mircea badea parasit de fani

din vorba nutritionistului, = esti ceea ce mananci, rezulta ca als atrage tot felul de musco(a)i(e). de aici balamucul.

xyz: la ora 2300 frustratu’ închide compu’ brusc, pentru că apare mircea badea pe sticlă şi omu’ nostru se simte răzbunat.

isuciu: bravooo, aplauze

als: looool! bata-va sa va bata norocu, dle xyz, k bine le mai ziceti!

ce decadere! sa ne amintim de vremurile de glorile ale fanclubului:

isuciu: Îl urmăresc deseori pe Mircea Badea. Sunt antologice relatările sale. Badea m-a distrat copios şi când se referea la politicieni. Satira lui merge direct la ţintă iar limbajul este voit de cartier, ca să înţeleagă tot omul. Este autorul unei expresii remarcabile: Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul [ciordita: http://ioan-mihai-cochinescu.blogspot.com/2008/07/exist-oameni-pe-lun.html]. Dar pe plan local poate fi considerată o vorbă mare, după cum a recunoscut şi Andrei Pleşu.

als: si mie mi se parea amuzant m.b.! tre sa recunosc k e un entertainer talentat.

Amo Meo Holpan: Mircea Badea: un fel de Vacanta Mare si DOD reciclati pentru smecherimea Romaniei. Va place ? Succesuri atunci si un calduros “welcome” in tagma taximetristilor mari consumatori de M.B. ! Intr-o tara in care toti se plang de badaranie, vad ca fiecare are badaranul lui preferat. Aici vad ca gasesc fani M.B. Ma mir sa vad totusi cum badarania este admirata. De cine ? De oameni cu pretentii care-i considera badarani numa’ pe aia care se iau de ei.

isuciu: Recunosti ca Badea are talent. De acord ca e cam marlan. Eu prefer marlanii cu talent. Spune (cu talent) si multe lucruri adevarate. Si de ce crezi ca taximetristii trebuie dispretuiti ?

http://www.isuciu.ro/?p=1342

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un comentariu