati gen „arta fotografica”, care nu exista si mai ales lasa-ma cu jeguri de poze pe care le pot cumpara la 4-5 dolari bucata la supermarketul din colt. aia nu e arta, gogule.

  dar tu injura in continuare, ca atata pare-se ca stii sa faci. sa injuri si sa faci pe gigi durul, postand kilometri de poze cu gaze, nori, floricele.

 111. we Says:

  djimboaka cu gura plina cu chestii apodictic-apoase: aplicarea unor tehnici de fotomanipularea digitală (typo-ul e al lui). ne-ai rupt cimpoaca cu specificatiile astea rostite cu gura plina.
  azi djimboaka s-a suparat si a pus foto facute in nu’s ce berarie din munchen (pp. ca tre sa fac pe mine de emotie ca e munchen – ai gresit clientul monsherule – numai specificarea asta ma face sa banuiesc ca 1 coltisor de sufletel de djimboaka a ramas credinicios secretarelor in general). bai tata, in momentul in care o fotografie imita un tablou, sau tehnica de tablou, sau cum ar arata un tablou pictat de vreun celebru, acea fotografie se numeste imitatie. nu e nicio arta in a te juca cu tonuri, cu hues, cu lumina. geniul pictorilor e in altceva decat in emotia self-estetica a unuia care a terminat si el un „institut de arta”.

  si sa nu uitam baza fundamentului – pozele alea nu sunt ale tale. multumim pt. efortul de a le scoate la lumina din ghenele netului si punct.

 112. we Says:

  @garcea: „nici io nu´s fan photoshop da´majoritatea sunt mishto, alea cu gargaritza si soarecii chiar m´au dat pe spate.”–da, sunt „misto” in sens de discovery channel sau mai stiu eu ce. dar ai idee cate gargarite de astea sunt pe web? un amic de-al meu, terminand fizica optica si ramanand un impatimit al aparatului foto facea chestii de astea acum fo 14-15 anisori. si stii de ce le facea? ca sa arate ca are „tehnica”. ca stie sa manipuleze un aparat foto cu anumite specificatii tehnice. iar daca te referi la acel arici cu carcasa de gargarita, aia e fotoshopare ordinara. wow, ce cute. cata stiinta si cultura in general tre sa zaca in tine ca sa produci asa ceva si mai ales sa postezi asa ceva.
  deci gogu, pictoru’ nerecunoscut, are initial o puseu de anti-lorena, o face in toate felurile pe „tabu-lenbaftata”, dupa care isi revine (?) si se apuca sa puna la foc automat…poze. multe din ele identice cu ce pot cumpara la vrac de la orice magazin.
  eu ce sa mai inteleg?: in prima faza (& ulterior) al nostru djimboaka e plin de energie revolutionara contra neo-tiganismului ‘ipsterist, dupa care incepe sa puna rapiri din serai varianta discovery channel. chiar nu se vede ipocrizia?

 113. goguvangogh Says:

  wei, io ţi-o spun aşa moldovinieşti, dacă n-am vrut cu tine, tu nu vrei cu mine. nu e nevoie de estetica artei de la un prost ca tine.

  numai un dobitoc pedestru nu ştie ce-i aia artă fotografică. probabil te-ai săturat de poza părinţilor tăi de la cununie postată pe peretele unde murise bunică-ta şi bunu tău şi cum pă vremea aia nu ierea fotoşop, aveai coşamre cu chitări şi vampiri.

  vai de viaţa şi de steaua ta, care crede că poze de mii de dolari se cumpără de şaormărişti ca tine în dubai, unde speli tu vasele celor care borăsc în ele. ai zis dolari, deci eşti vreun cocalar din emirate, care se defulează între două scrumiere pline.

  idiotule, cine căcatu mă-tii de oligofren fenilperuvic ţi-a destăinuit că io fac bani din postarea unor poze cu copyright la vedere? a, eşti prea prost ca să le găseşti şi să le rebloghezi, cum faci cu orice spută de pe blogul senseiului tău? ghinion. io nu-s aşa de prost. şi io chiar nu sug pula pentru 5 dolari de dezinfectat ghiveta pă iahte cu cantine, ca tine.

  băi, pulă, îţi spun ca şi vacii ăleia de a deversat filosofia printre subsuori: sügi püla, pe 2 dolari! că n-am mărunt de 25 de cenţi.

 114. goguvangogh Says:

  muie pentru mistaip, muie pentru misfits

 115. goguvangogh Says:

  prezint umil scuzele nobilului care găzduie asemenea perdafuri.
  e sub demnitatea lui şi a mea.
  ştiu.
  dar toţi ne îmbătăm.
  numai că unii tot proşti rămân. şi când se trezesc, nu se deşteaptă.

  iertare, mulligan-san!

 116. we Says:

  cimpoaca s-a enervat. sper ca nu ai plans de nervi:)

  mai era unu’ pe aici, Artist Vizual isi zicea pe motiv de poze infantile si fotoshopate. Alex Leo Serban il chema. tu esti un fel de @als2, un alt artist vizual cu greata pe veata si lume in general.
  Da, si ikebana e arta. exista si „arta culinara”. si mai stiu eu ce. asta nu inseamna ca sunt arta per se, ci doar faptul ca in lumea asta nu mai exista nicio regula de folosire a termenilor.
  poze de mii de dolari – LOOOOL. las-o, da? mai bine continua sa te inchini la fotoshop – vai de capul nostru de telektual neluat in seama.

  aia cu facutul de bani din postare poate imi arati unde am scris asa ceva. cand nu mai ai ce zice ajungi la inventii?

  esti slab cimpoaca. esti f. slab. doar ce am facut misto de gargarite si caprioare de pe blogu-ti & faci ca trenul. esti subtire si straveziu.

  vezi grrlito cum pui la punct 1 bucata cimpoaca? vezi cat de repede ajunge la insulte si injuraturi si mai ales aberatii? nu e nevoie de explicatii et al.
  hint: talk to romanians about issues (cimpoaca e un pic ipocrit) and they will switch to values (bambi in stufaris este o opera de arta–>cimpoaca e un artist). in momentul ala sunt haliti:)

 117. we Says:

  „eşti prea prost ca să le găseşti şi să le rebloghezi […] ghinion. io nu-s aşa de prost”.

  culmea blogarii hartistique -re blogarea unor poze. +valoare ca le gasiti la cimpoaca vizualul artistique. iti tre maaare IQ pt asa ceva.
  geniul pustiu dezlantuit pe ueb. nerecunoscut nici macar de lorena.

  ROFL.

 118. goguvangogh Says:

  băi, pulă, tu n-ai în tine nimic. nici valoros, nici lipsit de valoare. nici imitat, nici emulat, nici piratat.
  nimic, ai înţăles?
  asta eşti tu, un nimic care are ceva veselă de spălat.
  eşti al treilea coi atârnat de-o buză groasă şi vineţie de pizdă
  ţiba, că latri răguşit!
  oi fi, ca şi pizda gărl, vreun preten de-al pretenilor lu mulli. mă doare-n pullă.
  eşti, şi sunteţi toţi, după virgula pe care o pun eu la zero, tot zero, că aşa am setat eu sistemu meu de nonvalori.
  ai ceva lucrări? ceva sesizări, ceva comunicări? în vreun domeniu de interes? măcar pentru posteritate? a, n-ai nimic?
  ai o pulă, eşti un căcat blogat şi reblogat.
  viaţă lungă şi grea, comsomolpolitule!

 119. goguvangogh Says:

  ai să facem aşa, ca să nu mai pierdem timpu:
  tu scrii ceva, peste 3 litere pe blogul ăsta, fără atacuri la persoană, ceva despre ce ştii tu, din orice domeniu, şi eu te fut cu 5 mii de puli în creieru tău cromagnonic.
  accept eu.

 120. we Says:

  asa e puiule, sunt un nimic. e kum zici tu:)

  vai de capul tau de refulat. tu chiar nu vezi ca te-ai inghesuit singur in coltul clasic romanesc, agresiv-defensiv si nu mai ai decat injuratura drept argument?
  mai pune niste poze valoroase, sa te calmezi.

 121. goguvangogh Says:

  şi dacă mă-tele tale n-or să soarbă apă din genunchi… le dau eu. lăpădătură fără dumnezeu.

 122. we Says:

  du-te si te culca. te-ai facut de cacao pt. 1 an & 1 vara. cel putin lorena are un job din asta, dar tu nu ai decat scuza romaneasca: esti stresat. a se intelege nevropat.

  puiule, nu scriu nimic pt. ca 1. nu fac ce zice un hartistique; 2. oricum nu o sa intelegi – serios.

  aaaa…de fapt esti curios! sa stii cine sunt, ca sa mi-o tragi. au mai incercat si altii papushule. au esuat lamentabil. tu cauta. si vezi ce gasesti:)

 123. we Says:

  faci pe naiba, papagal alcoolic. si aia sunt artistici. pt. ca sunt colorati. unii.

 124. garcea Says:

  bai we, am si io o intrebare: deci ti se mai intimpla si tie sa deschizi o carte cit sa faci un cornet? sau te´ai lasat pe motiv ca au scris neshte preteni d´ai tai acu vreo cinshpe ani fro doo nuvele stind la pinda´n lastaris?! ca stind ashea si judecind la ce rumegi acolo s´a cam scris tot ce se putea scrie, in afara de literatura de specialitate ofkorz. La fel si cu o sticla de vin, ca sa ne trivializam de arta, mai consumi si tu din cind in cind sau ai pecetluit tema asta acu´cinshpe ani, ca nah cam toate sunt la fel?

  hint back: don´t try to argue with expat romanians, they tend to „know” everything, ´cause a fish doesn´t think”

  PS- dac´a gasit cineva fro greseala de miss typin´, grammar , whatever, poa´s´o pastreze eniuei.

  sieg heil si la gara ca e si maine o zi, sticle pline sa fie!

 125. we Says:

  garceo, ti-am zis – nu mai am chef sa scriu despre ce „citesc”. sunt „obosit” asa ca in ultimul timp citesc numai scifi-fantasy. tinand cont ca meseria mea impune cititul zilnic, la semn, a chestiilor de specialitate, un fel de compensare. chiar si Iain Banks e un feat. asta ca sa ma dau mare. deci, da, deschid o carte cat si pt. un cornet. de fapt vreo mai multe pe sapt. pp. ca tu esti mai tare decat mine, de ai tupeul sa imi zici „mai citeste si tu o carte”. oi fi si tu 1 carturar garceo…

  hint re-back: da, e buna asemanarea cu pestele. precum apa, civilizatia si bunul simt nu le intra nici la 1 cm in derma. multora.

 126. goguvangogh Says:

  akuma, no,unii pricep, alţii se-mput de ceapă.în filosofie se numeşte cepere.

  doar aşea, garcio garcia marquez, ca să fiu şi io prost:
  când ce te doare, nu există, există numai ce te doare.
  ie bine, nu? ie de pă la ultimele tomuri dîn prophilacticus, un filosof obscur. avea chilotes de la botezates. da n-avea von… ce gingaşi, ce mayaşi…

  ce bine căcultura austrului apus e totuşi în mâini fine. care trag gingaş de piele.

  cracadil niet?

 127. ninja girl Says:

  @garcea

  sieg heil si la gara ca e si maine o zi, sticle pline sa fie!

  bine ai zis, Nea Garcea! Pentru matale si Cimpoaca e foarte important ca sticle pline sa fie!, i.e. pline de pisat , ofkorz!

 128. goguvangogh Says:

  stimate we, aşa-ncep io, fără cultură,
  să vezi ce bine dormi, când iei o pulă-n gură.
  şi iar stimate we, cu expertiză în saifai,
  eşti prost, dar pân-acuma nu ştiai.
  ştiai doar două-trei neologisme.
  ele îţi foarte folosi.
  la clisme.

 129. we Says:

  si goago, ca sa fie crystal-clear: eu m-am legat de ipocrizia ta si nu de gusturile tale. adica pe de-o parte te dai in barci ca ah-&-ah ce mare scula pe bascula estem noi ca le stim pe toate dar suntem sictiriti sa le mai zicem, suntem valoarea de valoare, judecatorul la ai toti, asa ca vorbim numai in dodii si in smekerii.
  dar tot noi punem botul la poze rose.
  pai ori una ori alta. te legi de unul-altul-X, iar pe blogu-ti avem poze de catei cu carpe legate la gat.
  asta se numeste ipocrizie: daca tu iti recunosti un soft spot pt. ceva colorat si „frumos” in acceptia ta, atunci lasa si pe altii sa faca/gandeasca ce-or vrea.

 130. goguvangogh Says:

  când faci din cur o artă, arta-i de prisos,
  când tragi pe gura ta un rect şi-un un sos.
  nu era nimeni cur-ios să ştie că eşti poponar,
  dar chiar aşa? să fii şi popă în altar?

 131. goguvangogh Says:

  cel mai gunoi versat se crede imortel.
  te du pe pulă, idiot tembel.

 132. ninja girl Says:

  Cimpoacă face versuri ! Wow !
  Toate gargaritele si veveritele
  fotoşopate tac quasi-evlavios,
  nu de admiratie, ci pentru ca Cimpoacă
  emană un miros de pişat
  puturos

 133. goguvangogh Says:

  mă cac cu tot ce vărs şi bes şi piş,
  pe tine şi pe-al tău alişveriş.

 134. goguvangogh Says:

  şi mă mai cac pe dumnezeul care,
  ţi-a dat în loc de mâini numai picioare.

 135. goguvangogh Says:

  şi mă mai cac şi pe orfelinatul
  care-a văzut în tine adoptatul.

 136. goguvangogh Says:

  eşti doar un vierme insipid, greţos şi prost,
  aşa cum toţi cei dinaintea ta au fost.

 137. goguvangogh Says:

  eu pot să dorm acum, că te-am strivit,
  tu, du-te, către minus infinit!

 138. ninja girl Says:

  Cimpoaca, un fotoşopist pur
  face din arta un cur,
  thus biased, vede de-a pururi
  peste tot numai cururi.

 139. ninja girl Says:

  Cimpoaca; chelnerul de doua parale
  se cacă şi pisă pe el: E de jale !

 140. garcea Says:

  bai we, n´o mai da alandala, cartile alea, ciunga aia de ´eri potter nu´i acelasi cacat pansat tras la xerox? Treaba ta ce discuti cu cimpoaca, n´are nevoie de avocat.

  Io si carturar? Ehehehe cred ca mai degraba tu vei coming out. Io nu citesc ba, io n´am citit in viata mea o carte, sunt garcea doishpe clase, for real.

  bai gârl, esti amuzanta ca cartea de grramatica de clasa patra. Scoti nishte überpoante din tine de te dor mucii.

 141. ninja girl Says:

  @cimpoaca

  am strivit, …. către minus infinit!

  Cimpoaca, cu mana in prohab, foarte discret
  striveste ce nu vrem sa spunem aici prea concret

 142. we Says:

  „cartile alea, ciunga aia de ´eri potter nu´i acelasi cacat pansat tras la xerox?” – nu. hari pota a fost un marketing stint pt. copiii (?) anului 2000. if anything else, arata cat de rai, sistematic rai, sunt copiii in scoli particulare engleze. cum sunt invatati de mici sa se alieze conjunctural si sa si-o traga reciproc in pasi, cu metoda. in rest e o mizerie si nici pe departe nu e standardul.

  ala pe care l-am dat exemplu e chiar de citit. si mai sunt si altii. mai ales anii ’80. toate tampeniile supraponderale de azi sunt bazate pe niste scriituri cel putin decente de acum 20-30 de ani.

  eu cred totusi ca esti un carturar. in travesti, asa e:)

 143. lilja Says:

  bai, am niste apa minerala, 8 litri, de la Slanic Prahova. are proprietati terapeutice. daca are cineva nevoie, ziceti-mi.

  Caracterizare chimica:
  Apa bicarbonatata, clorurata, sodica, carbo-gazoasa, slab sulfuroasa si hipotona.

  Indicatii terapeutice: Cura interna

  Mareste secretia gastrica dar nu modifica acidul clorhidric.

  Gastrite cronice, hipoacide, insotite de constipatie, constipatie obisnuita, boli de nutritie si metabolism, colecistite cronice, hipotone.

  http://www.slanic-moldova.info/slanic-moldova/Izvoare/ (am numarul 8)

 144. garcea Says:

  @we
  deci pina la urma cum, e o tampenie sa´mi relaxez greieru´privind la tz variatii de poza de cind s´a inventat camera obscura incoace dar in acelasi timp nu ti se aplica si tie desi io sunt convins ca in orice colos de supermarket din gringoland gasesti un dept de boox in care cele mai bune si de nisha editii sunt reduse la 3,99$ si tu in mod sigur nu rezisti la asemenea chilipir desi ai mai citit o carte de acelasi autor si pina la urma e aceeasi chestie povestita de la coada la cap, nu mai inteleg nimic, zau..

 145. we Says:

  Nu am inteles nimic
  Despre ce vb?

 146. we Says:

  hey lilja, long time no see!

  poate ca cimpoaca are nevoie, pare-se ca are pb de tranzit in intestin;)

 147. garcea Says:

  hmm hai sa incerc pe americaneste:
  cute pics are big shit wit bin there done that effect but heroic fantasy books it´s not the same??how comes?

  PS. mai beau whisky, ui´ce bine´mi prieste :o)))

 148. we Says:

  Dada asa este. You are the best.

 149. garcea Says:

  plm daca tu crezi ca some cheap sarcasm will save your thread…bai gata trec pe vodka, pai ce plm, nu le ajunge afghanistanu´, wall streetu´, finantza mondiala acu´vor sa ma subjuge si subliminal, rea´ti ai dreacu´de gringo cu melcii vostri

 150. we Says:

  „imi salveaza threadul” – drama si greutate ontica in spusele lu garcea.
  cu mi-a bushit garcea threadul si mi-a aratat ca tot scifi-fantasy e acelasi rahat xeroxat. wow. m-ai rupt garceo. cum mi-a aratat ca exista editii „rare”, pt alea te duci la abebooks dragule, nu la costco.
  da, sarcasmul a fost ieftin, la paritate cu ce ai scos din gusa. ameteala cu heroic fantasy si hari pota e poate pt. d’alde tine & cimpoaca, da’ pt cine a citit mai mult de 2 carti din domeniu a realizat ca 1. hari pota nu e heroic fantasy, 2. heroic fantasy e doar un parau dintr-o chestie mai mare (eu am zic scifi-fantasy) si ca unul ca Iain M. Banks nu are nici in clin nici in maneca nici cu ari pota nici nu heroic fantasy.

  hai, mai incearca. sugerez dupa ce bagi in gusa vreo 100 de carti din astea, ca sa le vezi diferentele.
  pana atunci, spare me – asta a fost un „jet” elegant.

 151. garcea Says:

  ahhahhahhah te´ai ofticat?! nu mai e nici iengleza ce era… pa vremea mea se zicea gimme a break.
  sa recapitulam, ai inceput cu niste provocari primitive speculind homofobia atroce a bizonului de dimbovita. porma ai dat´o´n comparatii de doi lei vezi domne qed ipocriziam est. pai ba doctore n´ai dreptate, pt ca nebuna aia de se crede burica galaxiei, artista übergalactica polivalenta autodeclarata urla din toti porii sa vina cineva sa´si bata pula de vidu´din teasta ei. cimpoaca si´a cam vazut de nisha lui, azi poze, maine sahisti, raspoimaine poze cu sahist i:o))) Io cred ca tocmai erai pe felie sa te dai in fapt, un coming out onest, asezonat de apartenenta la un fan club la un blogh de nisa al unui mizantrop par excellence te´ar fi saltat oarescum din balta de gay cu sprincene pensate&camasi roz, da´nu, exact atunci a trebuit s´o dea cimpoaca in poze cute cu catelusi si chestì. Nasol, te inteleg ;oP

  Jet si mai elegant: ´te ma´n pula lu´poney cu harfele tale de distribuitor al adevarului suprem, vb aia als est mort, vive le we.

 152. ninja girl Says:

  @garcea

  burica galaxiei, artista übergalactica

  ne bucuram pentru matale, Nea Garcea, ca nu esti total derutat, adica mai esti in stare sa recunosti anumite valori, si sa distingi clar cine este buricul galaxiei. Este de laudat ca mai poti sa distingi valorile adevarate chiar si in halul in care te afli cu prohabul deschis si avand fantezii despre „pula lu´poney”.

  Aici – adica la „pula lu´poney” – va rog sa-mi permiteti sa va corectez. respectiv sa fac o completare necesara (de dragul Artei in stilul ‘Cimpoaca’):
  in loc de „pula lui poney” trebuie sa spunetii „osul lui poney cel roz cu svastică”.

 153. we Says:

  garceo aka cimpoaca aka wtf u are: tu crezi ca ma oftic pe motiv de lalaieli dezlanate ale unui neica nimeni?:)
  mai citeste-ti inca o data prostiile de om complexat si daca nu pricepi, mai incearca 1 data. si daca nici atunci, iti dau voie sa iti dai cu monitorul peste fata pana realizezi ca numai un loser acrit poate sa scrie asa ceva. o lalaiala mai plangacioasa si infantila mai rar. premiul II cu entuziasm lu’ garcea & cimpoaca, apropiindu-se napraznic de suciu & leutza.
  alea cu camasa roz si coming out-ul m-au rupt:)) boutule, traiesc de 9 ani intr-un oras cu o comunitate gay f. puternica, cu vecini gay, am fost la chefuri de-ale lor – erau de toate felurile. asa ca prietene ma lasa rece iesirile tale homofobe – apropo, ai curaj sa fii atat de cocos IRL, in bavaria, de unde pretinzi ca clapacesti? pun pariu ca nu!
  amandoi, sau 1 singur, sau cati sunteti, v-ati facut de rahat in 2 timp si 3 miscari. comportament de pitecantropi, limbaj de oligofreni si minte de nevropati.

  cum ziceam: jet.

 154. garcea Says:

  ahhahhahhahhahhahahhahhahhahhahhahhahhaha

  @grrrl iti cer scuze ireversibil pentru indrazneala de a te numi infantila, te´am supraestimat ca un ignorant ce sunt; tu nu esti decit un ovul cu tzitze. Mai insista poate vine cineva si´ti ofera premiu´de consolare pt. ca ai reusit sa scrii a doozeshitzishpea oara cuvantul „prohab”. In rest ramine cum am stabilit, paula psihologie.

  @we
  corect, sunt incoerent si neica nimeni. Tu ai inceput cu niste provocari de doi lei si din cate bag seama nu pricepi ca indiferent ce zici poate fi folosit cu foarte mult succes impotriva ta.In fine, ar trebui sa lasam spectatorii(daca exista) sa´si dea cu parerea cine e frustrat acrit ;o)
  ce´i aia IRL? serios, nu stiu. Treaba cu homofobia e moale, nici nu ma obosesc sa dezvolt ideea. Dar pentru ca tu ai adus´o, latent, in discutie, uite si parerea mea despre ei: decit un pseudohetero nefericit, mai bine un homo fericit.
  cimpoaca aka gogu si garcea aka antoan desant exuberant, sunt doua persoane diferite.
  Io ramin la parerea mea, ca esti un tip dashtept. Daca te lasi luat de val in pingpongu´orgoliilor, problema ta.

 155. goguvangogh Says:

  io pun pariu că we ăsta e vecinu meu de deasupara, miliţian caterisit, care bate ca moldoveanu cu ciomagu-n ţevi şi-n duşumele cu catroşii, la 4 dimineaţa, când îmi fut io muierea şi aia urlă-n draci.
  e şi laba o viaţă. dacă ai pulă, desigur. dacă nu, mai citeşti o carte din dedeman, mai conspectezi din dilema veche pentru un comentariu semidoct şi în general te mulţumeşti cu anturajul tău format din sfertocefali şi nulipare care-ţi golesc vezica biliară la prima onomatopee.
  plus că e şi prost rău, şi asta poate să i-o confirme mulli-san: am folosit întotdeauna aceeaşi adresă de mail. oricum, mă doare-n pulă de părererile lui de mediocru băşit. paranoia e mare.
  aş fi încetat de mult să-i frăgezesc chelea de drigană cu harapnicu, da vorba aia, doamne fereşte de prostu harnic şi lăbosu masochist.

  birja girl şi wiki boy: casă de piatră şi copii asemenea!

 156. goguvangogh Says:

  îţi dai seama ce formaţie intelectuală precară şi ce perspicacitate la alba-neagra are un homar care-l confundă pe garcea cu cimpoacă.
  bine, şi gauguin a fost coleg de garsonerie cu van gogh, dar în mod sigur bela bartok nu a scris rapsodia albastră.
  privind la căcărezele astea două, de bubaline care-şi dau cu călcâiu-n cur şi pe urmă râd ca prostu-n târg când vinde linguri, îmi vine să-mi fac cruce cu pula.
  măcar lorena ştia să înjure…

 157. goguvangogh Says:

  omîfîgî, omîfîg!!! abea acu văzui ce-o scris petentu: cică meseria lui e să cetească dîn cărţi. ahahahahahaha!
  deja mi-l imaginez răsturnat pe şezlongul editurii „cartea cu litere“, frunzărind blazat şi sclivisit vreun tom de 15 pagini, ceva versuri semnate de vreun iliuţă arpacaş vînjosu della pashkani (că mai nou aşa au creatorii ăstia de ărtie zmângălită, câte 3-4 nume sonore) sau vreo colecţie de snoave şi cimilituri pentru canari şi hamsteri.

  el e omu cu cartea, e clar, intromisiune în artă. ars est celare artem.

  te doare burta…

 158. goguvangogh Says:

  garcia,
  apropo de buriqa galaxiei, care vorbeşte purrfect în cele 3-4 limbi specifice cretinismului familial: afecţiunea se numeşte idioţie amaurotică, varietatea tay sachs.
  noroc să deie dumniezău!

 159. goguvangogh Says:

  errata: amsteri. de la amsterdam.

 160. we Says:

  omule nu ai folosit nimic cu niciun succces! tu ai centrat tot tu ai dat cu capul. iar eu ma uitam. reciteste-ti naibii lalaielile. „ba, aia nu e ca aia, ba ca aialalta, ca le iei la 3.99 la kil”. sunt prostii, sunt ametelile tate ca sa ai despre ce sa te hahai caznit. suptire garceo:)
  da, treaba cu homofobia e moale, las-o ca ai cazut in nas si la aia.
  nu e aici orgoliu, e doar test. si amuzare.

  tare, goago, deci daca tu folosesti 1 singur IP, atunci in mod sigur ca sunteti diferiti. LOOOL. lojika de Antena 3. treci la pus de poze si lasa-te de ce te depaseste.
  atat de amarat esti incat ai ajuns sa inventezi numa’ sa ai ceva de spus: am zis la „semn” si nu la litera, da’ nu m-as mira sa confunzi semnul cu litera; nu am pronuntat carti despre ce ce fac eu. nici articole nici nimic. ntz, nu lucrez la nicio editura (idiota!), mai screme-te gogule, poa’ iese ceva.

  deci: 1. v-ati lovit singuri cu capul de zid; 2. gogu pute de lojica si intelect in general (daca X are a atunci X nu e Y); 3. mai cazniti-va. poate intr-un an va iese ceva.

 161. goguvangogh Says:

  am să citez din memorie, că poate funcţionează mai bine ca logica, pe care tu o administrezi ca la farmacia doldora de compensate:
  tu – nu vii să ne jucăm pe blogul meu?
  eu – nu.
  după care îţi permiţi mai mult decât te recomandă instruirea şi IQ-ul şi începi să-ţi baţi pula de blogul meu, chicios, plm, aşa vreau eu, pe care eu nu te-am invitat.
  ca şi bolunda aia, care confundă pula cu penisul şi creierul cu cortexul.

  deci, cine e muist?

 162. we Says:

  clasa a III-a. LOL. e blogul tau cu invitatie? nu e gogule, e LIBER!! de ce te plangi atunci?
  pune-ti invitatie si pusi. pana atunci: ‘ai siktir cu smiorchaielile alea de 2 lei. si da, pozele sunt chichioase, multe din ele. it’s fine. dar nu mai pretinde ceva de altii si mai ales nu te mai umfla – ca nu ai de unde puiule. esti suptire, serios.

  tu de ce crezi ca ti-am hai si pe blogul meu?:) ca gafai pt comentariile tale? nope my friend.

  deci tu esti cum zici si mai esti si precar la prefrontal – serios acu.

 163. we Says:

  deci asta e pb lu gogu si a metresului garcea (famelica ukulele II): de ce am zis ca pozele de pe celebrul blog al lui goguvangogh sunt kitchioase.
  LOOOOOOOOOOOL
  de fapt: rofl.

 164. goguvangogh Says:

  băi, prostea, tu ştii ce e aia IP dinamic? te întreb şi eu aşa, ca cititor de arici pogonici care sunt eu, la o firmă cu mai mulţi cititori decât ai tu pe blogul tău de reblogat.
  şi de unde pula mea ştii tu ce IP am eu, proasta familiei? a, joci la blind. eşti prost de scîrţîi!
  scriu şi de acasă, unde am IP dinamic, scriu şi de la muncă, unde am IP static, de bucimucistan.

  vorbeam de stil, aberaţie de cromozom sexual, te dai mare cunoscător de artă, dar nu poţi distinge stilul a doi useri?

  era să zic proastă mai e mă-ta, dar nu sunt lorena, care n-a avut părinţi şi înjură părinţii altora.

  prost eşti tu, că aşa-ţi place să fii, prost şi falnic!

  ai noştri ca brazii, cu mucii pă chiept…

 165. goguvangogh Says:

  looooool, aşa e.
  ţi-ai epuizat neologismele şi competenţele, căcat dat cu fixativ.
  strâmbă-lemne cu pula-scoabă. ai de ia un un lighean de muci!
  să-i laşi şi lu aia mică.

 166. goguvangogh Says:

  tu nu vezi că deşi sunteţi la fel de proşti, tu şi căcata aia mică, eu vă pot deosebi demenţa, deşi trăiţi într-o simbioză perfectă, adică prostul fără pulă şi proasta fără ţîţe?

 167. we Says:

  daaaa, vorbeai de stil. asta se poate schimba. ziceai de adresa si nume. eu am zis de IP. ca ala e mai bun, da?

  puiule pana nu va vad pe amandoi la fata cu buletinele in dinti, raman la pp. ca sunteti 1. restul, IP-uri etc sunt frectii. un IP se poate manari, exista proxy-uri (apropo, ma uit f. atent la ce IP-uri imi intra la mine)

  dar merci ca mi-ai zis ca ai IP fix unde lucri.

 168. we Says:

  ai ajuns la injuraturi? cam repede. cine ajunge primul la injuraturi deobicei e cel care a clacat. dar tu esti clacat din nastere.

 169. goguvangogh Says:

  „supţire“… aşa e în romanes… eşti doct până-n măduva unghiei, ahahahaha! editoru pulii, ahahahaha

 170. we Says:

  eu vad 1 singur lucru: ca esti blonav de nervi f. aproape de salonul 6. obsesie maniacala e numai 1 din cele ce prezinti cu emfaza ca „goghizme”. serios, cauta-te. daca nu ai posibilitati materiale, te pot ajuta. si sunt ca si grrlita o sa participe cu ceva centi.
  dar pana atunci, esti in echipa celor cu bolnite care incearca sa defuleze pe unde mai pot: net.

  pa, ma duc sa ma uit la gheparzi.

 171. goguvangogh Says:

  „deobicei“, strike 2, eşti jenant de ridicol, filoloage!
  ia o pulă-n gură şi fă-ţi o poză. aşa, ca să vezi cum eşti tu de inteligent şi cult în cur.

 172. we Says:

  chiar nu sunt! vad ca recunosti rapid limba-ti naturela, a la aristot.

 173. goguvangogh Says:

  eşti un dobitoc agramat. şi la nervi devii genial de dobitoc.
  pa.
  ştele mă-tii.

 174. goguvangogh Says:

  gheparzi… ahahaha! prostu şi ghepardu. te doare splina!

 175. we Says:

  hai lasa-ma. tu si cu als. la fel si ala. cand era bagat in colt incepea sa se uite dupa greseli gramaticale. uite unde era rrohmahnul netului. verde ca urechea lu vangogh la 1 luna dupa taiere.

 176. we Says:

  yeap. imi recunosc limitele-sunt agramat. dar nu injur ca la fanta cortului.
  si chiar NU sunt filolog. nu lucrez in nicio redactie.

 177. we Says:

  ce poate raspunde un pitecantrop…

 178. goguvangogh Says:

  omu cu mîrţoaga, asta sigur n-ai văzut. ahahahahaha!

 179. goguvangogh Says:

  aiurea, nu lucrezi nicăieri. trăieşti prin boscheţi şi mănânci căcat. ia d-aici o muie.

 180. garcea Says:

  @amice esti penibil. rima e alta da´ prea te plangi ca vorbesc urit.

  sa recapitulam: te iei de bolgul lui cimpoaca si pozele care le publica, vezi domne fotografia nu´i arta, pozele sunt de 3,50(dollari , retineti) gasibile in orice supermarket. eu te bascalesc un pic, iti aflu preferintele literare, le compar la oha cu o mizerie comerciala, tu sari de gaoaza´n sus, vezi domne sunt pruozt si incult si habarnist, nu poti compara ciunga cu guma. Adica cum, puozele alea le iei la gramada si le descalifici din voleu, dar literatura e mai stufoasa, e pe categorii, stiluri si valoare. Zau, nu mai pricep nimic.

  De parca nu ar fi de ajuns, ca deh, te chinuie hitrosenia, o arunci pe aia cu io metresu´lu´cimpoaca. Discreditare maxima!!!
  Si fenomenal, musti din nada si te lansezi in peroratii, comunitatea gay ultra strong de la tine din oras aua, aua, cum participi tu ultra relaxat la partyurile lor, esti cel putin tolerant daca nu si dirlau. Pai ma uomule, atunci ce relevanta mai are daca io sunt metresu´lu´ cimpoaca?? Pina la urma chiar ca nu pricep o iota, ce ai vrut sa zici cu asta!? e bine sau e rau daca te spargi la caca? Mega klisma party, all neighbours invited,( cine nu vine e un bulangiu intolerant).

  deci am o rugaminte, nu mai incerca sa explici ceva, io´s confuz nativ nu trebuie sa te mai straduiesti, mai bine injura´ma, spune´mi ca´s incult.

 181. garcea Says:

  ahhahhahhahha cimpoaca, ce rau ai ajuns de te compara ashtia cu incultu´de garcea ahahhahhahha!

 182. un vecin de la etajul sapte din blocul lui Cimpoaca Says:

  @Cimpoaca

  la 4 dimineaţa, când îmi fut io muierea şi aia urlă-n draci

  Domnule Cimpoaca,

  vecinu matale de deasupara, moldoveanu ala blajin si de treaba, zicea ca, de fapt. matale iti bateai femeia la 4 dimineata, si femeia striga ‘aoleo, sariti, ma bate Cimpoaca, este frustrat ca nu poate sa… ‘ Restul ce zicea ea nu se mai auzea, ca matale racneai si aruncai cu obiecte diferite in tevile apartamentului, de se auzea in tot blocul. Moldoveanu a inregistrat totul pe banda, numai ca politia a spus ca nu se baga, ca matale esti de la Securitate si o eventuala reclamatie nu are nici o sansa. De aceea saracul moldovean de deasupra are stare grava de insomnie, ca zicea ca matale iti bati nevasta in fiecare noapte.

  De asemeni, moldoveanul alalalt care locuieste in locuinta sub a dumitale, s-a plans la politie ca se scurge pisat din locuinta dumitale, ca matale te pisi pe unde apuci prin lucuinta si s-a udat tavanul lui de tot, simiroase bestial a pisat. Nici pe el nu-l ia politia in serios, din aceleasi motive ca si la moldoveanul de deasupra, fiindca dta ai pile mari la Securitate.

  Btw, moldovenii aia ziceau ca matale te numesti in unele zile Cimpoaca, in alte zile te recomanzi ca Alacarete…, in alte zile zici ca esti Incaunipocrit, in altele le zici ca esti GoguvanGogh, in alte zile le zici ca esti Blegoo. (de Garcea n-au auzit ca te-ai numi… :)…).
  Saracii moldoveni! Ce pacoste pe ei!!!

  dragut cu ciomagu-n ţevi şi-n duşumele cu catroşii, la 4 dimineaţa, când îmi fut io muierea şi aia urlă-n draci.

 183. un vecin de la etajul sapte din blocul lui Cimpoaca Says:

  correct:
  dragut cu ciomagu-n ţevi şi-n duşumele cu catroşii, la 4 dimineaţa, când îmi fut io muierea şi aia urlă-n draci.

 184. we Says:

  Garceo voi 2 o luati razna, voi 2 sunteti homofobi. Asa ca ciocu mic. Cat despre poze sunteti de un penibil maxim. De prost nu stiu dar incult sigur. Cum poti compara poze furgasite cu niste carti??

 185. we Says:

  nici macar. gaura din cearsaf & garcea gemand’n kaska. cine dracu’ crezi ca sta cu un asemenea scapat de la loony bin?

 186. buricul galaxiei Says:

  @Cimpoaca

  buriqa galaxiei, care vorbeşte purrfect în cele 3-4 limbi specifice cretinismului

  Btw, una din alea patru limbi este taytsh.

  Vos hostu gelernt in kheyder?

 187. we Says:

  Deci asadar & prin urmare, in concluzie: fac misto de ceva poze furgasite de cimpoaca-colorata-maine’i-gata de pa net. Cimpoaca sare ars cum indraznesc, ca alea e arta digitala, manipulare artistica et al. Marea Moarta intre dinti si buze si nu altceva. Glandele ii lucrau la maxim, ochii ca pe Marte…pazea!
  Mai smeker, nea garcea (eternul tinator de trene) ma ia sfatos la comparatii poze-carti. Si o ameteste al nostru de se face singur de bazna. 1 fotografie – 1 carte pt. sfatosul garcea. inteleptul din bavaria. Mey garcea, cand matale o citesti la min 100 de carti din domeniul pe care doar l-am aruncat la oha, atunci sa incepi sa faci judecati et al. Pana atunci te kakarisesti singur.
  Cat despre tine cimpoaca, cat de jos poti sa ajungi de urli ca apucatul pt. niste poze nici macar facute de tine. Toate toantele, toti imbecilii isi pun pozele pa net. Poze cu unghii, cu catei, cu pisici, cu labele picioarelor et al. Zambind, ‘au ba, naiba sa ii ia.
  Tu furgasesti poze si le zici Arta. Macar leutza, grea sa ii fie cenusa, pretindea ca sunt ale lui.

  Voi 2, un ignoramus ce compara 1 foto cu 1 carte si un phineas gage fara gaura fizica in borhotu’i de sub calota va permiteti sa judecati oamenii? Voi, mah?
  Vai de capul vostru de amarati.

 188. goguvangogh Says:

  ca „deobicei, supţire“.
  s-a-nchis cantina socială şi fenilcetonuricul n-are somn la 1 noaptea. aşa e când eşti boss şi n-ai slujbă. superb adăpostu pentru homleşi, da trebe să vii la timp, altfel dormi prin şanţuri şi-ţi curg mucii-n leptoc.

  iar vânzătoarea de ştrampi din aţică pentru dame faine şi emancipate, specialistă în mitul androginului bilingv, fingăreşte mausu în căutare de băgare-n seamă. tot la 1 noaptea.

  amândoi, la unu noaptea, nu fac cât unu.

 189. goguvangogh Says:

  garcia, incultule, cum se scrie sunt prost, cu un i sau cu â din i?

 190. garcea Says:

  io mi´am pus si cu pula!!

 191. garcea Says:

  cu ŷ! esti nebun vrei sa se supere comunitatea infantililor gay?? fiti´ar trena a dracu´, printre ce idioti m´ai bagat… si am scris io cu mina mea ca asta e baiat deshtept. Da pe ofilita aia ai vazut´o ce überlustiga e?? sabia sa fi fost de font mhmmm ce brand avea :o))
  Bai, te somez hai in plm sa ne caram de aici, altfel ramai fara trenajor

 192. goguvangogh Says:

  da aşea, deobicei, tu te-mbraci suptţire sau gross?

 193. garcea Says:

  deobicei ma adaptez situatiei.

 194. we Says:

  ce-i garceo, ai luat prea multe in freza & in timp atat de scurt, asa ca te gandesti ca o retragere scarbita iti va repera onoarea? awww…si eu care inca eram cu manusile. chiar nu vrei sa vezi cum e cand am numai boxul? fara injuraturi, fara cimpo-istericesti, fara 4-l words.

  mai puriilor, buratei tinarici, voi credeti ca toata lumea e lorena?:)

  drojdia aia de cimpoaca o tine pe suptire (da, mah, stiu, este subtire). dar parca ti-am raspuns. locul tau natural e la fanta cortului, in ghena blocului, glina.

  pe @grrl numai in invective o tineti de 2 saptamani – absolut gratuite. da’ de-alea grele – ovul cu tzatze. pe tine nu te-a nascut o femeie, mai djimboaka, sau atat de retard/de spitalul 9 ai ajuns?
  eu, daca am facut misto de pozele adunate de cimboaga si i-am zis ca e un ipocrit, ca tot la frizerite trage desi se tine mare cult scarbit – mentionari de filosofi obscuri ah-ah, ofaieli de astea scarboase de ratati de rhomahnia, a luat foc si a ajuns sa ma injure de mama.
  da’ cine sunteti voi, mah? mai stati pe aici sa va cunosc mai bine, puisorilor.

 195. we Says:

  aia Korpenkultur se numeste – gogule pune artistica la loc de cinste!

 196. goguvangogh Says:

  na, că şi-o vărsat papagalu cu pene pe spate ciorba la plic pe şalopeta de la editură…
  ia să mai conspectăm din cele 100 de cărţi pe care le citeşte zilnic acest hajdău-corcoduş.
  garcio, dacă te bate, că văd că ştie box şi masaj tailandez, să mă anunţi, că io-l chem pă petrof, ştii că are 2 metri!

 197. thepawnshop Says:

  hahahaha ! cimpoaca nu-si fute nevasta , si chiar daca ar face-o , din cand in cand , mititelul , mai sta si pe tusa . si atunci face sex la telefon . scarba isi imagineaza ca e si bun :)))))

  va scrie o tona de ineptii si va zice ca e genial .
  capul pe care-l taie el e pula de care-i atat de mandru .
  imbecil cu diploma .
  hai , varsa-ti veninul in o mie de comentarii , daca poti scrie atatea
  mai salveeaza /saliveaza vreo revista .
  incepand de-acum … start !
  fufa masculina !

 198. garcea Says:

  alouu domnu´we, copiraitu´pt „ovul cu tzitze” imi apartine. Chiar tu ai zis ca se deda(ghirrl) la flendureli d´alea nasoale. Uite acu baga si cu alt nick, mie mi se pare ca asa ceva nu se face, da´vb ta de cind sunt io apostolu´ moralei in blogonia!?
  mneah, treaba cu ovulu´ n´avea nimic cu mamelele, tintea mai degraba spre stadiul ei de evolutie.
  Io ziceam sa fiu fair si sa nu te suprasolicit cu simultanu´da´daca tu zici ca esti jmeke, baga mare.

 199. we Says:

  gogule, esti penibil. da’ rau. si cu metoda. hahaielile tale imi aduc aminte de glumele lu dan negru. mai bine defileaza cu moastele lu pruteanu in bot, ca tot esti mare hikler al gramaticii. faci si tu ceva util, gasesti un sens al vietii tale de loser.

  alea cu flendurelile erau demult apuse, garceo, ipocrit las ce-mi esti.
  gradul de evolutie e across species, nu intra-, intelept yodelitor. ai mai scos 1. asa, inseamna ca unul din voi e cu laptii in falci si celalalt isi bate icrele. nu mai pui ca unii isi mai schimba si sexul functie de prop. mediul inconjurator.
  mai explica-te. esti fany rau.

 200. garcea Says:

  ai dreptate, da´ iar nu mai inteleg nimic: grammar nazi= bad, scientific nazi= good?? Deasemenea aia cu ovulu´am bashit´o ieri, se mai pune si azi? Daca da, se pun si flendurelile lu´toanta aia, so we´re quite quitt.
  Tu zici ca io sunt fany? ia mai citeste ce scrie girrleatza. Oi fi io prost&incult da´tu te contrazici non stop.

 201. garcea Says:

  ce plm faci ma, te string manusile, ti s´a intrerupt circulatia si ai lesinat de indignare? Auzi bah we, defineste si tu in conceptia ta termenu´de ipocrizie, bai semizeu al logicii. Deci cita vreme se bate pula de capu´unei nebune lunatece, toata lumea ride si bate din palme. In momentu´in care in mod consecvent este luata la refec urmatoarea care vorbeste in plus se schimba kalimera, pai cine e ipocrit ?? deci ai tinut sa precizezi ca de o peridoada definita de timp o improscam cu invective(factorul timp joaca un rol) iar calomniile ei de doi bani de alaltaieri s´au clasat din oficiu. Cum plm?

 202. ninja girl Says:

  qgarcea

  se bate pula de capu’ unei

  Bre, Nea Garcea, exact asta faci matale – bati „cu p**la de capul” ORICAREI fete.

  Dar stii cum arata chestia cand experimentrezi tactica asta cu mine ? Adica p**a’ dumitale batuta virtual de capul meu? Este cum ai da cu un betisor (de chibrit!) untr-un munte.

  Sorry ca pierzi mereu cand ‘te bati’ cu mine (adica o iei bine ‘la freza’, cum zice we, care este singurul ce reuseste sa pastreze un overview, in ciuda mormanului de cacat si pisat si alte excretii pe are matale cu Cimpoaca le depuneti aici zi de zi, cu sarguinta socialista, de parca ar fi un Cincinal de indeplinit cu tema ‘lupta impotriva lu’ Lorena’, care Lorena, daca nu este de fata, n-are dea-a face, ca dta si Cimpoaca sunteti in stare sa o inchipuiti/proiectati in orice fiinta de genul feminin).

  Btw, acel ‘dat cu p**a’ in capul fetei nu este – la matale si cimpoaca – really un ‘gender issue’. Totul a inceput de la un ‘ethnic’ issue (pisatul pe romani), pe care matale cu Cimpoaca ati incercat sa-l ‘rebrănduiti’ ca gender issue (datul cu p**a in capul unei fete) , dar nu v-a reusit. Aveti amandou cate 5 (cinci) bile negre, You’ve lost the game!

  :>> *evil grin*

 203. ninja girl Says:

  @garcea

  @grrrl iti cer scuze ireversibil pentru indrazneala de a te numi…

  degeaba ceri scuze, Nea Garcea, de la ninja girl nu primesti niciodata iertare, de la ninja girl iei o lovitura (sau mai multe) cu sabia daca te porţi urât.

  Matale te-ai agatat singur cu prohabul in sabia ninjeasca, ai luat cateva sabii, iar acum te plangi in gura mare, si ceri iertare.

  You lost the game! si trebuie sa suferi in tacere, cu barbatie! Souffrir en silence, comme un chevalier! , in virtutea celor scrise in titlul blog-postului) :-) – Chivalry is the poetry of life, dude! Take notice!

  Nu te mai vaicari acum cerand scuze dupa ce ai vorbit ca un ordinar fara intrerupere numai de p*lă, si te-ai luat la incaierare big time cu innocent bystanders (like we). You are SO boring !!!

 204. goguvangogh Says:

  băi, garcio, io am văzut mulţi proşti şi multe secături, canalii, mitocani, mojici şi marţafoi la viaţa mea, dar ăştia doi sunt sigur şi ţigani. din ăia de-ţi fură portofelul în tramvai şi pe urmă te bat fiindcă nu le-ai dat şi bacşiş.

  tu poţi să crezi că troglodita asta cu ştaif de bronz-aluminiu chiar a-nţăles că tu îi ceri scuze pe bune pentru că nu te-ai lăsat tâlhărit?

  tu-ţi dai seama ce traumatisme obstetricale au suferit bădăranii ăştia semianalfabeţi, în ce endogamie şi promiscuitate au fost zămisliţi penibilii ăştia, încât nu m-ar mira să fie rude?

  jean-etienne dominique esquirol, un psihiatru francez de pe la sfârşitul secolului al XVIII-lea şi începutul veacului al XIX-lea, adică pe vremea când deficienţele mintale erau atribuite exclusiv spiritelor rele, a sintetizat într-o singură frază ce se întâmplă cu aceşti sărmani:
  idiotul se află în starea în care facultăţile mintale nu se manifestă niciodată, nu este o boală, ci o stare (n.n. astfel, nefiind o maladie, prostia nu se poate trata).

  sunt nişte animale: papa, caca, pişu, laba.
  şi n-au deloc haz, nici măcar involuntar. ceea ce este tipic bestiilor şi dobitoacelor.

  e mult mai prost ca ele cine le mai scocioară unica pereche de neuroni, şi ăia vegetativi.

  cred că mulligan ori e mort de beat, ori e perplex, altfel nu pricep cum poate avea asemenea chiştoace de amici. în fond, ghişeftu lui. io n-am io nicio tresărire. dar nici nu vreau să-mi bat joc de blocu lui.

  P.S. billa girl şi metro boy: nu vă mai osteniţi cu reply-uri. aţi izbândit! sunteţi superbi, splendizi, sublimi, uatevăr, eniuei şamd.

 205. ninja girl Says:

  @Cimpoaca

  nu vreau să-mi bat joc de blocu lui [mulligan]

  Breee, Cimpoaca nene, wake up! Cum adica nu vrei sa-ti bati joc de blogul lui mulligan ?

  Pai chiar matale te-ai căcat si te-ai pişat aici in thread in mod repetat, ai vorbit tot timpul de p*la, ai spus ce faci cu muierea lu matale la ora patru dimineata, etc etc, si acum zici ca nu vrei sa-ti bati joc de blog? Asta este contradictio in adjecto , asa ceva stia chiar si jean-etienne dominique esquirol, chair a ascris depre asta… Trebuie sa-l citesti mai atent… :>

  Adevarul e ca te-ai ofticat de tot ca nu ai dat aici de nici o Lorena, si ti-ai deschis prohabul degeaba.

  Life is hard, and Ninja’s sword is sharp – si matale nea’ Cimpoaca te-ai agatat cu prohabul de sabia nijeasca. Tz, tz.

  Poor Cimpoaca! Acum ar fi bine sa suferi in tacere, si sa nu mai faci spume la gura! Vai, ce ignobil! :>

 206. garcea Says:

  Rid si pling. rid…

 207. ninja girl Says:

  @garcea

  Rid si pling. rid…

  Ridi, pagliaccio!

 208. garcea Says:

  da´ tamponu´ ala de la playmobil pa unde l´ai uitat?

 209. ninja girl Says:

  @garcea

  playmobil

  Bre, nea’ Garcea, I Pagliacci (din care ne-ai cantat matale aria de mai sus ‘Rid si pling, rid’) nu este de Playmobil, ci de Leoncavallo.

 210. lilja Says:

  :) of, eu vorbeam serios. oi fi nimerit la o bâză care nu poate fi deranjată dintr-ale sale

 211. we Says:

  pp. ca nebuna lunateca este lorena. poti gasi pe aici, de cauti & gasesti, care e parerea mea de ea, lorena. a facut-o lata si pe aici.
  ti-am mai zis de 100 de ori: grrl nu este in liga lorena!
  ipocrizia nu are cum se defini logic, pt ca ar ajunge la o contradictie. asa ca lasa-ma cu teste de astea de 2 lei.
  reciteste DE CE il fac pe cimpoaca ipocrit si vei vedea ca NU PRONUNT nicio grrl, nicio lorena.
  calomniile grlitei la adresa lu cimpoaca chiar eu le-am taxat – asa ca nu ai cu ce sa ma fault la asta.

 212. we Says:

  da, se pune pt. ca e ceva de o mitocanie uriasa. pt. mine s-a depasit limita. bai fartangailor, injurati-ma pe mine, dar nu recurgeti la asa ceva, ce mama dracului. tu nu ai iesit dintr-un ovul? sunt injuraturi si injuraturi, romana e f. buna pt. asa ceva, dar mai uita-te si in jurul tau.
  imi place cum scrii quit:) daca nu le ai intr-o limba straina nu te mai maimutari.
  nu ma contrazic deloc. ori faci pe prostul (ceea ce banuiesc) ori nu le pui cap la cap. sau amandoua, in diverse procente.

  asa. acum o sa incepi sa urli, impreuna cu gogu, ca @grrl a inceput. asa, si? ce v-a facut? v-a stricat imaginea netica?!

 213. we Says:

  ah, de cand asteptam acest fast moment: gogu plin de kultura. asa, ca la rhohmania, cu citate din celebri, sa vada lumea ca a citit O CARTE. si stie sa gaseasca wikipedia.

  si injurand in continuare de mama, pai ce plm, ca un superior mioritic ce-mi e.

 214. we Says:

  lilja, apele astea chiar fac ceva, sau e doar reclama? intreb penca nu am folosit niciodata.

 215. garcea Says:

  da, da ai fost la spectacol in legoland :o))))))

 216. garcea Says:

  Bai we, tu esti naiv rau mah. Teoretic, te trollez asa un an si o viata, numa´banu ma poate opri. Da´ altceva vroiam sa te intreb: tie nu ti´e jena cu grrl asta??

  eniuei, ce am facut bai doctorila m´am minjit la gura de iengleza si´am uitat un „s”?? Bai gardianu´ipocriziei ia reciteste´ti comentariile si vezi cite „typo” uri faci tu..da´numa´cind te enervezi. hai siktir!
  „aţi izbândit! ” ROFL

 217. we Says:

  eram sigur ca vom ajunge aici: cat de tari sunt voi in trollisme! pai 1. da, esti un troll, da’ de ala la 2 saci kilul. nimic misto, interesant, nici macar vreun segue de retinut. repetati aceleasi prostioare, ca niste pustani de 15 ani. jalnic pt. 2 care se cred mari si tari, niste „nishati”, cititori de filosofi. inteleptii ulii. uite unde erau diogenii.
  2. de ce sa imi fie rusine cu grrl, nefiind cu?
  3. daaa, ai facut-o expre cu engleza – numai ca inca nu ai nimerit-o. mai incearca, hai ca goagal e si pt tine.. nu-i prima oara cand dai in strachini cu engleza (apropo, gimme a break e o cocalarie invatata la televizor. spare me, desi poate mai rar intalnit la televizor, e din alta liga). acum ar fi de fapt a 3-a oara. trolul lu peste scremandu-se intr-o limba la care e precar. penibil, puriule, poate mai citesti si altcv. decat reclamele de la magazinele cu solduri. fyi: este call it quits, deci nu a fost vorba de typo, ci de altceva (daaaa, stiai de fapt, garcea cel prea-intelept din bavaria)
  4. ce are ipocrizia cu typos, numa’ tu stii. da’ tu continua, latra pana te deshidatrezi..
  pun pariu ca cimpoaca va veni in forta cu inca 1-2-1000 mesaje coprofile, dupa care iar isi va cere scuze lu @stamate etc.
  2 gaoaze pline de sine. 1 care zice ca e arta cand furgaseste poze cumparabile la costco, altul care ii tine trena si e confuzat prin natura.

  dar, da, sut naiv, u got a problem with it? if yes, bite me.

  v-ati facut de rahat cam pt. toata perioada cand veti mai parazita netul, michimausi isteroizi.

 218. garcea Says:

  Eu sunt la job unde ma plictisesc groaznic…mi´e sila de sef, de sarcini, de colegi. Poate pricepi.
  garcea e un nick überhypermegarelevant. Nu stiu ce au citit altii, stiu numai ce nu am citit eu :o)))
  Da, am „invatat” iengleza privind seinfeld, exact asta intelegea orice „pitecantrop” cind am zis de „gimme a break” da´ tu nuuuuu, ningia, ai facut marea descoperire din shanghai :o))))
  La fel si „garcea´i prost&incult”!!!!hombre spune´mi ceva ce nu stiu, daca´mi dai voie sa te parafrazez.
  Treaba cu „nisha” e irelevanta, cred ca are legatura cu anumite recomandari din ceva discutii private. Adica ai gresit destinataru´

  Nostima si reactia ta überarbitrara vis a vis de evtl citate si cuvinte de uoameni „culti”. La unii e semn de neamprostie cu emfaza, la altii starea naturala a lucrurilor.

  aham „gaoaze” si „michimausi isteroizi” fac parte din „segue” ul primordial in urma caruia a aparut inteligenta pe pamint. pfffff stii ce ar zice seinfeld la faza asta??

 219. mulliganoglu Says:

  ce hecatomba!
  ninja, au nu stii ca dl dzeul nostru, lordul balawor, cumplitul Hachiman, nu sufera jertfa de animale cu betesug?! nu-i mai parli la foc mic, ci lasa-i sa zaca in voma limfoasa

  we, nu-i mai agita pe cultii astia 2 ca ma trezesc cu premiul academiei si va trebui sa-l refuz

  nu prea va place poezia, poietilor care sunteti voi poieti, garceo si cimpocule. n-am timp sa ma delectez cu productiile voastre liricoidale, dar fac pariu ca iar v-a facut ninja mica in sange si voi va isterizati ca niste tiriste neplatite. luati cu paine, sa tina de foame.

 220. grammar ninja Says:

  Eram pe cale sa trimit trupe de recuperare, pre-ichimonji-bara, Odiosule!

  ai ratat Teh Goodwill Games

 221. goguvangogh Says:

  piftie cu franciză în cavalerism, curtoazie şi lăbărţoşeală

  când te suceşti, ca micu pe grătar,
  (dar te zgârceşti la chifle şi muştar),
  nu mai chema la sindrofii cu semipreparate
  decât pe cei care te fut în spate.

  pe mine, care nu ţi-am cauzat fisuri anale,
  nu mă înregistra la victime colaterale.
  cum nici eu n-am să-ţi fac dosar,
  că te-ai grăbit să scuipi un osuar.

  ştiu că n-ai timp, eşti ocupat, pesemne,
  aşa că te salut pentru ultima oară.
  vei pescui probabil toată viaţa semne,
  şi vei găsi-n final, cu capul, semnul bară.

 222. we Says:

  awww. cimpoaca sufera. ti-a dat adio-ul, stamate!, in versuri. cat de tandru, cat de romantic…
  cand eu ziceam ca cimpoaca trage in mod naturel spre spalatorese si slujnicute, nu m-ati crezut. nu-i asa ca te uiti si la telenovele cimpoaca? si ii trimiti conspecte lu garcea?

 223. we Says:

  da garcea, pricep. esti un loser. numai ca nu e vina mea, sau grrlitei, sau a lui stamate. si pana la urma nu imi pasa ca nu iti place ceea ce faci, ca ai problemele a vreo cateva sute de milioane de oameni. „garcea” e o furatura din „glumitele” mioritice. tre un IQ de 160 ca sa iti iei un asemenea nick plin de sugestii culturale.
  pai se pare ca nu ai citit f. multe – ceea ce e normal dealtfel, nimeni nu poate pretinde ca a citit „foarte multe”. numai ca nu te mai da in barci cu „ameteli” si „confuzionari”. ca esti penibil.
  & nu vad de ce ar fi pb. mea ca ai fost o putoare patentata si ai „invatat” engleza de la seinfeld. problema ta, amice. needless to say, ca mi-ar fi rusine sa „explic” papagalismele anglice prin „seinfeld”.
  & hai sa iti zic ceva ce poate nu stii: esti cam depresiv micutule, nu te simti prea bine in tegumentele’ti. iarasi nu e pb. noastra.
  dar atunci cand & tu & cimpoaca va defulati problemele pe net, prin comportament de „genii pustii”, vechea boala romaneasca, cand sunteti prea o-bou-siti ca sa mai scrieti normal ci va faceti stindard din cocalarii, atunci avem o problema. si de aceea treaba cu nisa este f. relevanta. sunteti prea inteligenti, culti, spalati, umblati ca sa fiti normali, o, voi sunteti Cimpoaca & Garcea, cei care se indura de noi, astia mai naivi si prostuleti, din samadhi, si ne arunca cu sila royala sferturi de panseuri. O, voi, supradotatilor!
  exact ceea ce spuneti ca uriti, de fapt faceti – asta’i suprema ipocrizie si e perfect exemplu de furat cauciula’ti. & la fel ca 90% din romani, faceti ca trenul daca cineva va zice ceva ce nu va convine. 1 singur am vazut facand atat de urat cand s-a facut un pic de misto de pozele sale. ala sarmanul suferea, printre altele, de narcisism. si la fel ca cimpoaca, avea o vioara a II-a pe net.

  eu am inchis subiectul asta, nu mai particip la „hecatomba”. ceea ce era de vazut de catre altii, s-a prea vazut in astea ultime zile.
  A+

 224. Păstorica Ninjească şi fuaarte Girly Says:

  Nu avem vreo veste nouă
  ‘n paralele universuri.
  Musca Tsetse face ouǎ
  şi Cimpoacă face versuri.

 225. garcea van treantza Says:

  „awwww” e strigatul de lupta si satisfactie in momentul cind il sorbi in ochiul maro pe vreun vecin gay si mai dotat la party?
  tot incerci cu dezbinari de duzina, crezi ca e asa usor sa´mi zgarii orgoliul, da mah nah io sunt treantza lu´cimpoaca.
  Io m´as declara de acord cu voi daca a. girleatza infantila e progenitura unuia dintre voi si b. are maxim 12 ani. Unde b. e conditie fara de care se termina aratura. Pina una alta vad ca e si contagioasa, ti´ai expus sharshafu´fara nici un pic de haz. deci, bai patrocle, mai fa si tu o tumba in timp ce aduci osu´, poate, poate..

 226. Sadoveanu Says:

  @garcea

  patrocle

  Bravo Garcea, ai fost silitor la scoala si m-ai citit atent.

  Dar acum nu mai pierde timpul cu compuneri despre Patrocle.

  Actual trebuie sa te feresti de Lupu.

  [btw., de ninjile mici nu mai trebuie sa ai frica, deoarece am auzit ca au fost mustrate sa nu mai intreprinda actiuni punitive asupra animalelor cu betesuguri] :)

 227. lilja Says:

  facfac. sunt de la slanic moldova, mereu incurc. sunt incluse in tratamentu’ balneologic, recuperare, din astea. n-ai fost niciodata in tara pe la bai termale, w.e.?

 228. we Says:

  @lilja, nope. nu sufar de reumatism sau alte bolnite similare. in +, daca ar fi fost ceva, eram la o aruncatura de bat de tekir-ghiol.

  si de recuperat e prea tarziu. iremediabil, irecuperabil, irefutabil:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: