un mancator de opium

Un om de geniu, melancolic, mizantrop si dorind sa se razbune pe nedreptatea veacului sau, isi arunca intr-o zi in foc toate scrierile, aflate inca in manuscris.

Etichete:

14 răspunsuri to “un mancator de opium”

 1. gg. Says:

  ,,Mai afirm ca opiul,are dreptul sa revendice ca a fost dezvaluit omului pentru un scop mai inalt decat acela de a fi prilej de condamnari morale-ignorante cand nu sint ipocrite,copilaresti cind sunt cinstite-si sa fie fluturat ca o gogorita care imprastie groaza prin superstitie,actiune al carei rezultat este adesea frustrarea fiintei umane de cae mai rapida alinare si al carei scop este<>-th de quincey

 2. gg. Says:

  haha,a disparut scopul actiunii.deci-al carei scop este ut pueris placeant et declamatio fiant.inchei citatul.

 3. Mulliganoglu Says:

  io ma gandeam la Pasadia

 4. gg. Says:

  da,de ce nu ma mira?io stau de vreo doua luni cu de quincey pe birou, o chestie strict profesionala legata de”despre omor…”.ti-am citit titlul si ma gandeam ce coincidenta naibii.

 5. mulliganoglu Says:

  p-aia n-am citit-o. cum e?

 6. gg. Says:

  ideea e ca daca tot nu se mai poate indrepta raul deja facut, macar sa-l analizam dpv estetic( sunt prezentate norme si principii pt a face aceasta analiza).in fond, un protest avant la lettre impotriva atitudinii estetizante. citeste-o,e completare grozava la tratatul despre opium.

 7. Mulliganoglu Says:

  merci! sper sa-mi fac timp, stilul lui de Quincey e greu digerabil.

 8. gg. Says:

  draga,asta e mai usurea,ca doar nu s’o compara un omor,de colea,cu o linguroie de opium,luata zi de zi.haha!

 9. Zaza Says:

  Mie îmi spuneţi? :)

 10. gg. Says:

  pai,zaza,tu ne omori in fiecare zi,soro!

 11. Zaza Says:

  Ei!

 12. Mulliganoglu Says:

  @g.g: excelenta prima parte a lucrarii despre arta omorului. am ras dimineta, am ras seara, am ras in tramvai. am ras in metrou. dar in partea a doua a dat-o-n balarii. sunt cateva constructii memorabile, le voi copia cu nesimtire pe aici, dar acum sunt obosit si ma doare un ochi.

 13. g.g. Says:

  aa,m-a amuzat teribil episodul cu incercarea de asasinare a lui descartes.si in alta parte”o constelatie stralucitoare de manifestari artistice de acest gen, carora le-au cazut prada trei regi,trei altete serenissime si o excelenta”.si da,post-scriptumul a fost mai fad. draga, propun sa se infiinteze si la noi o societate de promovare a viciului. sa avem si noi,astia ,,vitiosii” un ong al nostru. pai cum dracu,altii de ce pot si noi,nu?!io fumez,beau cafele,iubesc si asasinez muste in cesmegiu,haha!

 14. mulliganoglu Says:

  mie mi-au placut, mai ales, categorisirile: omor de ranga, de ciocan, …

  eu am propus mai demult infiintarea unei secte religioase, ‘amicii vazduhului’, care sa continue traditia shamanilor carpatici (zwastika_girl a scos-o), sa ne ocupam cu frumoasele moravuri ale urmasilor getilor, ce faceau ei inainte de batalii: drogat cu fum de balarii si futaiuri in cur, dar si tras cu sageti in vazduh, sacrifii rituale, d-astea. bine, astea nu se scriu pe cererea de recunoastere depusa la ministerul inculturii si incultelor. acolo bagam d-astea continuarea zoroastrismului gen, resuscitarea traditiilor milenare, studiul sistemului de scriere dac. pac-pac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: