balade vesele si triste

Etichete:

5 răspunsuri to “balade vesele si triste”

 1. gg Says:

  merci mult pt creedence.suzie q,proud mary,have you ever seen the rain,piese cu care am crescut,ca sa zic asa.le stiam versurile pe dinafara.
  si ce stupizi pot fi unii care cred ca a iubi rockul,musai trebuie sa fii sleampat,sa puti,sa te manifesti zgomotos,sa nu fi citit nimic in viata,sa nu-ti placa si alta muzica,in special cea simfonica. hehe,armonii de bach,in rock,cat de multe.si uite un mare pianist,iubitor de rock,ce sensibilitate are in interpretarea pieselor clasice.

 2. gg Says:

  sau un violonist,mare iubitor de hendrix.

 3. mulliganoglu Says:

  merci, g.g.

  roakeru ala nu mi-a placut, prea studiate gesturile

  pankistu da (ma rog, a contat si compozitorul)

 4. gg Says:

  buck,era doar un exemplu dat pt a infirma teoriile celor priceputi SI la muzica(dodecafonica,lol),carora le pute rockul si rockerii,dar sunt cazuti in admiratie(adulatie!)dupa labareala de muzica marca mj.
  si se vor admiratori ai muzicii lui iannis xenakis.ROFL.de care,spune-se,n-a auzit niminea in globonia.m-am distrat teribil azi.
  si rockul a avut momentele lui de exces,de slabiciune,dar sa-i negi valoarea in istoria muzicii,e cam mult.iar muzica pop(cantata de mj)nu e nimic altceva decat o muzica populara,adica cu priza la marele public(nesofisticat,needucat,nepriceput).in fine.

 5. mulliganoglu Says:

  ala, argatul popii chucky, e un cretin patentat (cre’ ca si numele, nu numai sistemul tip vierme inelar). oricum, dodecafonia e o aberatie (ca si cum ai spune ca in pictura n-ar trebui sa existe o culoare solist s.a.m.d.), iar mierla albita, de limba americana, poate sensibiliza numai sufletele de manelisti (ca slagarele alea sunt o variatie de manele condimentate cu hi, ha, hî).

  (mie xenakis ala nu-mi place)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: