rev.glob. 3/10

cu siguranta ca una dintre calamitatile secolului xx (cu efecte in xxi) e scolarizarea entitatii ioan suciu, economist & prozator rromin (v. ro_wikipedia), un impatimit al culturii, un apasat de problemele acesteia, un neobosit critic literar. iata gandurile unui intelectual in ziua de dupa sarbatoarea invierii tamplarului:

Ce fel de roman este Călătoriile lui Gulliver ? Desigur că este o alegorie. Prin călătoriilor sale Gulliver  parcurge un drum cu etape simbolice, aducând în prim plan probleme politice, literare, filozofice. Dar mai este un roman modern care poate fi foarte uşor asimilat operelor lui Kafka, Ionesco sau Beckett. Să nu uităm însă că a fost scris pe la 1700.

pe larg @ http://www.isuciu.ro/?p=2220

belengher (pelo, kamikaze si-au calculat pretul cu o incertitudine de 0,1 lei pt. k=2), orfan de ambii parinti (de la frageda varsta de 39 de ani), a produs doua pagini miscatoare in memoria acestora. cea dedicata mamei se incheie si mai comic:

După cum spuneam, mama. Numai una este.

[poza cu mama]

Acum nu mai este.

http://beranger.org/post/355985896/mama-27-ianuarie-1929-8-iulie-2009

lipsesc, printre multe altele, fotografia crucii & pretul inmormantarii (cu doua zecimale, dreaq, sau, macar, nivelul de incredere)

+++

Etichete:

133 răspunsuri to “rev.glob. 3/10”

 1. F Says:

  un mare ganditor

 2. mulliganoglu Says:

  & un mare luptator

 3. we Says:

  lool. mai, de unde le scoate? pe bune ca un om cat de cat normal ar mai obosi si el, ar mai scoate si el macar din an-in-pasti ceva de bun simt, comun, nu stiu, ceva de genul „cerul e albastru”. dar suciulean e neobosit, o fi naibii vreun perpetuum mobile, le scoate pe banda rulanta fara nicio gripare.

 4. mulliganoglu Says:

  WE, daca le-ar da aleator, ar mai nimeri si cate una buna

  e clar ca e programat sa dea numai gherle

 5. gg Says:

  ”Gulliver încearcă să argumenteze totuşi superioritatea alcătuirii corpului uman. I se reproşează că are numai două picioare, că mîinile-i sunt prea scurte şi unifuncţionale. De toată savoarea este scena în care Gulliver vede o iapă albă trecând o aţă printr-un ac surprise . Este o secvenţă care trimite la teatrul absurdului.”

  ca rezultat al cititului pe diagonala apare si aceasta adanca cugetare.deci,in logica succiuleana,basmele lui ispirescu ne trimit la acelasi teatru(vezi,ca nici definitia de teatru al absurdului n-o stie).
  a auzit,totusi,ceva cu ionesco,cu absurdul,cu alea.numa’ ca, obosit de noaptea petrecuta sa ia lumina,le-a incurcat.sa mai spun ca e vb de Atotcuprinzatoarea culegere de politicoase si cultivate conversatii, in care,adevarat, se pot gasi resurse comice de absurditate,nu stiu cui foloseste. mda.da’ vb lui elf,o fi vun perpetuum mobile(mai stiu o bloggerita care produce,si produce,si produce,de nici nu poti sa te tii cu cititul,darmite sa mai si intelegi ceva).

 6. gg Says:

  ”Fata era şi ea foarte naturală, tânără şi frumoasă. Nu trece mult timp şi tânărul se pune pe ea. La propriu. Şi ca prin minune, rugăciunile au ajutat-o şi fata s-a vindecat. Şi pleacă în lume.”

  iar daca gulliver nu te-a convins,draga buck,asta sigur e geni(t)ala.nu?

 7. gg Says:

  Teatrul absurdului ionescian – după cum se poate afla şi din Note şi contranote de Eugen Ionescu (1962) – îşi revendică neputinţa diferenţierii dintre comic şi tragic: «Eu n-am putut niciodată să înţeleg diferenţa care se face între comic şi tragic. Comicul fiind intuiţia absurdului, îmi pare mai disperant decât tragicul. Comicul nu oferă nici o ieşire… Spun „disperant“, dar în realitate, el este dincolo sau dincoace de disperare sau de speranţă.». În teatrul absurdului se renunţă la normele arhitectural-conflictuale „exterioare“, autorul arătându-se mai preocupat de „relevarea paradoxală“ a resorturilor interioare ale construcţiei dramatice.

  În „decaedrul“ capodoperelor absurdului au memorabilă strălucire: „Cântăreaţa cheală”, „Rinocerii” şi „Regele moare” de Eugen Ionescu, „Procesul” şi „Metamorfoza” de Franz Kafka, „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, „Ciuma” de Albert Camus, „Diavolul şi bunul Dumnezeu”, „Muştele” şi „Târfa în respect” de Jean-Paul Sartre.
  [modifică] Note

 8. mulliganoglu Says:

  urmand e-logica suciulaniana, Cervantes e un povestitor postmodernist

  e ceva de cioban jegos in suciulanu asta, mult mai usor decat prostia (care poate fi amuzanta) de sub care scapa si pe care troneaza, ceva din adn-ul lui ion al glanetasului, mult imputit, o basica cu borhot

 9. lektor Says:

  „entitatea ioan suciu”.. un adevar stingher intr-o mare de injurii.

  (si) eu beau de rup, dar nu simt nevoia de-a improsca in stinga si-n dreapta cu lichide maro. Ce naiba mulli, esti de o mie de ori mai tare decit individul, dar si de o mie de ori mai slab.

 10. we Says:

  lektor a revenit la „moralitikon”.
  „ma simt aproape de als”. pai als e aproape de suciulean –> tu esti aproape de suciulean.

  ce ti se intampla lectorene, ti s-a redus corul antic de pipaiciste? nene, daca ai nevoi presante, als si suciulean, de care te simti atat de aproape aim to please. unul cu cioc, altul clapaug, amandoi cu ochelari. pt. fun o ai si pe a treia, cea in genunchi pe covoras.
  si ps: da, nene, sunt genial! asa zice toata lumea buna despre moa. imi pare rau ca ti-a luat atat timp ca sa realizezi asta. dar better later than never.

  dar sa revenim: suciu a facut rau repetat. rau in mod obiectiv, masurabil. oops, dar tu nu stii despre astea ca ai trecut in randul lumii si nu mai putinta sa citesti despre.
  cat despre puti(ri)nte, presupun ca ti-au mai ramas ceva culori de la paste. sugerez sa le folosesti, preferabil violetul, ca tot ai relatii speciale cu G_d.

 11. we Says:

  later edit: ca sa scriu in clar, tu nu ai realizat pana acum ca esti important, ca ti-am dat importanta numai in contextul „als si piticii sai”?
  tu chiar crezi ca esti important si ca ceea ce zici e strigator la cer, intr-un sens sau altul?

  sfanta naivitate…

 12. lektor Says:

  Da genialule, m-ai pus la punct. Pacat totusi ca nu mi-ai dat macar un citat din wiki.

 13. lektor Says:

  mulli, pe unde umbli cind are lumea nevoie de tine?

  stii ce e aia o integrala, o densitate de probabilitate, un ion, principiul de incertitudine, alea alea, si e clar ca n-ai stat cinci minute pe wiki ca genialul de mai sus. Chiar le stii. Le-ai inteles.

  Si-atunci ce te mina pe tine in lupta cu vidanja drept arma preferata? Chiar ai nevoie?

 14. we Says:

  esti ridicol cu wiki. preiei fara sa gandesti rautacismele de 2 lei gramada ale noului tau zeu. culmea, cum am mai zis si in alte parti, sunt impotriva wikizarii.

  tu te pui singur la punct. esti intr-un punct. acela de aproape de als si suciulean.
  cand o sa te pun eu la punct iti vei inchide mustaria si te vei duce bazaind la psihi. wanna bet?

 15. lektor Says:

  hai sa vedem.

 16. we Says:

  a doua e deja facuta. te duci bazaind la ea.

  doar prima mai e de facut. mai bine vezi-ti de copilul tau si lasa dracului alcoolul. am inteles de ce esti in epsilonul lui als. ca esti muiercea. poti sa o ai lunga cat vrei tu, poti sa fii zulu din pedeveul asta. dar atat timp cat n-ai pelotas, piedras, cojones, bijoux, cortexuri, tot aia e. e ca si cum nu o ai. si asta ai dovedit pana acum: ca nu ai what it takes. numai un muiercea isi inchide blogul si sterge „urmele”. care nu sunt sterse de fapt.

 17. lektor Says:

  sa fie cum vrei tu, genialule perfect. Uite ca ai scris zece rinduri fara wiki. Moment epocal.

  hm.. de fapt eu vroiam sa discut cu mulli, si uite peste cine dau.

 18. we Says:

  i allow u to bite my shiny ass.

  da. il cauti dracu si dai peste cine (nu) te astepti. cum ti-am mai zis, nu e cum iti doresti. ci cum iti asterni. sa fii iubit.
  muiercea. ti-ai luat pastilele? vezi ca nu dau bine cu alcool. serios.

 19. lektor Says:

  genialule:)

 20. we Says:

  rofl. mie-mi zice „wiki”, eu avand bunul simt sa nu imi fac pagina wiki, in schimb eroul sau kultural, de care simte atat de aproape incat parfumu-i (de non-gardenii) ii da vise colorate, are pagina wiki.
  cat de penibil poti fi lectorene.

 21. we Says:

  yeap, i am. bucura-te. bea si o stacana de posirca galeza.

 22. lektor Says:

  nu putem fi toti perfecti ca maria ta.

  apropo de psihi: mi-a recomandat cu putere ca sa ma cert cu tine, ca nu face bine la greiere sa stea cu nervul intins. Dar sigur ca tu stii astea foarte bine, ce mai tura vura. Mizilic pentru geniul tau. Si serios imi face bine, mai ales acum ca-mi dai voie sa te musc de posterior.

  ahh.. parca ma vad muscindu-te de fesa in timp ce tu-mi reciti un shakespeare, ceva.

 23. lektor Says:

  n-am wiki la indemina: ce posirca fac galezii domle?

 24. we Says:

  there is always room for improvement, lector. always. u just have to find it.

  sunt prea departe de tine sa ma musti de posterior. mult mai aproape iti sunt als & suciulean, carora chiar le-ar place asa ceva. chiar te roaga.

  tu chiar crezi ca esti atat de important?!:) de cate ori sa iti repet ca ai fost important numai in contextul „als si piticii sai”? du-te nene la culcare.

 25. we Says:

  …si cand il musti usurel, el sta cu capul pe (cartea lui) proust si iti gangureste ragusit in francisa. visul oricarui „tehnician”. sa ajunga in cultura. macar aia oiropeana, ce naiba.

 26. lektor Says:

  bine genialule, lumina lumii, importantissimule, axa planetei noastre! ma duc sa ma culc. Sper totusi ca inainte sa inchid pc-ul vei mai scrie un proverb, o zicatoare, o strigatura, chiar si de pe wiki. Promit sa-ti las tie ultimul cuvint. Plecaciuni pina la pamint, geniu nemasurat..

 27. mulliganoglu Says:

  haoljo, ce da commenturi d-astea! cre’ c-o sa ma impinga cateva trepte mai sus in jalista.

  WE, cand l-am vazut pa lektorean p-acilea, era sa-mi evadeze anima din cusca oaselor, crezand Iw in naivitatea mea copilareasca ca a inviat als din morti (a treia zi dupa Supturi).

  cand colo: un lektor care n-are cu cine sa parleasca. ghinion ghionoi: din principiul de certitudine dau cu skip parerilor ghinecolatrilor si consumatorilor de chateauneuf de pape

 28. we Says:

  „mulli”, te rog sa vorbesti numai in hiperbole, parabole etc., sa nu il mai agiti atat pe acest lectorean. vezi tu, el a rezolvat problema de fond, a ramas numai forma. a inteles totul dintr-o clipita, ca o persoana importanta ce este azi si in vecii vecilor amin, a zambit superior-ironic si acum vrea sa rezolve problema formei. care deja e rezolvata de romani, de multa vreme, fiind singura chestie de care se ocupa.

  forma, dom’le, forma! nu conteaza infectia, nu conteaza raul facut, nu conteaza idiotenia funciara, nu conteaza tupeul, obraznicia, minciuna, intr-un cuvant, jegul. ci forma, dom’ne! cum, muuuli, poti vorbi asa de urat?

 29. we Says:

  si ca am ramas dator cu un raspuns: beaujolais, ma frend. asta e un exemplu de posirca galeza. e „vinul de masa”, al mai ieftin. da’ na’, domnul lector, umblat prin francia nu a auzit de acest faimos vin.
  si mai sunt si altele, tinand cont de faptul ca pamantul lor se cam duce naibii ca nu degeaba si-au dus butasii in arhentina si alte locuri.
  + metodele moderne care fac vinuri mondene.

  da’ nu cred ca a auzit de aceste amanunte, el band numai vinuri scumpe. si pe cale de consecinta bune, mai ales ca sunt baute de marele lectorean. taticul in vinuri.

 30. mulliganoglu Says:

  marturisesc, WE, n-am nici o scuza pt. limbaj

  Iw n-am ars-o pa carpate in dachaul MG-666, nu mi-am perpelit creierii pa 486, n-am suferit pa 303, astea

  deci sa nu-i mai zic lu’ domnu’ leo c-o suge in cur, nici lu’ domnu’ suciulanu’ ca se freaca in bulan? cre’ ca tre’ sa investesc intr-o carte de bune maniere pa glob (lektoreanu nu-mi pare o referinta ok, el face manevre de neam-prost: scaneaza ip-urile si publica rezultatele – un fel de a-ti sufla mucii pe strada apasand, finescu, o nara cu aratatorul facut carlig)

 31. lektor Says:

  pacat:)

  cu tine s-ar putea discuta.

 32. mulliganoglu Says:

  dragi copii, vesti bune: a inviat als (pe globul lui stefan)

 33. we Says:

  awww, iar l-am intristat pe lectorean. fuga la psihi!

 34. mulliganoglu Says:

  promit ca

  daca posteaza si als -> spirala m.i.s.a. (muie, inghinal, sloboz, anal) pt. prietenie vecinica

  altfel ne plimbam singuratatea pe poteci strajuite de anini despuiati

 35. lektor Says:

  esti calculat si cu suflet rece:)

 36. lektor Says:

  stai ca nu inteleg nimic. Ce-i aia sa scanezi ip-uri si sa le publici?

 37. mulliganoglu Says:

  nici io nu inteleg magariile gratuite, dar le accept ca facand parte din viata care se posteaza

 38. lektor Says:

  spune domnule ce ip-uri am facut publice, ca sa le scot naibii de acolo. Daca am facut ceva de genul asta n-a fost cu vrere. Am si eu niste limite.

 39. we Says:

  a postat lector ip-uri? unde? pe blog la el, pp.

 40. mulliganoglu Says:

  nu ip-uri a publicat, ci rezultatele scanarii (cum a facut isuciu si diacritica- sa-i uram bun venit in clubul e-cocalarilor)

 41. lektor Says:

  ce-am scanat domle? rezultatul la ce?

 42. we Says:

  ti-a bagat vreun scan la serviciu? scan al porturilor, sau ce? nu de alta, da’ treaba asta e serioasa.

 43. mulliganoglu Says:

  lektorene, desi nu-ti sunt dator cu explicatii & nu e in interesul meu sa colportez curizmele unor sugiu & diaclitora, zi si mie ce-ai vrut sa spui cu asta:

  „hai baietii, care mai e la rind? genialul de la biofizica? nuclearistul? wikipezii? he? aud?”

 44. mulliganoglu Says:

  nu, WE, doar mici mizerii a la suciu (cred ca iti mai amintesti faza de pe globul lui In raspar)

 45. lektor Says:

  vroiam sa ma cert cu tine si nu stiam daca ma primesti la tine pe foaie.

 46. we Says:

  da. same thing. un pic mai spalat. dar baza e aceeasi.

  eh, a vrut si el sa arate! ca e tare. ca nimeni nu ii sta in cale. el si cu logica lui. cum sparge pe toti care il contrazic.

 47. we Says:

  exact ce ziceam….vai de capul tau lektorene. tu chiar ca nu ai inteles anumite lucruri.

 48. we Says:

  te pomeni ca voia sa se certe si cu mine si imi cerea asa voie din nou pe blog?:)

 49. mulliganoglu Says:

  poate nu s-a inteles: aici sunt codrii vlasiei

  deci am inteles bine: lektoranu a intrat in clubul s-curistilor de glob (alaturi de sugiuleanu si diaclitora)

  P.S. „voiam” sau „vream”; de vroit, numai als vroieste

 50. lektor Says:

  aaaa, am inteles acum… pai scuza-ma, dar referirea din comentariu a fost relativ subtila si criptata pentru cineva din exterior. Chiar ma speriasem c-am lasat statcounterul la liber.

  mulli, vezi ca-mi provoci palpitatii degeaba.

  apropo de meseriasul ala caruia i-am gasit greseala: a fost foarte placut momentul.

 51. mulliganoglu Says:

  clar, nu?

  asta e cartea de vizita globistica: copy/paste (whoisip)

 52. we Says:

  LOL. subtila si criptata. bravo lectorene. vino si tu ceva mai putin lame.

 53. mulliganoglu Says:

  uite, WE, cum s-a limpezit totul: era o informatie codificata, astea, deci np

  loool

  Iw zic sa ne intoarcem la Lumina Sfanta Maro a globoniei care imboboceste pe globul lui stefan

 54. we Says:

  lector, vrei inapoi pe globul elfului?:)

 55. mulliganoglu Says:

  LOOOL

 56. lektor Says:

  bine, promit sa revin aici, dar doar cind WE doarme ca face prea mult zgomot.

 57. lektor Says:

  nu. multumesc.

 58. mulliganoglu Says:

  P.S. LOOOL

 59. lektor Says:

  :)

  acu’ trebuie sa plec, pe curind!

 60. we Says:

  cat de politicos esti, lectorene. m-am rusinat!
  chiar ai crezut vreun moment ca mai ai intrare?!:)

 61. mulliganoglu Says:

  WE, e frumos sa rad in situatii d-astea? mai ales ca ti-a trimis o ditamai cartea de vizita (aici ar fi trebuit sa ma supar, caci mi-a dat un amarat de morse cifrat pa 8 biti)

  (mi-a amintit de un baronas frantuz care studia legea dezintegrarii radioactive – avea in castelasul mare un castelas mai mic din Pb in care locuia o sursulita amarata de cateva sute de Bq – si care avea o carte de vizita o juma de A4, nu stiam ce dreaq sa fucku ya)

 62. we Says:

  bre, eu nu ma mai bag in discutiile voastre emotive si tandre. reduc zgomotul la 0. are omul sa iti zica o gramada, sa te convinga prin exemplu propriu ca limba dulce mult aduce.

  ca nu conteaza infectia, atat timp cat ai bandaje umede.

  bleah.

  nu e de ras, asa e. ci de plans.

 63. we Says:

  CPU se agita pe globul lu stefan. da’ urat! cred ca nu i-a priit Pastele.

 64. mulliganoglu Says:

  WE, vad ca lektoreanu l-a informat pe als cu privire la MG si astea – iata o cale de acces spre firida maro a coolturii dosiere in care se inciorchineaza suciulanii si diaclitorizoarele

  ce inseamna CPU?

 65. we Says:

  daca a facut asta, atunci cred ca nu mai e loc de intors. zic eu.

  e unitatea de procesare din computer:) dar poa’ sa insemne si altceva.

 66. we Says:

  m-ai dat in gat lectorene, m-ai rupt!:) beaujolais e vinul saracului, vorbesc evident de ala nouveau, nu de crus, spilcuitul vestului ce mi-ai ajuns. si asta mi-au zis francezi cu acte in regula, nu venetici, mai baiatu’.

  cat despre celelalte insulte zambitoare, cum ziceam, muiercea. nu ai cojones sa mi le zici in fata, paparuda academica ce esti. vaaaai, o sa fiu profeeessoooor inviiiitaaat 2 luni. din banii mortului.
  wow. impressive ma friend. vezi sa nu uiti sa scrii la siviu.

  vai de capul tau de caiafa de a treia garnitura.

 67. lektor Says:

  tu esti in schimb ca de obicei, un domn desavirsit:) genial in toate.

  ma mira totusi cum de mulli te tine pe linga el.

 68. we Says:

  moroane: de thanksgiving si inainte, baga si aici beaujolaiuri. asa ca am „degustat” minunatia de vin. e primul vin. ulterior, am vorbit cu unul-altul, frantuji, despre beaujolais, ca eram curios. toti au zis la fel. s-or fi vorbit, bre!
  mi-e f. usor sa vorbesc cu un exportator frantuz sa imi zica ce si cum despre vinoace frantuzesti.
  dar the main idea era alta – mai lasa fitzele de parigi si francia, ca nu esti de pe acolo, ma friend.

  iar daca ai ajuns sa il „dai in gat” pe @m la als, chiar ca esti caiafa. ca sa nu zic ceva mult mai apropiat situatiei. esti un nul, ma!

 69. lektor Says:

  we, de ce ti-e rusine c-ai gresit? pina si geniile gresesc. Mai ales cind n-au wiki la indemina.

 70. we Says:

  nu am gresit cu nimic, bre. lasa fitzele astea de 2 lei. beaujolais este o posirca. ca nu degeaba vine la 5 lei sticla. vin frantuzesc sau italian la 5 lei sticla e prin definitie posirca.

  tu in schimb i-ai gresit lui @m.

 71. lektor Says:

  vorba lui mulli: eject.

 72. we Says:

  tu te-ai ejectat singur nulitate relativa. importantul lui peshte.
  esti o instantiere perfecta a chestiei aleia: „cu cat cazi mai de sus, cu atat faci mai buf”. la tine, pleosc, cu tot alcoolul din tine.

  esti mai jos decat unul ca suciulean. sa ii zici „sir” de acum, caiafa.

 73. we Says:

  suciulean iti da lectii de rectitudine morala, lectore. hai, du-te si fa frumos la colocvii importante si mese inaugurale unde mananci pe gratis.
  iar als, da!, e un zeu fata de tine. cel putin ALS=ALS, asta e, atata poate. dar tu faci parada cu patalamalele tale fara nicio valoare etica.
  ai descoperit si tu emailul si te bucuri la el. vai de capul tau.

 74. we Says:

  si dupa aia vino repede pe blog si scrie despre branzeturile minunate pe care le-ai degustat si fa frumos la corul antic.

  „als are stil in scris”. cat am putut rade despre duma asta a ta. asa e mai, are stil in scris.

 75. lektor Says:

  eject dublu.

 76. we Says:

  rroman ai fost, rroman ai ramas, bree! rroman vei fi. du-te si manca pe la congrese.

 77. we Says:

  stai linistit ca de acum nu ma voi adresa persoanei tale atat de importante. nu vorbesc miriapozilor. eventual ii strivesc

 78. we Says:

  sa te duci cu flori la batranelul ala, tu auzi lectore? ala barem a trebuit sa se adapteze comunismului, sa supravietuiasca in vremuri nasoale. poate de aia a ajuns asa de robotizat si in mod sigur de-aia e frustrat. da’ tu ce scuza ai, fizicianul lu peshte prajit?
  ca la 18 ani erai liber ca pasarea cerului.

  si nu baga tu eject-uri aici, pe un alt blog decat al tau, ca nu esti la tine acasa, nene. nu de alta, da’ pot sa incep si eu cu vorbe dulci de nu o sa le poti duce.

 79. we Says:

  bucura-te lectore! ai devenit si mai important! esti al doilea pitziponc. dupa si sub suciulean.
  culmea ca nu e nicio cocalara. oi fi eu mai iertator si/sau chiar femeile au un dram de decenta, chiar si cand supra-dramatice. da’ barbatii au un fel de a fi kurve si nu de alea simple, ci penale, centuriste!, de ti se face sila de viata.

  bucura-te lectore! ai devenit mai important decat ai putut visa vreodata. peste cateva luni toata globonia se va bucura de duetul suciu-lector, cantand la tambal de 6 maini.

  eject tu!, ba!, sas de aici, sictir mugagea! faci trafic cu info personala, atat de jos ai ajuns. de aia ma intrebai de @m? iti ordonase g_d cel violet? ce ti-a promis? o masa? o sticla de vin?

  daca pt. unul ca suciu si chiar si ca als inca am o doza infima de amuzament, pentru caiafe ca tine, am numai scarba. sila. hai, du-te si mai fa un protest. sa mai aiba de ce sa rada aia de tine (a fost misto chestia aia „1 + 1 = prezervativ”. one image is 1000 words worth.

 80. lektor Says:

  mulli are o problema cu tine.

 81. we Says:

  nici sa scrii coerent nu mai esti in stare. „mulli” nu are nicio pb. cu mine. are in schimb pb. cu d-alde tine.

 82. we Says:

  ai vrut sa arati ca esti „pervers”? ai aratat ca poti fi prost.

  cum ziceam, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. si ma apuca toti dracii cand vad oameni cu pretentii cat de jos pot cobori! si pt. ce?!

  nu ti-am luat in seama chicotelile la adresa numelui meu si dumele cu arhanghelii – macar de ai sti ceva in zona asta. dar nu am cum sa tac cand aflu ca incerci sa faci trafic cu info personala.

  te crezi subtil si educat?!:) vai de capul tau.

 83. lektor Says:

  we: ce placere iti face sa arunci cu ocari? crezi ca te face mai bun decit esti?

  mai bine ai recunoaste ca ai gresit, genialitatea ta. Te-ai simti mai bine.

 84. lektor Says:

  c a l m

  so c a l m

 85. we Says:

  nu imi face nicio placere, tu citesti ce scriu? sau ai scripturile pre-formatate?
  evident ca nu face mai bun, ci mai rau, dar asta e karma mea, biznisul meu. nu te aia grija de mine, mah.

  unde am gresit, „un sincer bravo autorului”? beaujolais este o posirca! am baut beaujolais cand puteam bea, stai tu linistit. si nu numai ala. si cum am mai zis, am intrebat suficient de multi.

  o sa ma simt mai bine cand caiafe ca tine or sa se ascunda in grotele de unde au venit, mascul feroc si violaceu. nu imi baga psihologisme de 2 lei duzina, mon ami, ca nu m-am nascut ieri si nici nu fac parte din corul antic.

  astea nu sunt ocari mon ami. cand o sa incep cu ocarile se va cunoaste. take my word, ca ma stiu mai bine decat crezi. cel putin vorbesc in public, nu ascuns dupa perdea, numai in fata admiratorilor in genunchi pe covoras.

  hai ca e 5 juma la tine, vezi ca s-a deschis cantina.

 86. we Says:

  nu meriti sa iti vorbesc altfel decat acum. imi pare rau ca ti-am vorbit frumos inainte. da’ asa e, sunt un amerloc prost si naiv. i take the person at the face value.

 87. lektor Says:

  Te simt cam nervos, genialitatea ta.

 88. we Says:

  simte-l pe als ca e in epsilonul tau. sau pe suciulean cel singurel.
  eu sunt departe de tine, mah. nu ai ce sa simti de la mine, posibil sa fie reumatismu-ti. de la mare.

 89. lektor Says:

  hmm.. stii filmele alea cu bruce lee in care saracul om trebuia sa se bata cu locotenentii ca s-ajunga la samuraiul cel rau..

  vad cu durere in suflet ca mulli nu ma considera demn de el si te azvirle pe tine in fata, iar si iar.

  hai pa. eject.

 90. we Says:

  du-te si fa un dush ca ai transpirat. si corul antic va stramba din nas.

 91. WE Says:

  ah, si ce mi-a tras-o lector pe blogul sau. scurt! cum a postat el ranturile mele dezlantuite (pleonasm?).
  cum s-a dovedit el barbat in grota-i. si, ah, cat de superior.

  numa’ ca lectorean nu pune un link la toata circoteca, mai si umbla la schimbarea textului.

  si nici nu spune despre incercarile de trafic cu info. personala, chestie dealtfel grava daca e dovedita. cred ca in tara in care ar fi luat un pic la intrebari…cum ziceam, un barbat adevarat.

 92. lektor Says:

  mi-e mila de tine.

  esti dus cu pluta.

 93. lektor Says:

  we: la opt si jumatate trebuie sa fiu la restaurant, asa ca iti mai dau un eject, asa de control in cazul in care mai scrii pe aici. O sa beau un beaujolais si-o sa inchin un pahar in cinstea ta si-a genialitatii tale dovedite.

  noapte buna si vise placute iti urez.

 94. WE Says:

  am o ghicitoare pentru tine: cate emailuri sunt oare necesare pt. a deschide un inquiry in aceasta cestiune? bea zdravan in seara, ca luni cine stie…

 95. WE Says:

  iar mie sila de tine.

 96. WE Says:

  cat de smart poti fi. wow. revii la 5:37 doar ca sa ma faci din vorbe. furate de la pico-li-zeul tau.

  vai de capul tau, domnule atat de important care din curaj curajos iti schimbi numele pe fb.

 97. WE Says:

  si daca cumva nu ma credeti, sau credeti ca sunt (doar) dus cu pluta, sa ne reamintim de un anumit email in care un domn f. important imi cerea ip-ul lui….
  lui…
  suciulean….

  asa e lectore, sau nu? sau bat campii?

  hai sa ne jucam lectore de-a perversii. sa vedem care e mai dihai. eu sau tu?
  tu sau eu?
  genialul sau importantul?

 98. mulliganoglu Says:

  WE, vorba cantecului: „cele mai multe curve nu-s femei”

  nu stiu ce scheme de informare foloseste lektoreanu si nici nu ma intereseaza cat timp dau erori grosolane:

  „als, on 9 Apr, 2010 – 12:15 at 12:15 Said:

  zise uritul de hulliganoglu, pe care nu-l vrea nimeni nici la 34 de ani :)))”

  parca suciulanu a fost mai aproape

  relol

  WE, esti rau, vei ajunge in iad: i-ai involburat wa-ua lektoreanului, si-a mutilat globul cu niste replici huliganesti (d-ale noastre), vrei sa-i stea capsunica / sangele de iepure in gat?

  in ce priveste incercarile astea penibile de dezbinare, ii sugerez lektorului sa-si barbiereasca limba (eu am pielea sensibila) si sa mareasca viteza de rotatie (aia de translatie e bunicica)

  dar unde-o fi zimbrul de apartament, alex. polenta serban, triestinul din strehaia? are sedinta de cyborg-sex cu suciuleanu & lektoreanu?

 99. WE Says:

  als? pai stiu eu…poate ii zice ceva numele de Chirilov? ca tot se puneau pariuri in redactii…

 100. mulliganoglu Says:

  uitasem: se pare ca intuitia a functionat bine, als a fost ejectat din dv (aia cu menuetul=geamparaua a fost asa… pt. gospodine si alte rumegatoare). intrebarea mea este: a fost numai mana lui MC sau a sictirit mai multi (nu, nu numai de la faza cu luciat)?

 101. we Says:

  oficial a fost asa: als pleaca scarbit ca nu se dau bani pt. filmele din romania. o duma din asta.
  in DV a fost scrisoare relativ scurta si densa, din care reiesea „succes, amice” – ceea ce in limbaj corporatist inseamna „uscheala”. cred ca au fost 2 care i-au luat capul. iar mosului i s-a luat de el, pana la urma a avut o rabdare imensa cu el. capac mosului cred ca i-a pus paruiala dintre CPU (Carmen Piranda Ultragiata) si Mihail Neamtu. Neamtu e protege’ul mosului – uite unde e acum. plantat infernal de bine si strategic.
  pb. pt. CPU este ca Neamtu, dupa cum il vad eu, e un tip ranchiunos. asa ca CPU cred ca s-a lins pe bot de multe. in viitor. o sa trebuiasca sa faca mult taras prin miriste.

  mai are cursul ala de primavara…si cam atat. in rest, alearga dupa bani cu poze resapate si se agita sa fie bagat in seama in poze de 2 lei. pozele alea, daca ai obs., contin multi rejectati si resapati. sau personalitati ca Simona Patruleasa.

  mai e actorul ala, am uitat cum il cheama si mi-e lene sa ma uit acum iar…da’ nici ala nu cred ca se simte bine de a ajuns acu ceva vreme sa faca reclama la masini. in EvZ.

 102. we Says:

  LooL, @m, acum inteleg de ce nea lectorean imi zice geniu.

  l-am cautat pe importantissimul matematician lectorean pe current contents web of knowledge, care are si conferinte si draci si laci.

  ei, al nostru academician, doctor lectorean are 2 (doua, two) publicatii in 7 ani de zile in reviste indexate de ISI

  si

  1 (una, one) citare!!

  atat de important este domnul in field. are o singura citare in 7 ani, in toate revistele ISI!

  lectorene, chiar ca esti un om important. si da, bah, sunt geniu fata de tine.

  cauta-ma pe current contents and weep, loser!

 103. lektor Says:

  uite ce este, pina aici. Am 26 de articole in Web of Science, cu 87 de citari. La tine sint 24 in WoS cu 243 de citari. Habar n-am la ce prostii te uiti mata acolo. Doar imi stii numele, cauta-l cum trebuie.

  Deja intram intr-o zona periculoasa. Matematica si ce faci tu pe acolo nu pot fi comparate. Vezi ca minciuna si calomnia te descalifica.

 104. lektor Says:

  cred ca stiu ce-ai gresit. Pune tu o steluta dupa initiala prenumelui.

 105. lektor Says:

  @we: lasind gluma la o parte, astept sa-ti ceri scuze.

 106. lektor Says:

  apropo, am baut un saint julien in seara asta :)

 107. lektor Says:

  inca o data: ce faci tu aici se numeste calomnie. O faci cu vrere sau e doar o greseala? Daca stateai putin sa te gindesti inainte de-a scrie chestiile de mai sus, iti dadeai seama ca ca nu puteam lua docentura in Franta cu doar doua articole ISI si-o citare.

 108. we Says:

  Lucrurile au mers mult prea departe. Numele meu complet este X X X, si mi-am semnat marea majoritate a articolelor cu XXX sau XX X. Daca o sa cauti cu

  XX X*

  in Web of Science, o sa-mi gasesti toate articolele.

  Sint de acord sa-l rogi pe mulliganoglu sa-ti stearga comentariul acela nefericit de pe blog, impreuna cu ale mele.

  Cu unele lucruri n-ar trebui sa ne jucam.

 109. we Says:

  nu prietene, lucruri nu au mers prea departe, ci doar au inceput.

  u want to play, i want to play.

  evident ca a fost un rautacism pt. care nu imi cer scuze. dar ti l-am facut ca sa ai a taste de Alex Leo Serbanism.
  stiu cate articole ai si cate citari are fiecare. ma chiar crezi tampit, incat sa nu stiu sa folosesc CC?:)
  dar am vrut sa simti pe propria piele ce inseamna a scent of what your god does on a daily basis.
  like it? want more?

  iti place? calomnie zici?:)

  ce calomnie monsher? am fost neatent!:)

  cum ziceam, vrei sa ne jucam, hai sa ne jucam.
  ALS m-a insultat si calomniat in sute de moduri in mii de ocazii si o data nu ai zis nimic.

  Rusine sa iti fie, domnule Lector. Spiritul academic al tau este pana la buza paharului de vin. Si a steakului pe care il inghiti.

 110. we Says:

  si sa nu mai indraznesti sa imi scrii pe email – emailul meu nu exista pt tine, Domnule Lector.

  hai sa vedem ce se va intampla luni.
  ai rezolvat ghicitoarea?

 111. we Says:

  tu ai inceput primul cu minciuna si calomnia.

  minciuna prin omisiune, minciuna in silogism.

  cat despre calomnie, usurel monsher, sa nu ne grabim, caci s-ar putea sa gasim si alte lucruri.

  cum ziceam, repet: a fost un als-izm. doar ca sa ai a scent. nu mai devreme de azi/ieri am fost iar calomniat de prietenul tau cu aceleasi chestii, sunt sigur ca le-ai citit. niciodata nu ai replicat ceva.

  am terminat aceeasi facultate, suntem practic pe aceleasi baricade, dar te handralesti cu scum of the Earth. pentru asta, nu ai niciun respect din partea mea. esti un nul, pricepi?

 112. lektor Says:

  prin acest gest te-ai autodescalificat atit ca om de stiinta, cit si ca om in general.

  mi-e rusine ca ti-am vorbit vreodata.

  eject mie.

 113. we Says:

  raspuns de muiercea si om las. om care nu recunoaste niciodata ca are probleme.

 114. we Says:

  m-am descalificat. rofl. prin ce?:) printr-o…greseala?:)
  dramoleta in dania la ora 1 dimineata. esti penibil.

  du-te si pupa-l pe als. pe dinti.

 115. we Says:

  pe cale de consecinta, als folosind zilnic aceeasi metoda cu tz oameni, este super-supra-descalificat.

  tu, fiind sluga lui, oare ce esti? cum s-ar numi sluga unui descalificat al lumii?

  tu nu realizezi ca pici singur in asa-zisele capcane puse de tine?

  mai invata logica lectorene. mai invata bun simt. mai invata omenie, mai invata multe. si abia dupa aia sa ai tupeul sa mi te adresezi.

 116. WE Says:

  Ei, si acum sa explic celor neavizati despre ce este vorba.

  Domnul Lector tipa acum ca din gura de sarpe cum a fost el abuzat profesional. Dramatic si crede dansul eficient.
  Numai ca domnul Lector uita cand noul sau prieten, Alex Leo Serban, calomnia ca la usa cortului, cu majestuoasa impunitate: http://stefantalpalaru.wordpress.com/2010/03/12/turn-on-tune-in-drop-out-les-gars/#comment-8340

  Cititi va rog de la acel comentariu in jos. Si il veti vedea si pe domnul Lector in acel thread exprimandu-si…mahnirile. Cu alte cuvinte, cand un coleg de-al lui, in sens general era calomniat in mod profesional, domnul Lector se uita in alta parte.
  Astazi, domnul ALS a inceput aceeasi serie de calomnii, neprovocat de nimeni si nimic. Domnul Lector nu stie de acest lucru. Cum cred ca nu stie nici de tiradele aceluiasi ALS, pe aceeasi tema – calomnierea mea profesionala, pe foaia lui Suciu. Ei, acum domnul Lector stie.

  Cum se numeste acest comportament? Eu ii zic ipocrizie, la minim.
  Acest domn Lector este atat de ipocrit incat imi zice ca gluma are o limita. Numai cand este dintr-o singura directie.

  Ei bine, doamnelor domnisoarelor si domnilor, I’ve had it. Va anunt oficial ca rabdarea mea s-a sfarsit aici si acum. Am avut suficienta rabdare cu toti acesti troli si neica nimeni.

  Si va anunt in mod cat se oficial ca daca cineva, oricine, se mai leaga de statutul meu profesional, din orice punct de vedere, glumita la care domnul Lector tipa „abuz” va fi mizilic.

  Ai auzit domnule Alex Leo Serban?

  Ai auzit domnule Lector? O singura glumita domnule Lector la adresa mea, o singura ironie si este foarte posibil ca departamentul de resurse umane al institutiei unde lucrezi sa te caute. Nu iti mai permit nimic din ceea ce ai facut pana acum si crede-ma ca voi fi foarte serios in tratarea problemei cu dumneata.

  Nu impingeti un om la limita rabdarii un milimetru mai mult, caci veti avea parte de un taifun. Stiu de unde sa ii iau pe toti acesti indivizi si aceste individe, unul cate unul. Si pana la urma, este vorba numai de putere financiara. La atat se reduce tot jocul.
  Un singur comentariu similar ca cele exemplificate mai sus va fi luat in modul cel mai serios si nu o sa mai opresc.

  Luati acest mesaj in modul cel mai serios, caci nu il voi mai repeta. Mesajele, toate!, sunt stocate, repet, stiu de unde sa iau pe fiecare si va fi doar problema de putere financiara.

  M, faci cum consideri cu acest mesaj – daca vrei il lasi, daca nu, o sa il repet pe blogul meu.

  Multumesc.

 117. mulliganoglu Says:

  WE, intrase la spam

  lektorene, din atata lucru te superi?! pai als baga d-alea de cate ori intra pe globuri, chiar chestii mult mai nasoale, chiar pe globul tau- si nu te-ai mai suparat, ba chiar te-ai amuzau, curvoiule

  dupa mizeriile pe care le-ai facut, mi se pare culmea tupeului sa pretinzi scuze de la cineva, oricine. vezi ca eu te las sa zburzi, sa astea, cat timp nu faci pe virginalul- daca incepi cu sclifoseli de curva batrana, pun mana pe arac

  baga un vin, fa-ti curaj si treci la spovedanie (vezi ca Iw nu mai beau de-o luna, asa ca-s dureros de lucid)

 118. we Says:

  asa.
  azi lector a inceput sa tipe in gura mare pe blog:

  un individ a trimis azi un mail la toti angajatii institutului unde lucrez cu urmatorul text: „Since 2005 H.C. has published only two lousy ISI papers, which were cited only once. Have you thought about FIRING this guy??”

  autorul/autoarea acestei calomnii murdare se ascunde in spatele numelui (probabil fals) de Marian A., cu adresa de gmail.

  Consecinta imediata e ca blogul se inchide si de luni voi cauta sa-l identific pe responsabil prin toate metodele pe care le am la dispozitie.

  as vrea sa scriu ceva in clar aici, pentru ca se pare ca la lector este cenzura totala, desi e vorba de el.

  in primul rand, subsemnatul nu este autorul acestui mesaj trimis celor din DK. nici macar nu m-am gandit sa ii fac asa ceva vreodata lektorului. din toate motivele din lume.

  mesajul lektorului are doar doua variante:

  1. acest eveniment s-a intamplat, este real. in cazul acesta, imi pare rau ca i s-a intamplat asa ceva, lektorul nu merita acest tratament. chestia poate sa i se traga de la acel „competitor” despre care tot vorbeste.

  2. acest eveniment nu s-a intamplat de fapt. inainte sa sariti cu „paranoia et related”, va rog sa va uitati pe acel mesaj si sa imi spuneti ce anume il identifica ca fiind genuin? nimic.
  practic trebuie sa credem pe cuvant pe lektor ca asa ceva s-a intamplat.
  si, iar!, aici e problema: cuvantul lektorului in globonia este sub semnul intrebarii. dus-intors-ul cu blogroll-urile, mesajele personale, declaratiile lui ca este histrionic, ca are o latura „sulfuroasa” etc. i-au slabit onorabilitatea cuvantului. sunt sigur ca lektor este f. onorabil in ceea ce face irl, dar pe globuri numai faptul ca s-a „handralit” cu troli kulturali este suficient sa consideram aceasta posibilitate. are o probabilitate mica (sa il intrebam pe Bayes despre asta), dar nenula pana la existenta unor indicii indubitabile ale originii acelui mesaj.

  veti intreba pe buna dreptate de ce s-ar preta lektorul la aceste chestii? well, my darlings, aici fiecare poate gandi cu propriul creier.

  repet: nu ii fac proces de intentie lektorului, ci sunt doar corect.
  in ambele variante singura concluzie este „foarte nasol”.

 119. we Says:

  ca ps: toate calomniile sunt murdare. dar astfel de „calomnii” sunt de fapt „greseli”. mai mult, ele se practica la greu in academia. si eu am fost „victima” a astfel de faze, iar miza era foarte mare: reviewerii de la granturi se „faceau” ca nu stiu de paperuri publicate.

  „homo homini lupus este” este doar o mangaiere fata de ceea ce se intampla irl.

 120. we Says:

  „est”…typo. damn:)

 121. mulliganoglu Says:

  mizeria aia e atat de als, incat as pune pariu ca labele lui murdare au produs-o

  i-am si spus-o lektorului, printr-un comentariu pe care nu stiu daca l-a aprobat (m-a bannat, spre bucuria prietenului sau, als- pe care il merita, de altfel)

 122. lektor Says:

  nu te-am banat, am inchis accesul la blog pentru toata lumea. chestia asta m-a scirbit peste poate, si din pacate i se poate intimpla oricui destul de prost incit sa-si puna numele si locul de munca pe blog.

  nu te acuz de nimic, sint convins ca n-ai face asa ceva. Si nici WE. Sinteti si voi potentiale victime.

  Mailul e trimis de un anume m. apostzol. N-am sa dau mai multe amanunte, e treaba mea cum il gasesc.

 123. we Says:

  a-pos-tzol… a post zol…ma-post-zol. ma-p(r)ostz-ol. ma prostesc? ma prostule?
  poate te ajuta aceste combinatii.

  abia astept sa imi faca mie asa ceva. abia astept! cu regulile si monitorizarea de aici, il gasesc urgent de unde vine.

  in +, chestia e lame. f. lame. ori a vrut mai mult sa te enerveze sau chiar ca nu stie regulile din univ. sau va fi primul dintr-o serie de astfel de mizerii.

  sincer, nu vad de ce sa te scarbeasca atat de tare incat sa iti pui blogul la „secret” as long as u don’t have any proof about a link between blog and your job, and this stupid email. dupa cum scrie, pare troll. „lousy”; foloseste majuscule, cam indica un troll.

  plangere la IT, gaseste IP-ul, care aproape sigur este trecut prin tor, doar daca ala e chiar prost. si atunci il gasesti imediat.

  asta desigur, in varianta ca e pe bune.

 124. lektor Says:

  mi-am inchis blogul pentru ca sint aproape convins ce e cineva din RO, si care a vrut sa-mi faca rau tocmai din cauza ca am blog. „Acuzatia” lui e teribil de asemanatoare cu „greseala” ta de mai sus. Exista desigur coincidente, dar nici chiar asa.

  am facut deja plingere si procedura va porni de luni.

  si cu asta basta.

 125. we Says:

  legatura e conjuncturala, nu vad nicio dovada clara.

  de ce a facut-o la 2 sapt si nu imediat? abia acum a descoperit? oricine care face search pe CC Web of Science in stilul ala va avea aceleasi rezultate. guaranteed 100%.

  sunt diferente: foloseste ‘lousy’ -qualifier (eu nu am zis nimic despre calitate), tipic romanesc, dar poa’ sa insemne si cineva care stie ceva mate. eu nu am folosit niciun qualifier si am folosit intr-un alt context („acum inteleg de ce imi zici „genial”).
  eu vorbesc de 7 ani in mesajul de mai sus, el de 5. o diferenta care poa’ sa insemne ca individul te stie de ceva vreme. unde erai acum 5 ani? cumva in franta, sau erai deja in DK? el urmareste altceva – sa arate ca nu ai facut nimic in DK. sau dupa franta…tu iti stii istoria.

  altfel, facea copy + paste, mult mai ieftin.
  te avea in vizor de multa vreme de a avut timp sa culeaga toate adresele din DK. si boala pe tine. sau, a vrut sa provoace ceva comotie. tipic trollic.
  in plus, eu am explicat in extenso de ce am facut-o.
  again, nu vad legatura dintre blogul tau si cel al lui @m. tu nu ai dat link inspre meciul de aici si nici invers.

  si pana la urma de ce te ataci atat de tare cand iti stii CV-ul? de ce esti atat de touchy pe ceva pe care esti sau ar tb. sa fii sigur?
  als a zis de ex. ca nu am nicio „lucrare” singur. o tampenie. am o lucrare „singur” si nu vorbesc de teza. nu e lunga, da’ a creat un pic de discutie la momentul respectiv. crezi ca m-am ofuscat de ce a zis ala? crezi ca m-am basicat macar 10% din nivelul tau de acum de toate calomniile lui?

  repet, asta in varianta 1, ca e pe bune. caci pana acum tre sa te credem pe cuvant.

  apropo, si chestia lui e „greseala” si nu calomnie. dar acel interval de 5 ani, care nu reiese din CC Web of Science poate ca ar tb. sa iti dea de gandit. abia ajunsesesi la DK? daca da, atunci…

 126. Fluture Says:

  Nu stiam ca exista si cocalari entelectuali. Azi am descoperit unul. In fiecare zi invat cate ceva. Pacat ca nu am articole publicate, sa ma ratoiesc si eu pe aici.

  Seara buna, we.

  PS. proprietarul acestui blog are si IP-ul meu, in caz ca vrei sa-mi f**i una peste bot.

 127. we Says:

  asa e. tu esti cocalar integru, fara fitze, se vede influenta de zoso: http://fluture.friendlyfrog.ro/2010/03/11/alta-muie-de-la-capitalisti/

  daca esti nervos, bea apa. daca esti nervos din fire, du-te si te cauta.

  sugestia mea e sa nu te bagi in ce nu stii. ca fluturele in veioza.

  ps: nu-s intelectual, da’ pt. nivelul tau poti sa aproximezi cu asta. si da, sunt cocalar. de constanta.

 128. mulliganoglu Says:

  n-am prins faza cu IP-ul, musco

  WE, asta e neajunsul cruciatelor electronice: apar tot felul de agenti textopoluanti cu speranta ca isi vor gasi si ei un locsor in liga campionilor

  (ca sa fiu cocalar pana la capat): s-a bagat ca musca heptacolora in pula lui el-zorab

 129. mulliganoglu Says:

  „asa e. tu esti cocalar integru, fara fitze, se vede influenta de zoso”

  terralol

 130. mulliganoglu Says:

  12 | als
  25 aprilie 2010 la 10:38 AM

  ce trist tbuie sa fie sa te intretii pe blogu tau cu 2 expulzati dp TOATE blogurile…
  fyi, we + mulliganoglu l-au facut pe dl lektor lektorean sa-si inkida blogul dupa ce unul din ei (sau amin2) a(u) trimis ‘circulare’ defaimatoare facultatii unde lucreaza dl lektor :(

  asta asa, k sa stii cum stai – & cu cine!

  http://bughimamborag.wordpress.com/2010/04/19/jocul-a-opta-arta/#comment-560

 131. we Says:

  yeap. dupa toate regulile trollismului.

 132. we Says:

  pt. toti care intra aici din greseala si nu stiu suficient de bine despre ce e vorba, sugestia mea e sa cititi intai asta:

  http://www.nytimes.com/2008/08/03/magazine/03trolls-t.html

  posibil sa va ceara sa va inregistrati. oricum, merita sa aveti un cont pe NY Times, mai ales ca e inca pe gratis.

  cititi acel articol cu atentie.

 133. mulliganoglu Says:

  cavalerul industrial alex. leo. de mouillencour e atat de previzibil! in loc sa-si suga ciubucul care aminteste a cxvii-a infrangere, japitsa se zbate sa scoata un egal

  infectul personaj nu e bun nici de tinta pt. suturi. eu zic sa-i dam cu ignore; pute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: