despre comportamentul guşterilor ilarianţi

Mielul tuşi.
din Iwnathan X Uranus

Picioarele i se scăldau într-un clei fierbinte, obţinut din piele de aşa spuşi guşteri (în realitate diferite patrupede care au picat examenul de mamifer). Se întreba dacă nu era o capcană a popii Ceachi, duşmanul neamului Drăculesc, căci tare mai semăna cu râul Iordanului.
m.mulliganoglu, Ultima ninjă

Să nu crezi ce-ţi spun acum!
Vorbele-s doar fum
sau baloane de săpun.
Să nu crezi nimic,
chiar nici un cuvânt
!
IRIS

Noi am pogorât asupra ta Coranul
SURA 76 – Omul

această lume e doar un teatru de păpuşi
hagakure

Părând cele două duhuri balneare, leo de Pucioasa şi ioan de Geoagiu, intrate în vacanţa ultimă, am gândit că, fiind ele inversioniste, le-aş putea resuscita prin metoda fumigaţiilor. Ideea mi s-a părut atât de bună încât n-am stat să-i alcătuiesc infamului poet Stamy o biografie care să reziste unui control sumar; majoritatea problemelor sunt prezentate de WE în articolul 2cârlani@tărtăşeş.ti. Încă n-am verificat dacă Grupul Şcolar Agricol Tărtăşeşti exista în ’88 (ziceam că plugarul electronist s-a născut în ’74). M-am mirat că nu s-a discutat loja 4P, că n-a sărit în ochi acel 16 iunie, că nu s-a văzut Stab Petre = Brad Ţepeş, în fine, că a fost prea uşor.

Gândul meu a fost că, poate, Ioan Suciu, prozatorul Ioan Suciu, e un om bun, dar care a suferit mult pe globuri, mai ales pe cel al Teroristei Lucia (unde nu numai că i-au fost refuzate elicopterele, dar a fost tras de coadă, trimis la gimnaziu ş.a.). Poate că a suferit şi când i-am descoperit creaţiile literare  care n-au reuşit să mă subjuge la relectura perpetuă & pe care nu le-am bătut în cuie pe noptieră. Aşa că m-am întrebat: cum s-ar folosi domnul Ioan Suciu de informaţii, în aproximativ aceeaşi cantitate, despre neprietenii săi? Rezultatul, expus în bârlogul domnului Ioan Suciu, validează modelul „gunoi de grajd în amestec cu diode arse, 7:4, versiunea 1.6” (nu uitaţi că am dublă specializare). Regret că m-am grăbit prea tare şi n-am căutat un nume frumos pentru shinoaba infiltrată în Sălaşul Maro.

Pe cei pe care nu i-am anunţat la timp despre sesiunea de teste electro-mecanice îi rog să mă ierte; aceeaşi rugăminte pentru cei jenaţi de modestele detalii biografice ale poetului combinator şi homosexual feroce Stamy.

____

Sper să nu rămână impresia că ar fi ceva în neregulă cu grupurile şcolare agricole (chiar mă întreb dacă n-ar fi fost mai bine s-o fi ars ca pădurar, pescar,  V.Ţăruş gen), cu Tărtăşeşti, cu Corbii Mari (n-am fost niciodată în acest sat, dar are un nume atât de zarebesque încât îl voi vizita cu prima ocazie), cu Politehnica, cu revistele de electronică, cu astea. În afară de Sălaşul Maro al duhurilor balneare, lumea e bună, ca o pâine caldă la Cuptorul de Aur.

salutări din Cupele!

Etichete:

74 răspunsuri to “despre comportamentul guşterilor ilarianţi”

 1. gg Says:

  vino,ma,sa te pup!

 2. gg Says:

  si pa elf,desigur! desteptilor!

 3. mulliganoglu Says:

  gg, cred ca in primul rand pe Ba’hoy tre’ sa-l pupi, el m-a inspirat. ma uitam la scurtmetrajul ala in care isi injura imaginea din oglinda si mi-am zis ca n-ar fi rau sa afum putin carcalacii aia doi, sa vedem cat de frumos fac. s-au zbatut ceva, nu?

 4. mulliganoglu Says:

  vad ca ne da tarcoale cel mai prost internaut

 5. mulliganoglu Says:

  LOLoaie

  „als says:
  30/01/2010 at 15:30 pm

  haha
  acum aia 2 o dau la intors
  dupa ce s-a kkt pe el, radioamatoristul zice k nu, k de fapt a fost o farsa, k blabla

  i say this: BULLSHIT!
  e 100% adevarat, povestea cu ‘farsa’ is just an easy way out…

  i don’t buy it!”

 6. mulliganoglu Says:

  am rugat-o pe shinoaba ion popescu pasarea sa actualizeze ciotul wiki cu ultima creatie a poetului electronist stamy

 7. gg Says:

  deci a fost ceva teribil.la un moment dat,mi se facuse rau de atata indignare-(TA 185/95,AV 92,geaba micardis,metosuccinate,alprazolame,alea). ceva imi spunea totusi,ca e prea bun sa fie adevarat. esti grozav,tinere!
  lasa-i sa fiarba in propria zoaie,sa se perpeleasca in focul iadului. mameluci nenorociti.
  ps-HMS,inseamna pt mine His Majesty’s Simionescu.asa-i zicea baiatul meu.a stat in aceeasi casa cu maestrul,cand era student.da’ intr-un ap.la demisol.il sun si-i spun faza asta.
  asta,asa,ca se intreba cretinul ala daca MHS se citeste si provincie.boul!
  sa vezi acu’ ce varsa din ei.MI SE PHILPHIE!

 8. we Says:

  nea als turba:) nu realizeaza ca se afunda si mai tare in propria-i mocirla. „I say: bullshit” – what u say is zilch, ma friend.
  Ai luat-o in bena!

  LOL malachie mulliganoglu pe Wikipedia. Stab Petre. ROFL!!

 9. mulliganoglu Says:

  gg, te rog sa ma ierti, nu mi-am inchipuit ca va fi luata in serios!

  ti-am trimis ieri un mesaj pe adresa trecuta de tine la comentarii- nu stiu daca l-ai primit, dar sper ca mesajul arata destul de clar ca nu voiam sa fac mare teatru, ci doar sa-mi bat joc de cei 2 gusteri parliti

  chiar mi-a parut rau, dupa ce am plantat „dezvaluirea” in salasul maro, ca n-am scos chestiile alea prea lucioase (16 iunie gen- cum de nu i-a sarit in ochi marelui specialist in Joyce?!) si ca n-am polizat-o p-aia cu scoala agricola (ninja oranj zicea ca e „prea gogonata”)

  data viitoare va informez pe toti cei care intrati pe aici, sa nu se intample vreo nenorocire

  p.s. aseara erau biruitori, acum contesta rezultatul
  p.p.s. un fleac, i-am babardit

 10. mulliganoglu Says:

  WE, am inceput sa-l explic pe stab petre. ma rog, nu eu, ci avatarul meu, ion popescu pasarea (un globonian de bine)

 11. gg Says:

  acu am gasit!nu-ti fa probleme,nimic grav,doar ca eu,leoaica fiind,m-am agitat prea tare.chiar ma gandeam ca daca e adevarata faza cu grupul scolar,aia ar fi fericiti sa te aiba elev, fara sa te mai duci la scoala,doar asa! doamne,acum nu-mi pot reveni din ras!
  dar ‘excogitatiile’ de ce-or fi pus botu?sau e si aia o diversiune?

 12. mulliganoglu Says:

  in ce-l priveste pe excogitator, nu e nici o inscenare. a mai spus chestia aia cu dezacordul lui fata de actiunile mele impotriva lui als, jean parelle sustine ca ii scrie… or fi prieteni. treaba lor, nu ma intereseaza. dar prea mult zel, pentru un scarbit de internet si de lume, in a arata cu nu e implicat intr-un conflict care, pare-se, nu-l afecteaza.

 13. mulliganoglu Says:

  lool!

  „Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia, cum aţi făcut la pagina Malachie mulliganoglu. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi groapa cu nisip. Vă mulţumim. Victor Blacus (discuţie) 30 ianuarie 2010 15:00 (EET)”

 14. we Says:

  „mielul tusi”.

  auzi, ca nu are referinte. cei 2 fraieri sunt sursa continua de referinte pt. tine. si cine mai E ca als pe pamantul asta, trecut si viitor?:)

 15. mulliganoglu Says:

  chiar, sa-l rog pe als sa depuna marturie, sa nu-mi stearga aia articolul

 16. mulliganoglu Says:

  mialeo geoana a acceptat infrangerea, mirsuciu incearca s-o faca sa vada partea plina a biberonului

  deoarece am nevoie de ei ca martori pt. comisia wiki, un sfat: atentie la colici, sugari!

 17. we Says:

  ce ma plictiseste la tontii astia 2 este ca sunt intotd. cu 1-2 pasi in spate. pagina de pe wiki se va sterge. in momentul ala, va apare la mine. si tot asa.

  mare e gradina.

  intr-un fel imi pare rau de el deschi. da’ are timp sa creasca, sa deschida ochii. sau poate nu. pana la urma, fiecare cu karma lui.

 18. mulliganoglu Says:

  karma e karma, ca sa-i citez pe clasici

 19. mulliganoglu Says:

  mai e si chestia asta, ca tre’ sa ai tot timpul idei ca sa-i tii conectati la priza (cu alte cuvinte: sa le dai sa suga), altfel sunt un soi de morti vii

  cate idei poti sa ai? maxim una pe saptamana. si asa apare plictiseala si restul

  pe de alta parte, ce dracului poi sa-i ceri acestui… strung cu taste care genereaza astfel de mesaje: „Te invidiez ca ai gradina unde poti sa citesti vara. E formidabil !”?!

 20. we Says:

  da. unele habitaciones (a se intelege camin de batrani) au si gradini. cu panselutze.

 21. mulliganoglu Says:

  sau cu panseluţă

  nu este EL cel ce cuprinde TOTUL?

 22. we Says:

  cum a trezit leonelle intimizmul din suciu. aproape ca imi place de suciu cand e fetitz, asa. cum se mira si se bucura el, cum se descopera pe sine.

  aproape ca imi place, cum ziceam, la fel cum aproape imi place un batranel intr-un stadiu avansat de senilitate.

 23. we Says:

  fetitzul care se joaca. la strungul cu taste. un fel de „coming to age”.

  rofl

 24. mulliganoglu Says:

  da, il face sa se intoarca spre tainita inimii sale si sa constate absenta menghinei

 25. gg Says:

  http://www.dilemaveche.ro/index.php?cmd=articol&nr=&id=4730
  TOTUL-MALLul-TERTUL INCLUS-basarab N-PROFETUL-EL GAHEL

 26. cer noros Says:

  am vandalizat si eu pagina de pe wiki, incercand sa introduc ceva *de dulce* pentru als si m-am domolit cand am primit avertizare pe IP :)
  trebuia sa-mi pice fisa, nu mi-a picat! buna lucratura, sayid!

 27. mulliganoglu Says:

  eu ma lupt cu Sacra Corona Wiki Unita:

  Malachie mulliganoglu

  Ştergerea a fost propusă la 30 ianuarie 2010. Încheierea discuţiei este preconizată pentru 4 februarie 2010.

  Justificare: Lipsă de notabilitate, lipsă de referinţe–Victor Blacus (discuţie) 30 ianuarie 2010 16:05 (EET)

  Contra-argument: Deci cel mai mare critic român din toate timpurile, minimalul a.l.ş., poate să depună mărturie despre importanţa deosebită a acestui poet al târnăcopului. Referinţele sunt: blogul poetului şi blogul marelui prozator în viaţă Ioan Suciu, autorul fundamentalei lucrări „Vânătoare de roboţi”.

 28. mulliganoglu Says:

  ce inseamna avertizare pe IP?

  (daca faceam electronica… )

 29. we Says:

  ca iti avertizeaza IP-providerul ca te tii de shotii.

  lasa-i, ca totul e salvat.

 30. gg Says:

  ALS,prostie umana-de HMS ulysses al lui alistair maclean,ai auzit? daca nu,iti spun eu. copilul facea un joc de cuvinte,da’ ie prea complicat pt sa-ti esplic.
  pune mana,bibicule,pe ceva carti de fizica,de matematica,de filosofie,de alea.

 31. we Says:

  chiar ar fi interesant de facut un serial, a la lectorean: „plosca mea nu-i plosca ta”. sau crezi ca isi impart frateste acel spatiu inchis de pereti de sticla/lemn/plastic?

 32. we Says:

  @gg: leonelle acum e preocupat de proxy-uri. el zice ca e smecher. sta un pic in site, doar sa se updateze bufferul. si zice el ca nu il vad daca sta 0:00 secunde:)

 33. gg Says:

  elf,am senzatia ca-i jignim pe bietii batrani care datorita bolii,sortii,indiferentei,rautatii, au ajuns sa traiasca in aceste asezaminte. si pe nebunii-nebuni care traiesc in spitalele de psihiatrie.
  pt jigodiile astea, doar canalele sunt bune.da’ si pt alea batalia-i mare.locurile sunt ocupate.

 34. we Says:

  @gg: nu ii jignim. separarea necesara e in mintea si sufletul fiecaruia.
  ei insisi (penghuinul trairist & fetitzul suciu) isi bat joc de ei, neavand nicio explicatie/scuza din setul celor listate de tine mai sus.
  pentru infectiile care le-au debitat prea mult pe virtual (care, ironic, vine de la virtute), asta e prea putin. e, asa, o mangaiere. ai uitat ce i-au facut lui luciat?
  sau tie, in ce hal au putut sa scrie?
  sincer, numai pt. asta, merita sters pe jos cu ei – virtual sau altminteri.

 35. mulliganoglu Says:

  WE, a fost o chestie dupa schimbul de… litere cu un nene de pe wiki.ro (a luat un premiu pt. lupta impotriva vandalismului, gen), nu se mai conecta la matrice. sa fi fost un avertisment? n-a fost nevoie sa sun la service, a functionat la a iii-a incercare. oricum, imi pare un abuz. nu mi se pare corect ca problemele cu e-nciclopediile sa afecteze accesul la retea in general.

  gg, pt. cei doi scriitori, compusi din cate o coada si anexe, s-a inventat salasul maro, astfel incat pot fi studiati cf. teoriei micilor perturbatii

 36. El Desdichado Says:

  Mulliganoglu, nu crezi ca este exagerat sa vorbesti de ‘’prea mult zel’’, in conditiile in care eu am postat o singura data si dintr-o perspective mai degraba neutra?
  In ceea ce priveste presupusa amictie dintre mine si alex.leo, eu nu-i vad relevanta in cadrul discutiei de aici, asa ca nici n-am s-o dezmint, nici n-am s-o confirm.;)

 37. we Says:

  @gg: uite aici etimologia „virtualului”, ca sa realizezi cat de mult pangaresc (da!, sunt dramatic) acesti 2 ipochimeni termenul originar!

  „virtual – late 14c., „influencing by physical virtues or capabilities,” from M.L. virtualis, from L. virtus „excellence, potency, efficacy,” lit. „manliness, manhood” (see virtue). The meaning of „being something in essence or fact, though not in name” is first recorded 1650s, probably via sense of „capable of producing a certain effect” (early 15c.). Computer sense of „not physically existing but made to appear by software” is attested from 1959.”

  http://www.etymonline.com/index.php?term=virtual

  numai pt. asta si merita scuturati. si dupa cum zicea mulliganoglu: nu pt. noi, astia mai harsiti in rele, ci pt. „sufletele crude”.
  asa ca no mercy, pentru ca nu exista loc de asa ceva.

 38. we Says:

  cornel, de ce ti-ai inchis blogul? serios, era misto, era altfel! sper sa fie numai temporar.

 39. gg Says:

  eu nu uit niciodata,nimic.m-a inzestrat natura cu o memorie de nspegiga(haha!).
  si pentru ca libertatea imi este mai draga decat orice altceva,nu ma opresc din lupta(aici libertatea lui delacroix-bine, cu peptul acoperit,da mai despletita,asa,haha!)
  http://www.abcgallery.com/D/delacroix/delacroix.html

 40. mulliganoglu Says:

  doamne, cat sufera leo! ce scenarii exponentiale face! matrixa e un fel de arma nucleara- masa critica fiind atinsa, nimic nu o mai poate opri.

  cat de simplu (=elegant) era sa-si recunoasca disperarea, debusolarea si sa promita ca-si va incarca ultima versiune de soft pt. roboti de bucatarie!

 41. we Says:

  cred ca a fost doar o coincidenta. omul o fi blocat accesul, ca sa curete ceva.

  acum despre wikipedia – tre sa o respectam, totusi, de la un nivel incolo. granted, bezmetici ca suciu (si sunt multi!, firar!) isi fac tot felul de pagini self-serving. da’ baietii de la wiki (cei seriosi) chiar muncesc si de multe ori pro-bono pentru „comunitate”.
  hai sa nu mai insistam cu wiki – scopul a fost atins, ba chiar depasit, totul e salvat, stocat si indexat.

 42. mulliganoglu Says:

  El Desdichado, la sila pe care o declari fata de razboaie/net/astea, simplul fapt ca ai intervenit e o exagerare.

  tocmai a devenit relevanta (amicitia ta cu alex.leo)

  nu-s un fan al coerentei, da’ orisicat… (vorba lu’ Caragiale, tatal)

 43. we Says:

  clasic als. e disperat, e cu nervii la pamant si incearca orice, orice sa iasa la suprafata. nu conteaza ca se contrazice din 3 in 3 comentarii. nu realizeaza ca se face de cacao si mai tare. omul o sa moara intr-un fum de rasete, existential vorbind. ontologic e deja la nivelul gastelor.

  eu de acum intru iar in adormire:) am si f. multe de facut, daca as avea 6 maini si tot nu ar fi suficient.

 44. mulliganoglu Says:

  oricum, ar trebui sa ne multumeasca. suntem singurii care ne mai amintim de el. cand a plecat miaiela radulescu a fost doliu national. la el… o fusaraie cu geamparale

 45. we Says:

  mai tii minte faza de acum 1 an cu „sibaritii”? la fel si acum. nu stie despre ce vorbeste, habar nu are ce e aia internet si cum se proceseaza informatia, da’ da din gura. cam cu spume, sper sa nu fie cianotice.

 46. we Says:

  miyaela e mult mai isteata decat el. el e undeva la nivelul virineilor.

 47. mulliganoglu Says:

  pana la urma, ca sa-i dau dreptate haifei, totul se reduce la bani. ioan s. serban- suna cam naspa, nu?

 48. mulliganoglu Says:

  a! atunci facea mai urat decat acum. + ca se intinsese pe fo 3 globuri, ii era teama sa nu creada careva ca s-a inselat. era si el la inceput, nu stia ca doare si virtual.

 49. gg Says:

  aoleo,acu o dadu pa vuduisme,pa magie neagra,flacari maro,pa energisme negative,pa alea.brr! ce periculos,esti,alsule!

 50. mulliganoglu Says:

  LOOOL
  tocmai asta voiam sa zic

  da, s-a trezit in el acea stramoasa care strangea ramasitele din „chesea”

  cutremurati-va!

  asa k – ce le doresc eu ipokimenilor dp blogu ALA:

  • lui hulliganoglu = sa ajunga ‘intr-o camera de azil desenata cu steme si genealogii fanteziste.’ – cum zicea ‘omul de bine’… (oops! my guess is he’s IN it already!)
  • elfului = sa-l puna la pamint (or under) sindromul maniaco-depresiv de care sufera (acum e in faza maniacala, clar!)
  • lu gg = sa se fereasca (sau nu) de accidente – ea & familia ei (fiu stiu k are, nu stiu dk mai are si sot…winking; cum ziceam mai sus, dorintele mele have a way of becoming reality
 51. we Says:

  prietenilor lui?:) poor guy is delusional. el nu stie ce e ala prieten. un om care practica trocul nu are prieteni.
  un om care „pune botul” la o poiezyie postata la oha nu realizeaza ce e ala „prieten”. conceptul lui de „prieten” este la un nivel infantil pervertit.

  a, da, si faza cu „cersitul atentiei” e misto.

  amaratul incearca sa atraga pe altii in scandalul asta, doar doar o sa ii ia cineva apararea.

 52. mulliganoglu Says:

  e atat de caraghios als uneori, iti vine sa-i cumperi o acadea. cred ca e sub influenta unei carti practice, de control al urii, gen- isi repeta obsesiv, ca pe un descantec:

  „in ce ma priveste, i’m soooo calm”

  si apoi, pac-pac-pac, 3 blesteme-gemene

  chemati gaborii sa vina sa il ia
  nu e vina sa…
  suciu ioanaaa

 53. mulliganoglu Says:

  se pare ca i-a iesit numai cu excogitatorul

 54. we Says:

  „serenity now! serenity now!”

 55. mulliganoglu Says:

  L O O O L

  strig la maxim p-aici, prin salon (observ ca mi-a iesit perfect stema Zarabilor):

  in ce ma priveste, i’m soooo calm
  soooo calm
  calm
  soooo calm

 56. mulliganoglu Says:

  bendeac si serban (leo) – ce echipa!

  als in nikita din romana blestemand-o pe savarina (bendeac)

 57. gg Says:


  fineturi.

 58. mulliganoglu Says:

  vai, gg, ai bagat psihedelica in salon! deci tre’ sa fim calmi, astea. unde e suciu, prozatorul, DOMNUL suciu? pregateste cyber-cina?

  CAAALM

  i’m soooo calm
  soooo calm
  calm
  soooo calm

  (3x)

  deci CAAALM:

 59. mulliganoglu Says:

  si, da, sint f calm – pt k STIU k, in the long run, I win, they lose. as always
  dar, pt k dorintele mele sa devina realitate, tbuie sa fiu intr-o stare zen… which i’m working on: time is on my side

  c a a a l m

  (zen-ului ii lipseste o za, dar cum als abia invata, nu-l vom tulbura)

  calm
  soooo calm

  vampiriada, pe bune!

  sugiu zicea ca a vizitat uruguayul acum 100 de ani, asta ca timpul e de partea lui. mafia vampirilor laptelui viu

 60. mulliganoglu Says:

  ‘dc te cobori la nivelul lor?’ m-a intrebat – pe buna dreptate – cineva pe mess.

  pe mine m-a intrebat super-cineva pe hyper-mess de ce mangai cu razele mele spinarile pecinginoase ale unor gusteri electrosocati. e drept ca super-persoana respectiva nu era initiata in mega-zen. i-am dat o explicatie tera-ecologica.

 61. we Says:

  sarmanul, chiar nu vede ca vorbeste singur?!

  „zen, tb. sa fiu zen”. ii zic eu o metoda rapida de zen: sa spele sosete, farfurii…

 62. mulliganoglu Says:

  p-alea i le spala suciu, virtual (d-aia nu mai misca nimic, nici un „extraordinar de interesant”, nimic-nimic, pamant)

  deci lumpenul sugiu „a intrat in zen” prin lucru manual, iar intelectualul als se tine cu locomotiva imaginatiei dupa el.

 63. we Says:

  apropo de mess. deci leo are cont de mess (a mai zis asta, de fapt). apropo de racnetele ca nu a fost el, ala care nu putea sa intre in conturile de ym. cum sa fie el, el care e bolnav de curiozitate – ce’o fi zicand lumea de el?

 64. mulliganoglu Says:

  m-a amuzat cat de incantat era de ideea ca ar putea spiona. sa te tii de porcarii d-astea si sa uiti sa-ti scoti numele de scarba… cred ca se viseaza un hacher puternic, penetrator, bantuind mlastinile sufletului

 65. mulliganoglu Says:

  ca tot sarbatorim (iarasi) victoria impotriva fortelor Salasului Maro, propun doua bucati (Iw-s o fire romantica, asa ca din BBB l-am ales pe Brahms):

 66. gg Says:

  alsule,treponema palida ce esti,ca sa mai prinzi culoare in obraji si sa fii zen-zen,iti dau o reteta(pt tine,gratis):
  rp 1.sportum pilatesicum
  ds ext-1x 2/zi,dim si seara cu 1/2 h inainte de masa

  rp 2.mementinum cp 10mg
  ds int 2cp la ora 18,dupa masa

  rp 3,sexus interactiv (cu tertul inclus)
  mf sol
  ds int 10-15mlx 3/zi la 1-2 h dupa masa.

  urmezi tratamentul asta 3 luni,daca nu esti multumit de rezultate,vb cu un coleg,urolog,poate trebuie sa-ti scoti adenomul de prostata(tipul e meserias si nici nu ia prea mult-2-300 ioro).ce zici?

 67. mulliganoglu Says:

  LOOOL

  i-ai stricat wa-ul, abia se conectase la perete

  (el se trateaza numai prin radiestezie si m.i.s.a., doar e om de cultura)

 68. mulliganoglu Says:

  breaking news:

  sugiu inca nu da semne de activitate cerebeliana regulata, dar misca o laba

 69. gg Says:

  io detectez unde delta>50%,theta prezente,fara fusuri de somn.
  lol,si totusi e treaz!
  se impune control neurologic de urgenta.

 70. mulliganoglu Says:

  la o scanare rapida mi-a iesit radiatie monocromatica maro. poate ar fi bine sa maresc timpul de achizitie.

  cred ca functioneaza cu energie intunecata, e conectat la matrixa astrala

 71. mulliganoglu Says:

  sa-i bagam si lu’ jean parelle o melodie, ca tot se zgaieste pe la feresti, parca e fetita cu chibriturile:

 72. we Says:

  in ’88 grupul agricol tartasesti exista sub forma de scoala profesionala.
  http://gruptartasesti.licee.edu.ro/

  deci, prin scoala profesionala, al nostru Stab Petre ajunge la facultate si in final masterand la filosofie la Spiru Haret.

 73. gg Says:

  ”isuciu says:
  31/01/2010 at 11:58 am

  Un om de bine:
  Chiar ca ai intervenit tarziu! Stamy cum ii zici incepuse sa se dea in stamba dansand tontoroiul peste capacul de la cazanul cu smoala! Pacat ca mama lui de la Bagdasar n-a intervenit sa fie tratat putin (sau mai mult) in spital, poate acum nu avea spasmele astea poetico-radioamatoristice !

  Leo:
  Tu poate ca acum dormi, ca in Argentina e alta ora decat in dimineata asta de la noi.Vei avea surpriza cand vei deschide calculatorul sa constati ca saltimbancii au incercat degeaba sa mizeze pe “farsa” lor. Nu e nicio farsa !”

  deci,buck,deci poate ca si tu dormi,ca in buc o fi alta ora decat in dimineata asta de la mine de-acasa,da ti-o spun foarte raspicat:
  eu nu mai TORELEZ din partea ta atatea afronturi la adresa acestor oamini carele,iote,ereai sa le produci grave disturbari ale sanatatii si zenului personal,precum si mie asisderea,deci ca sa curmi atata suferinta,recunoaste.recunoaste,ma,ca esti un coate-goale,un scarta-scarta pa hartie,un ala care nu stii decat sa profiti de dezechilibrul conjugal al unui suflet simtitor.of!
  ca eu renunt si la tine si la elf,pupa-l-as,si o sa imi incerc norocul pan alte parti.ca sunt si d-astia mai batranei,mai de varsta mea,asa,si cum ma tiu inca foarte bine,cine stie.
  pa si adios!

 74. mulliganoglu Says:

  spectacolul merge mai departe

  leo shukaru face farse, incercand sa imite shinoaba (sunt cateva expresii pe care avatarul meu nu le-ar fi folosit).

  puteti participa si voi folosind, ca sa va apara acelasi avatar (sugiu nu mai intelege nimic)
  Name: un om de bine
  E-mail: odb@mail.com

  suciu, intr-un moment de elevatie:
  „Leo:
  Tu poate ca acum dormi, ca in Argentina e alta ora decat in dimineata asta de la noi.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: