Leo al Pişoarelor loveşte din nou

Stimaţi cititori conşerpăriaşi & oameni de bine,

Suntem în măsură să vă informăm, din 3 surse (anume: victimele, Serviciul de Informaţii al Staborului- SIS şi şătrarul onest care a descoperit victimele supte până la sânge) slab corelate că, în ajun de Dragobete, alb-lăptosul vampir, aşa zisul aşa spus de către presa centrală, Leo al Pişoarelor, cel ce a constituit, în perioada de vară-toamnă, spaima locurilor publice de odihnă pentru domni, şi-a refăcut apariţia în Şerpărie. Desigur, cititorul informat va obiecta că apariţiile acestea sunt, deja, banale, numai că, în acest caz, apariţia şi acţiunea de sucţiune (anticipăm) nu s-au produs într-un spaţiu închis, după cum ne-a obişnuit de-a lungul timpului, ci în mijlocul naturii artificiale din împrejurimile Teatrului Ciufulici.

Victimele nu sunt, după cum cititorul sensibil şi dedat la viciul lecturii ar putea crede, poeţi pe care-i găseşti la început de primăvară prin copaci, ci doi membri ai breslei faianţarilor, de origine din Dorohoi (raionul guşaţilor). Iată cum s-au petrecut faptele după spusele acestor oameni ai muncii (mărturisiri obţinute cu greu din cauză că sălaşele sufletelor lor se aflau într-o stare avansată de colaps ca urmare a acţiunilor, în număr de două, de sucţiune): la lumina portocalie a unui felinar electric al cărui consum de energie este suportat din bugetul Şerpăriei,  cei doi pregăteau o cină frugală compusă din franzelă cal. III, brânză topită de viezure şi paris-er de piept de barză, pe o bancă instalată în oaza de verdeaţă mai sus menţionată, banca aflându-se sub acoperământul unor foi însângerate care, cu puţin timp în urmă, intrau în componenţa unui tabloid proaspăt, purtând încă mirosul compuşilor elementului Pb cu numărul de ordine 82. Se pare că operaţiunile celor doi convergeau spre un rezultat pozitiv când ele (i.e. operaţiunile întreprinse de către cei doi actanţi) au fost întrerupte de apariţia unui şobolan antropomorf, aparent miop (dotat cu ochelari), cu o ţinută şcolărească, care a abordat cele două viitoare victime (a doua anticipaţie) prin viu grai, sursa aparentă a sunetelor articulate fiind un bot prevăzut cu ţesuturi de formă labială şi înconjurat de un păr rar potrivit din foarfece în formă de cioc. Rezumând, celor doi le-a fost propusă câte o operaţiune de tubing în schimbul unei sume de bani deloc neglijabilă, operaţiune în care cei doi constituiau, pe rând, partea pasivă, operaţiune cunoscută, cf. Gabriel Boazu, sub numele de muishkă, o practică de origine amazoniană cf. autorului deja citat. Viitoarele victime (a treia anticipaţie) au consimţit bucuros la a lua parte la aceaste acţiuni păgâneşti, dar aducătoare de venituri neimpozabile (să nu uităm criza care bântuie Şerpăria) şi relaxare (după cum au mărturisit cei doi, nu-şi mai întâlniseră soţiile de nu puţină vreme)- să nu ne grăbim, deci, fraţi creştini, să lansăm cataroiul! Zis & făcut, numai că, după cum se ştie, mârşavul sucubus i-a golit ca pe nişte sticle de bere nefiltrată. Fără a mai intra în detaliile bineştiute, prezentate cu lux de amănunte în diferite ediţii ale Răcnetului din Debara care au analizat acţiunile acestei bestii, menţionăm doar că cei doi au fost găsiţi în zăcere de sursa No. 3 a prezentei informări, care se plimba agale prin parc pe sub bolta înstelată în timp ce un plafon gros de nori se interpunea lămpaşelor extraterestre şi observatorului.

Se naşte întrebarea, legitimă, dacă forţele de menţinere a ordinii şi moralei au ajuns la vreo concluzie în acest caz. Ei bine, se pare că răspunsul e negativ, astfel că membrii Departamentului nostru de Investigare a Arhivelor Vechi şi Foarte Vechi (DIAVFV) au considerat că e cazul să dea o mână de ajutor. Se pare că o calăuză bună în hăţişurile acestui caz este lucrarea dracologului Ciucă, p.u., despre diavolii care fură laptele ţapilor, lucrare cu un cuvânt înainte emanat de la însuşi autorele (i.e. Ciucă, p.u.), lucrare tipărită în 1903(1+9+3+0=13! ). Se pare că acest sugător_până_la_sânge_animal_şobolaniu aparţine speciei Sugus yam. Yamae, membrii acestei specii înmulţindu-se foarte repede în perioadele de zbucium socio-cultural. Nedorind să îi mai reţinem de la foarte importantele îndatoriri de varii naturi, îi sfătuim pe locuitorii de sex masculin ai Şerpăriei, cf. Ciucă, p.u., să poarte asupra lor şipuri conţinând decoct de arac, aceasta fiind o substanţă foarte eficientă în combaterea acţiunilor dăunătoare ale sugaciului.

Doamne, ajută-ne & ne păzeşte!

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: