?

sa fie, in afara de ‘Vietasii de pe Rahova’, vreo carte, publicata dupa ’89, care a mai scos limba romana din mocirla in care o tin cu de-a sila hoardele de iobagi ai spiritului?

Etichete:

4 răspunsuri to “?”

 1. lascaris Says:

  Eu citesc acum romanul lui Lucian Bagiu – Bestiar Salata orientala cu universitari inchipuiti. Nu sunt mare specialist, dar cred ca romanul are valoare. Asta mai ales in contrast cu productiile literare din zilele noastre.

 2. Mulliganoglu Says:

  nu l-am citit, dar din prea scurtele prezentari pe care le-am gasit, pare interesant. totusi, mi-e greu sa cred ca se poate apropia, ca limba, de Vietasii…

 3. lascaris Says:

  clar nu are un limbaj atat de colorat si de viu (cel putin asa rezulta din informatiile culese despre Vietasii, caci nu am citit cartea). mai degraba fineturi si perversiuni de filologi (sterilitati la care doar acestia se bucura si pe langa ei catva urechisti ca mine, care au auzit de naratologie, Lintvelt, Genette etc).

 4. mulliganoglu Says:

  nici chiar sterile. voi cauta cartea. aici ar intra si Levantul, desi a fost conceputa inainte de ’89. desi nu-mi place ‘fractalul’ cartarescian, Levantul e o mare izbanda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: